ωροσκοπιο σημερα 24/07 Κυριακη

erwtas-kanones-stereotypa

ωροσκοπιο ημερας

Κυριακή 24 Ιουλίου σήμερα. Το σύμπαν δείχνει τις τελευταίες μέρες να κάνει μια φιλότιμη προσπάθεια, να ελαττώσει την ένταση με την οποία χτυπούσε το ανθρώπινο είδος από την αρχή αυτού του μήνα.

Πριν δώσει όμως τα πιο απτά δείγματα αυτής της προσπάθειας, θα πρέπει να ξεπεραστεί ένας ακόμη σκόπελος σήμερα με πιθανές υπαναχωρήσεις.

 

Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύες και ο Άρης στον Σκορπιό, και από κοινού αναμένεται να δώσουν μια ώθηση στη συναισθηματική αναζωογόνηση, μέσω ενός αρμονικού τριγώνου (10:07 πμ). Μην εκπλαγείτε όμως αν νιώσετε αυτή την ώθηση να υποβόσκει αντί να εκδηλώνεται.

zodia-taro-45

Αιτία γι’ αυτό θα είναι το κενό πορείας στη διαδρομή της Σελήνης, που αρχίζει με την ολοκλήρωση αυτής της όψης και θα ολοκληρωθεί στις 3:34 μμ. Θα είναι συνετό να μείνετε μακριά από προβλήματα που μπορεί να προκύψουν σε αυτό το 5ωρο μεσοδιάστημα.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Όταν πια η Σελήνη θα βγει από το κενό πορείας και περάσει στον ευερέθιστο Κριό (5:34 μμ), δεν αποκλείεται να προκύψουν κάποιες χρυσές ευκαιρίες στον τομέα των επαγγελματικών και επιχειρηματικών σχεδίων.

Αυτό οφείλεται σε ένα Μεγάλο Τρίγωνο που θα σχηματίσει η Σελήνη, αρχικά με τον Ήλιο από τον Λέοντα (7:18 μμ) και στη συνέχεια με τον Κρόνο από τον Τοξότη (8:47 πμ της επομένης).

Όσο δελεαστικό κι αν φαντάζει να υπάρχει η αισιοδοξία ότι θα γεμίσει ο πλανήτης μελλοντικούς κροίσους, το σύμπαν δεν φαίνεται να θέλει να πραγματώσει αυτή την διάθεση.

zwdia - love

Αυτό διαφαίνεται από τον δυσχερή δεσμό 150 μοιρών που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον ταραξία του ψυχικού κόσμου Πλούτωνα (4:58 πμ της επομένης).

Καλό θα είναι λοιπόν να κάνετε προσεκτικές και συντηρητικές κινήσεις στα ανοίγματά σας προς τη δόξα και την οικονομική καταξίωση.

Υποστηρικτική προς αυτή την κατεύθυνση θα είναι και η συνεύρεση 30 μοιρών ανάμεσα στον Ερμή και τον Δία (6:27 πμ της επομένης), που θέτουν τη δική τους συμβολή – έστω και από τον πάγκο… – στις προσπάθειες του ανθρώπινου είδους να προοδεύσει.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera