2018 ζωδια Κριος Ετήσιες Προβλεψεις

miniaies-zwdio-krios

2018 ζωδια Κριός: Ωροσκόπιο 2018

Το 2018 συνεχίζει το θέμα που δημιουργήθηκε για τους Κριούς από τους δύο βαρείς, ισχυρούς και σημαντικούς πλανήτες, Κρόνο και Πλούτωνα, που διεγείρουν τον 10ο Οίκο σας. Αυτό θα αναπτύξει περαιτέρω την τάση σας να αναμορφώσετε την επαγγελματική σας ζωή και αυτό το έτος, ιδιαίτερα για να καθιερώσετε κάποια συνέχεια.

Μπορούν να γίνουν σταθερά επιτεύγματα και θα μπορέσετε να σταθεροποιήσετε τους στόχους σας, καθώς ξεδιπλώνεται αυτό το έτος.

 

Μπορείτε να συνεχίσετε να επαναπροσδιορίζετε τον εαυτό σας μέχρι να αποκτήσετε την δημόσια εικόνα για την οποία αγωνίζεστε. Ο δρόμος σας είναι να ζείτε για την αλήθειά σας. Οι άλλοι μπορεί να ανακαλύψουν ότι έχετε μια βαθύτερη διάσταση, από τα πράγματα για τα οποία είστε γνωστοί. Η φήμη σας μπορεί να αναμορφωθεί και να ανανεωθεί φέτος. Θα αναζωογονηθεί και θα μεταμορφωθεί ώστε να συμμορφωθεί με τη δημοφιλή εικόνα που προβάλλετε στη δουλειά και μπορεί να φέρει βάθος και ένταση στα εξωτερικά ενδιαφέροντά σας.

zodia-taro-45

Ο Κρόνος, στον δημόσιο τομέα σας, σας ζητάει να επιβραδύνετε και να χτίσετε όρια ανάμεσα στην προσωπική σας ζωή και στη ζωή κάτω από το δημόσιο μικροσκόπιο. Η διακριτικότητα θα σας χρησιμεύσει τώρα, καθώς δεν χρειάζεται να δει ο οποιοσδήποτε τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες της ύπαρξής σας. Ο τυχερός πλανήτης Δίας περνάει μέσα από τον 8ο, 9ο, και ενδεχομένως 10ο Οίκο σας κατά το μεγαλύτερο μέρος του έτους, έτσι τα δώρα, τα κληροδοτήματα ή μια κληρονομιά είναι πιθανότητες. Τα κοινά εγχειρήματα θα αποφέρουν οφέλη. Μπορείτε να περιμένετε ευγνωμοσύνη από τους άλλους και ευρύτερη πρόσβαση στους πόρους των συνεργατών σας.

Διαβαστε τις Ετησιες   προβλεψεις 2018  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-22

2018 ζωδια Κριός Ειδικότερα

Η πρώτη εβδομάδα ξεκινά με ισχυρή έμφαση στην καριέρα σας. Μπορείτε να εστιάσετε στην δημοσιοποίηση του επαγγέλματός σας και να κάνετε αυτά που πραγματικά θέλετε. Μέχρι την τρίτη εβδομάδα του Ιανουαρίου, θα έχετε συγκεντρώσεις με ομάδες φίλων και συναδέλφων. Μέχρι τις 26 Ιανουαρίου, ο Άρης δίνει έμφαση στους άλλους και στις επιχειρήσεις, οπότε ξεκαθαρίστε ασφαλιστικά και κοινούς πόρους προτού καείτε. Αυτή είναι η ιδανική περίοδος για κάποια χειρουργική επέμβαση και την απομάκρυνση ουλών ή τατουάζ. Μέχρι τις 18 Φεβρουαρίου, τα πράγματα αρχίζουν να επιβραδύνουν λίγο και μπορείτε να ξεκουραστείτε πριν από την μεγάλη ώθηση που έρχεται σύντομα.

Και οι δύο εσωτερικοί πλανήτες, ο Ερμής και η Αφροδίτη, μπαίνουν στο ζώδιό σας στις 6 Μαρτίου, και παρέχουν πολλά κίνητρα μέσω της επικοινωνίας και χρηματοδότηση αυτών που θέλετε. Περάστε τις ημέρες σας ανανεώνοντας τον εαυτό σας, ίσως με ένα νέο κούρεμα. Την Ισημερία, στις 21 Μαρτίου. να είστε έτοιμοι να κάνετε την κίνησή σας και να ξεκινήσετε για τα καλά το έτος σας.

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις ζωδια

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας ζωδια

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

Καθώς ο Ήλιος φωτίζει τη ζωή σας, αφήστε την αλήθεια σας να λάμψει. Να είστε ο εαυτός σας και οι άνθρωποι θα προσελκύονται από τη ζωντάνια και την ενέργεια σας. Από το τέλος Απριλίου έως τα μέσα Μαΐου, θα υπάρξουν πολλές αγορές και πωλήσεις. Απαλλαγείτε από όλα τα ανεπιθύμητα πράγματα που βρίσκονται στο σπίτι σας. Μπορείτε επίσης να σχεδιάσετε μια σημαντική επένδυση τώρα. Κατά τη διάρκεια του Μαΐου, προγραμματίσετε ένα μικρό διάλλειμα ή τουλάχιστον μια διήμερη εκδρομή. Τα μαθήματα που θα κάνετε τώρα θα σας ωφελήσουν και η διδακτική φύση των τάξεων θα ικανοποιήσει το φιλοπερίεργο μυαλό σας.

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας στις 15 Απριλίου φέρνει μια στιγμή σποράς για σας, και αν πρόκειται να ξεκινήσετε κάτι, τότε αυτή είναι η ιδανική στιγμή για να το κάνετε. Ετοιμάστε τα σχέδιά σας και προχωρήστε μπροστά μετά τη Νέα Σελήνη. Στις 24 Απριλίου ο Χείρωνας μπαίνει στο ζώδιό σας για πρώτη φορά μετά από πενήντα χρόνια και θα έχει επιρροή σε όλους τους Κριούς για τα επόμενα επτά χρόνια. Αυτό θα σηματοδοτήσει μια αλλαγή στην αυτοπεποίθησή σας και στην προσέγγισή σας στη ζωή. Θα μάθετε για τις εγγενείς δυνάμεις σας και τις αδυναμίες σας. Αυτό το θέμα θα εξελιχθεί αργά και θα φέρει περισσότερη γνώση μέχρι το τέλος του έτους.

ζωδια Διαβαστε τα ειδικα θεματα του καθε ζωδιου  που αφορουν τις αθεατες πλευρες  τους

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος

 σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65

Στις 15 Μαΐου ο Ουρανός θα αφήσει το ζώδιό σας, έχοντας επηρεάσει τη ζωή σας τα τελευταία επτά χρόνια. Θα νιώσετε κάποια ανακούφιση και ίσως αισθανθείτε ένα κενό καθώς ο μεγάλος πλανήτης κινείται προς τον Ταύρο. Αλλαγές στη μεγαλοφυΐα, τις σκέψεις και τον εαυτό σας θα έχουν γίνει και μπορεί να αισθανθείτε ότι η πίεση έχει φύγει για λίγο.

Μέχρι τις 21 Ιουνίου, στο προσκήνιο έρχεται στο σπίτι και οι οικογενειακές σας υποθέσεις. Περάστε χρόνο με εκείνους που σας υποστήριζαν ως παιδί και όσο μεγαλώνατε. Προσπαθήστε να έρθετε πάλι σε επαφή με τις ρίζες σας και να εκτιμήσετε την καταγωγή σας. Μέχρι τα μέσα Ιουλίου, η δημιουργική ζώνη σας διεγείρεται και αυτή μπορεί να είναι η αρχή ενός ερωτικού ενδιαφέροντος ή τουλάχιστον ενός φλερτ. Από όλες τις εποχές του έτους, αυτός ο μήνας ευνοεί έντονα τον έρωτα ή μια εγκυμοσύνη, καθώς η ενέργεια ρέει και οι στιγμές διασκέδασης αφθονούν.

Μετά τις 23 Αυγούστου, θα επιστρέψετε στην καθημερινή ρουτίνα και η δουλειά σας θα έχει προτεραιότητα μπροστά στη διασκέδαση. Προετοιμαστείτε να κάνετε τις απαραίτητες προσαρμογές για να διευκολύνετε την εργασία σας. Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι θα αλλάξετε γραφείο ή μια καλύτερη θέση στη δουλειά σας. Το περιβάλλον σας, ακόμα και το μέρος που βλέπει το γραφείο σας, μπορεί να αλλάξει.

zodia-astra-tarot

Οι συνεργασίες σας και οι σημαντικές σχέσεις σας είναι πόλος έλξης από την τρίτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου. Εάν είστε σε σχέση, μπορεί να παντρευτείτε και αν είστε δεσμευμένοι, η σχέση σας θα γίνει πιο αρμονική, καθώς η ζωή σας ως ζευγάρι θα ωριμάσει. Όταν ο Ήλιος είναι στον Ζυγό, είναι η ιδανική εποχή του χρόνου για τους Κριούς να παντρευτούν. Την τρίτη εβδομάδα του Οκτωβρίου, ο Ήλιος μπαίνει στη ζώνη της μυστικότητας και φέρνει υποστήριξη από τους κρυφούς υποστηρικτές σας. Αυτή η βοήθεια μπορεί να έρθει υπό τη μορφή μιας προαγωγής και αν προηγουμένως έχετε μιλήσει με τους άλλους, θα γνωρίζουν τις προθέσεις σας και έτσι θα μπορέσουν να μιλήσουν ή να ψηφίσουν υπέρ σας την κατάλληλη στιγμή.

Στις 8 Νοεμβρίου, ο Δίας μπαίνει στη φιλοσοφική ζώνη σας και σας φέρνει μια ανώτερη οπτική για τη θρησκεία, τους ξένους και τις δημοσιεύσεις. Θα παρουσιαστούν ευκαιρίες για ανάπτυξη της γενικής οπτικής σας. Ο Ήλιος φέρνει περισσότερη ενέργεια για να τονώσει τον Δία από τις 22 Νοεμβρίου, όταν θα σας καλούν τα ταξίδια και οι νέοι ορίζοντες. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να ξεκινήσετε οικοτουρισμό ή να διδάξετε γλώσσες σε μια ξένη χώρα. Από μια πιο γενική άποψη, η νοοτροπία σας θα γίνει πιο φιλελεύθερη, καθώς θα αρχίσετε να αμφισβητείτε τις αρχές που δεν λειτουργούν πλέον για εσάς.

Η τελευταία εβδομάδα του έτους κλείνει με μια πιο αργή αίσθηση και θα αποσυρθείτε για λίγο για να αξιολογήσετε αυτά που καταφέρατε φέτος. Τώρα ενδεχομένως θα βρείτε κάποιον μέντορα για το επόμενο έτος και θα επεκτείνετε τη στρατηγική σας για να επιτύχετε τους στόχους σας για το 2019.

Διαβαστε τις Ετησιες   προβλεψεις 2018  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76