2017 ζωδια Διδυμοι Ετησιες Προβλεψεις

2017 ζωδια Διδυμοι Ετησιες Προβλεψεις

Το ωροσκόπιο των Διδύμων για το 2017 προβλέπει ότι ο έρωτας θα είναι στο μυαλό σας αυτό το έτος. Το 2017 η αγάπη κινείται τόσο γρήγορα, όσο το βέλος του θεού Έρωτα. Δεν σας πειράζει το φλερτ για διασκέδαση, αλλά ψάχνετε για κάτι πιο ουσιαστικό. Αγωνιάτε να κάνετε μια σχέση και να μπείτε σε μια μακροπρόθεσμη δέσμευση. Αυτή η ανάγκη για δέσμευση μπορεί είναι ένα νέο συναίσθημα για εσάς.

Το ωροσκόπιό σας δείχνει ότι η ευελιξία είναι το μεσαίο όνομό σας – πάντα φαίνεται να έχετε πολλά πράγματα να συμβαίνουν ταυτόχρονα. Σαν μια κοινωνική πεταλούδα, πάντα κάνετε κύκλους γύρω από διαφορετικές ομάδες φίλων και πηγαίνετε προς κάποια δραστηριότητα ή εκδήλωση.

 

Η κοινωνική σκηνή είναι πολύ σημαντική για εσάς, αλλά μπορεί να είστε λίγο άστατοι και επιπόλαιοι. Με μια κοινωνική ατζέντα και ικανότητα για ομιλία όπως τη δική σας, ποιος θα μπορούσε να σας κατηγορήσει;
Ως ζώδιο του Αέρα, σας αρέσει να κάνετε πνευματικές συνδέσεις με τους άλλους. Για το ότι κατά καιρούς έχετε κατηγορηθεί πως είστε σαν δύο διαφορετικά άτομα, φταίει απλά το έχετε τόσα πολλά διαφορετικά ενδιαφέροντα και σχέδια που πρέπει να δουλέψετε. Και ξέρετε τι σημαίνει αυτό; Απλά ότι επωφελείστε πλήρως από τη γενναιοδωρία που έχει να προσφέρει η ζωή.

zodia-taro-45

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Το 2017 είναι μια ενδιαφέρουσα χρονιά για τις σχέσεις με φίλους. Ο Ουρανός, ο πλανήτης των εκπλήξεων, είναι στον τομέα της φιλίας σας. Η επιρροή του Ουρανού στον τομέα της φιλίας, είναι πιθανό να ταρακουνήσει τις αλληλεπιδράσεις σας με τους φίλους όλο το χρόνο.

Προετοιμαστείτε, καθώς οι φίλοι σας θα κάνουν απροσδόκητες ανακοινώσεις, είτε μπορεί να γίνετε φίλοι με κάποιον που δεν περιμένατε ποτέ ότι θα γίνετε. Μπορεί να σοκαριστείτε μαθαίνοντας κάτι για έναν φίλο ή μια ομάδα φίλων. Επειδή είστε γενικά βολικοί και φιλελεύθεροι, οι φίλοι σας μπορεί να στραφούν σε εσάς για κατανόηση και συμπόνια.

Διαβαστε τις αναλυτικες ερωτικες  προβλεψεις 2017  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11
Το 2017 φίλοι από το παρελθόν μπορεί να μπουν στη ζωή σας, αλλά μπορεί αυτό να σας ενοχλήσει επειδή έχουν γίνει αλλόκοτοι ή διαφορετικοί. Μην τους αφήσετε να σας κοστίσουν χρήματα ή χρόνο ή σεβασμό. Δεν είναι κακό να συμμετάσχετε σε περίεργα πράγματα ή σε καλές στιγμές με φίλους, απλά μην επιτρέψετε να σας κοστίσουν χρήματα ή τη φήμη σας.

Το ωροσκόπιο των Διδύμων προβλέπει επίσης ότι ένα νέο πρόσωπο – που πιστεύετε ότι είναι αμέσως φίλος σας – μπορεί να μπει στη ζωή σας για να σας μαγέψει, και δεν θα μπορέσετε να δείτε την πιο σκοτεινή του πλευρά ή τον πραγματικό του εαυτό. Εάν δεν θέλετε να απογοητευτείτε, τότε αφήστε το χρόνο να περάσει πριν αποφασίσετε αν μπορείτε να εμπιστευτείτε αυτό το άτομο ή όχι.

zwdia shmera

Μπορεί να βιώσετε κάποιες ασυνήθιστες εμπειρίες όταν βρεθείτε με ομάδες, συλλόγους ή κοινωνικές διεξόδους. Δίδυμοι, να είστε προσεκτικοί σε αυτό τον τομέα το 2017.

Η πρόβλεψη για το 2017 για τους Διδύμους περιέχει τη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας, που εμφανίζεται στις 25η Μαΐου 2017. Ανεξάρτητα με το πότε έχετε τα γενέθλιά σας, αυτό θα σηματοδοτήσει την πραγματική έναρξη ενός νέου κύκλου για εσάς. Τα σχέδια για αποστολή χειρογράφων ή έργων, αίτηση για μια νέα θέση εργασίας ή η αρχή πραγματοποίησης μιας ιδέας, παίρνουν το πράσινο φως καθώς ο κυβερνήτης σας ο Ερμής είναι σε ορθή πορεία και θα φτάσει στο ζώδιό σας στις 7 Ιουνίου.

Διαβαστε τις Ετησιες προβλεψεις 2017 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia