2018 zodia καρκινος Φεβρουαριος ερωτικες προβλεψεις

karkinos-xwrismos

Η ρομαντική αρένα θα είναι ο πιο σημαντικός τομέας για όλους τους Καρκίνους στη διάρκεια αυτού του μήνα!

Τόσο οι αδέσμευτοι όσο και οι δεσμευμένοι εκπρόσωποι του ζωδίου, θα έχουν όλες τις ευκαιρίες για να καθορίσουν το πεπρωμένο τους – από τη δική της σκοπιά η κάθε πλευρά!

 

Το πιο σημαντικό σημείο για εσάς τους Καρκίνους μέσα στον Φεβρουάριο, είναι να μην είστε παρορμητικοί και αυθόρμητοι. Οι περιστάσεις στις οποίες δεν θα πρέπει να χρονοτριβείτε για να κάνετε κινήσεις, θα σας υποδειχθούν από το ένστικτό σας που θα είναι σε υψηλά επίπεδα αυτή την περίοδο. Δεν θα πρέπει να είστε επικριτικοί με κανένα από τα άτομα του περιβάλλοντός σας σε όλους τους τομείς της ζωής σας, όπως και δεν θα πρέπει να δράσετε πισώπλατα ούτε για τον χειρότερο εχθρό σας!

zodia-taro-45

Καθ’ όλη τη διάρκεια αυτού του μήνα καλείστε να επιστρατεύσετε την ακεραιότητα και την αξιοπρέπειά σας, ενώ θα πρέπει να διατηρήσετε τον έλεγχο των συναισθημάτων σας. Ακόμη κι αν γύρω σας μαίνονται πυρκαγιές, εσείς θα πρέπει να βρείτε τρόπο να μείνετε αμέτοχοι και να μην εμπλέκεστε στην πορεία των γεγονότων για ζωές άλλων. Αν είναι απολύτως απαραίτητο να αναμιχθείτε σε κάποια τέτοια συγκυρία, να είστε εξαιρετικά προσεκτικοί και επιφυλακτικοί και να μην λειτουργήσετε με παρωπίδες!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

Κάθε απόφασή σας και κάθε κίνηση που θα κάνετε μέσα στον Φεβρουάριο θα έχει πολύ μεγαλύτερη σημασία για τη ζωή σας απ’ όση φαντάζεστε. Γι’ αυτό ο πολεμιστής Άρης σας συμβουλεύει να μην προτρέχετε των γεγονότων και να μην παίρνετε τα πάντα προσωπικά.

Επειδή το συναίσθημά σας θα είναι σε αναβρασμό, πρέπει να είστε απόλυτα βέβαιοι για το αποτέλεσμα πριν κάνετε το επόμενο βήμα σας. Έτσι θα αποδείξετε την ακεραιότητα του χαρακτήρα σας και θα εκπλήξετε δυσάρεστα τους αντιπάλους σας!

Οι πιθανότητες να συναντήσετε τον έρωτα της ζωής σας αυτή την περίοδο, δεν είναι πολύ αυξημένες. Ο κύριος λόγος γι’ αυτό είναι ότι δεν θα συναντήσετε κάποιο άτομο που να σας κατανοεί απόλυτα, γι’ αυτό δεν πρέπει να πιέσετε τις εξελίξεις παραπάνω απ’ όσο αξίζουν. Η επικοινωνία ευνοείται από τα άστρα στις 2 του μήνα, γι’ αυτό δεν θα σας λείψουν οι καινούργιες γνωριμίες. Όμως οι καλύτεροι φίλοι σας τώρα, πρέπει να γίνουν η ειλικρίνεια και η άρνησή σας να παίξετε παιχνίδια εις βάρος άλλων!

zodia-zwdia-88-1

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις ζωδια

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας ζωδια

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

Η μερική ηλιακή έκλειψη στις 15 Φεβρουαρίου θα συνοδευτεί από μια αίσια όψη για τις ερωτικές σας αναζητήσεις, που θα βάλει τη σφραγίδα της επιτυχίας ακόμα και για μακροχρόνιες σχέσεις. Αν έχετε κάνει μια καινούργια γνωριμία πρόσφατα, μπορείτε να αρχίσετε τους εορτασμούς για την καλή σας επιλογή και να μπείτε στη διαδικασία να γνωρίζετε αυτό το άτομο καλύτερα και πολύπλευρα. Και πάλι όμως δεν πρέπει να βιάσετε τις καταστάσεις, γιατί θα έχετε καλύτερα αποτελέσματα αν αποκτήσετε την ποθητή άνεση και οικειότητα σταδιακά!

Μην φοβάστε το συναίσθημά σας, είναι καλή αυτή η περίοδος για να απολαύσετε όσα αισθάνεστε και να ανοίξετε διάπλατα την καρδιά σας. Όσο ο μήνας οδεύει προς το τέλος του, το σύμπαν θα σας αποζημιώσει με επαφές και σε ερωτικό επίπεδο που θα σας μείνουν αξέχαστες!

Οι δεσμευμένοι Καρκίνοι ενδέχεται να έρθουν αντιμέτωποι με κάποιες εντάσεις στις 3 Φεβρουαρίου. Θα μπορέσετε να τις χειριστείτε και να τις ξεπεράσετε αν μειώσετε λίγο τις πολλές απαιτήσεις σας και δεν θέσετε τελεσίγραφα. Καλύτερα να περιμένετε να περάσει αυτή η φουρτούνα, για να πείτε όσα σας προβληματίζουν μετά τα 6 του μήνα – που θα συνειδητοποιήσετε ότι μπορείτε να αντεπεξέλθετε σε προκλητικά θέματα ακόμα και με χιούμορ!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098