ωροσκοπιο ημερας 29/08 Δευτερα

astrologia-afroditi-skorpios

ωροσκοπιο ημερας

Δευτέρα 29 Αυγούστου σήμερα, ξεκινά η τελευταία εβδομάδα αυτού του μήνα. Τα μέχρι τώρα αστρικά δεδομένα δείχνουν ότι θα είναι μια αίσια εβδομάδα, αρχής γεννωμένης από αρκετά νωρίς αυτό το 24ωρο.

Με επουλωτικές δονήσεις στην ατμόσφαιρα θα ανοίξει η μέρα, αφού η ερωτική Αφροδίτη θα πάρει παράλληλη θέση έναντι του θεραπευτή Χείρωνα (4:45 πμ).

 

Στη συνέχεια η θεά της αγάπης θα συνάψει μια υποστηρικτική συμμαχία 60 μοιρών με την Σελήνη (9:24 πμ), και λίγο μετά θα συναντήσει τον Ερμή στις 29 μοίρες της Παρθένου (9:33 πμ).

zodia-taro-45

Η Σελήνη θα βρίσκεται σε κενό πορείας στη διάρκεια της νύχτας και μέχρι τις 11:13 το πρωί. Με την ολοκλήρωση αυτού του χάσματος, το φεγγάρι θα περάσει για δύο ημέρες στον πύρινο Λέοντα που θα έχει παιδιάστικη διάθεση αλλά και ενισχυμένη τη δημιουργικότητα και την εξωστρέφειά του. Με αφορμή αυτή τη συγκυρία, αξιοποιήστε τη μέρα για να εκφράσετε την πολυπρόσωπη προσωπικότητά σας βγαίνοντας στο προσκήνιο.

zwdia-66

ωροσκοπιο ημερας

Αρωγός σας στη συντήρηση και ενίσχυση των δεσμών αγάπης με τους αγαπημένους σας ανθρώπους, θα είναι η είσοδος της Αφροδίτης στον Ζυγό (5:08 πμ της επομένης) όπου θα παραμείνει μέχρι τις 23 Σεπτεμβρίου. Αποτινάξτε από πάνω σας άσκοπους προβληματισμούς και φυτέψτε τώρα τους σπόρους της ικανοποίησης, γιατί θα έχουν μεγαλύτερη διάρκεια στον χρόνο.

Το σύμπαν βρίσκεται στο πλευρό του ανθρώπινου ψυχισμού, γι’ αυτό έχετε το περιθώριο να ολοκληρώσετε όσες περισσότερες εκκρεμότητες έχετε στα σχέδια και τις υποχρεώσεις σας. Η μέρα είναι σημαντική για να βάλετε μια σειρά στις υποθέσεις σας, πριν ο Ερμής κάνει την παύση της πορείας του και γυρίσει σε ανάδρομη πορεία για τρεις εβδομάδες (4:05 μμ της Τρίτης).

Να έχετε υπόψιν σας ότι είναι πιθανό να προκύψουν ακόμη και τα πιο απρόσμενα μέχρι την επίσημη αλλαγή πορείας του αγγελιαφόρου των θεών, γιατί ο Ήλιος ετοιμάζεται να βρεθεί σε μια δυνητικά αγχώδη παράλληλη θέση με τον απόμακρο Ουρανό (ακριβώς στη 1:26 μμ της Τρίτης).

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera