04/09 αστρολογικες προβλεψεις μόνο για Δύο

sxeseis-trito-proswpo

αστρολογικες προβλεψεις μόνο για Δύο – Παρασκευή  04 Σεπτεμβρίου

Ανατολή Ηλίου 06:57 – Δύση Ηλίου 19:51

 

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκοπο σας.

 

ζωδια – Κριός: Ένας τρίτος άνθρωπος, ένα αναπάντεχο γεγονός μπορεί να γίνουν η αφορμή να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις μέσα στον ερωτικό σας δεσμό – γάμο.  Επιστρατεύστε την απόλυτη λογική και ψυχραιμία που κατέχει το ζωδιο σας, και διώξτε οτιδήποτε αρνητικό. Αυτό συμπεριλαμβάνει και την δική σας πλευρά.

zodia-taro-45

SEX LIFE: Άσχημη

 

ζωδια – Ταύρος: Πολλές από τις  προσωπικές σας υποθέσεις θα αλλάξουν ρυθμό και πορεία. Όλοι οι Δίδυμοι από σήμερα που ο Άρης  θα τους τροφοδοτεί με την ενέργεια του, θα μπορέσουν επιτέλους να ισορροπήσουν την ερωτική τους ζωή οριστικά. Ακόμα και αυτοί που αντιμετωπίζουν απόσταση, χωρισμό, υλική στενότητα, θα βρουν τις  λύσεις για να είναι μαζί και καλά με τον άνθρωπο τους.

SEX LIFE: Καλή

 

ζωδια – Δίδυμοι: Πολλά δεδομένα θα ανατραπούν στην ήσυχη καθημερινότητα σας, με την έλευση νέου και κεραυνοβόλου καρμικού  έρωτα μέσα στις επόμενες ημέρες… και αυτό ισχύει για την πλειοψηφία των αέρηδων… που έχουν όλο το αστρολογικό σύστημα επάνω στον ζωδιακό τους οίκο. Αυτό μπορεί να σημαίνει και ξαφνική εμφάνιση από τα παλιά!

SEX LIFE: Μέτρια

 

ζωδια – Καρκίνος: Θα χρειαστεί να αναθεωρήσετε αρκετές από τις μόνιμες σας σκέψεις και πεποιθήσεις προς τον μοναδικό άνθρωπο της επιλογής σας. Η όψη του εισερχόμενου Ποσειδώνα πάνω στον οίκο σας, θα σας φωτίσει σκοτεινές, ίσως και παρελθοντικές καταστάσεις που δεν γνωρίζατε…. και που σίγουρα θα πρέπει να γνωρίζετε, έστω και με καθυστέρηση… για να έχετε μια πιο ολοκληρωμένη και σωστή εικόνα.

SEX LIFE: Άριστη

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

ζωδια – Λέων: Πολλά είναι αυτά που σας έχουν ενοχλήσει στις συμπεριφορές του ταιριού σας τις τελευταίες ημέρες. Η κινητικότητα της Αφροδίτης σε όψη με τον Κυβερνήτη σας σε ένα αρκετά απόλυτο ζωδιο, σας βάζει μπροστά σε ώριμες αποφάσεις ζωής. Τι ευκαιρίες για συζήτηση θα τις έχετε μέχρι τις 10  του μήνα.

SEX LIFE:  Άσχημη

 

ζωδια – Παρθένος: Αν κάνετε λίγο ακόμα υπομονή με τα δύσκολα που αντιμετωπίζετε με τον άνθρωπο σας, είτε από θέματα συμπεριφορών, είτε αραιών συναντήσεων, είτε οξυθυμίας….θα δείτε από τα τέλη του τρέχοντος μηνός μια μεταστροφή που θα σας εκπλήξει ευχάριστα. Όλα τα άστρα είναι με το μέρος των Παρθένων, που τόσο έχουν ταλαιπωρηθεί.

SEX LIFE: Καλή

 

ζωδια – Ζυγός: Πολλά αυτά που μπορείτε και προλαβαίνετε να διορθώσετε μέσα στην σχέση σας.  Η θέση της Σελήνης είναι σε ευνοϊκό ζωδιο με αποτέλεσμα να έχετε την δυναμική και την ευστροφία να χειριστείτε ακραίες συμπεριφορές με τρόπο ώριμό.

SEX LIFE: Μέτρια

tarw-erwtoskopio

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

ζωδια – Σκορπιός: Θα πρέπει να είστε πιο προστατευτικοί με την σχέση και τα συναισθήματα σας. Οι πολλές- πολλές δημόσιες σχέσεις σε κοινές παρέες και φίλους .. ίσως να δημιουργούν σχόλια γενικότερα…!  Αποφύγετε να εκφράζετε παράπονα σε τρίτα περιβάλλοντα για τον άνθρωπο σας.

SEX LIFE: Άριστη

 

ζωδια – Τοξότης: Έχετε εξουθενωθεί από τον ατελείωτο αγώνα δρόμου που κάνετε επί μονίμου βάσεως, για να πείσετε το ταίρι σας, για την αλήθεια και το βάθος των συναισθημάτων σας. Τυχόν δυσαρέσκεια και κούραση μην την αφήσετε να φανεί. Οι πλανητικές όψεις πάνω στο ζωδιο των Τοξοτών, από τις 06 Αυγούστου και μετά θα αποδώσουν τις μοιραίες ευκαιρίες

SEX LIFE: Μέτρια

 

ζωδια – Αιγόκερως: Έχετε ταλαιπωρηθεί και επιβαρύνει την ψυχική σας υγεία με το προσπαθείτε να κρατάτε την ευαίσθητες ισορροπίες, μέσα στην σχέση σας, ακόμα και αν αυτή μετράει λίγες εβδομάδες μόνο. Δεν είναι άλλωστε αυτό ο ρόλος σας. Η συγκέντρωση πλανητών στον οίκο της Παρθένου, θα σας ενισχύσει σημαντικά και θα σας κάνει να πάρετε την απόφαση του χωρισμού πολύ πιο εύκολα από ότι πιστεύατε.

SEX LIFE: Καλή

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

ζωδια – Υδροχόος: Αποφύγετε να ανοίξετε μέχρι τα τέλη της εβδομάδας τυχόν συζητήσεις μέσα στην σχέση σας που ακουμπάνε το ‘ αμαρτωλό’ παρελθόν και των δύο πλευρών. Πολλές οι αισιόδοξες σκέψεις που θα κατακλύσουν τα ταίρια των Υδροχόων που έχουν συμπεριφερθεί με ακέραιο και τίμιο τρόπο.

SEX LIFE: Άριστη

 

ζωδια – Ιχθύς:

Ζυγός: Δυσκολίες και πολλά εμπόδια έχουν φανερωθεί και πυροδοτηθεί,  από την ώρα που ο Ερμής έχει εγκατασταθεί  τον οίκο των γήινων. Όλες οι σχέσεις, και ιδιαίτερα οι συναισθηματικές έχουν τάσεις διάλυσης. Θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα διπλωματικοί  και επιδέξιοι στο πως θα μιλήστε και πως θα συμπεριφερθείτε στον σύντροφο σας.

SEX LIFE: Άριστη