2018 zodia λεων Ιανουαριος ερωτικες προβλεψεις

zwdio-lewn-ilios

Ο Ιανουάριος του 2018 θα είναι λίγο ιδιόρρυθμος όσο αφορά τις προσωπικές σας σχέσεις, γιατί θα διαφέρει από τον τρόπο που έχετε συνηθίσει να λειτουργείτε. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα Λιοντάρια πρέπει να τον διασχίσετε άπραγα – δεν θα ήταν εφικτό κάτι τέτοιο!

Η συμβουλή των άστρων για εσάς είναι να παραμείνετε ενεργοί και να είστε συνεχώς σε εγρήγορση, χωρίς όμως να βιάζετε τις καταστάσεις.

 

Ειδικά αν βρίσκεστε σε ένα στάδιο προσέγγισης ενός ιδιαίτερου ατόμου που το θεωρείτε σημαντικό, κινηθείτε με πολύ αργούς ρυθμούς και συνεχίστε να το ονειρεύεστε! Αυτή είναι μια περίοδος που απαιτεί μικρές και διακριτικές κινήσεις – η επιθετικότητα που είναι στη φύση σας, δεν θα σας φέρει αποτέλεσμα. Ειδικά μέχρι και τις 4 του μήνα θα έχετε ανάγκη να δημιουργήσετε «χώρο» για σκέψη μέσα στο μυαλό σας, γι’ αυτό να πρέπει να απελευθερωθείτε από τα υπολείμματα παλαιότερων σχέσεων…

zodia-taro-45

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Βεβαιωθείτε ότι κανένα πρώην ταίρι δεν θα βρεθεί αναπάντεχα στο δρόμο σας, τώρα που θα θέλετε να χτίσετε τις νέες σας προοπτικές. Μπορείτε να καταφέρετε κάτι καλύτερο, και θα το νιώσετε πολύ έντονα γύρω στις 6 Ιανουαρίου που ίσως να θελήσετε να χαρίσετε την καρδιά σας άνευ όρων!

Να ξέρετε ότι τις πιο όμορφες στιγμές σας, θα τις περάσετε όταν απελευθερωθείτε από κάθε προσδοκία. Φροντίστε να μην στηριχτείτε στη βοήθεια κανενός όσο αφορά τα προσωπικά σας θέματα. Αν έχετε συλλέξει όλα τα απαραίτητα στοιχεία για όσα σας ενδιαφέρουν, η μοίρα είναι αυτή που θα σας αποκαλύψει την πορεία που πρέπει να ακολουθήσετε!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75

Όσοι Λέοντες είστε δεσμευμένοι, μέσα στον Ιανουάριο θα κληθείτε να χειριστείτε σημαντικές διαφωνίες με το ταίρι σας. Πολλά θα εξαρτηθούν από τη συμπεριφορά που θα επιδείξετε στα δύσκολα, από τη θέση ισχύος που θα λάβετε και την ανόρθωση του κύρους σας – όμως όλα αυτά θα έχουν αίσια εξέλιξη αν δεν τα αποζητάτε! Όσο παράδοξο κι αν ακούγεται, αυτή είναι η νέα πρακτική που πρέπει να υιοθετήσετε για να επωφεληθείτε από το κλίμα της περιόδου. Η θερμοκρασία θα ανέβει πολύ γύρω στις 9 του μήνα ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας, γι’ αυτό ενδείκνυται να τολμήσετε μια μικρή απόδραση που θα σας φέρει πολύ πιο κοντά σε όλους τους τομείς!

Διαβαστε τις Ετησιες   προβλεψεις 2018  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot

Στη διάρκεια αυτού του μήνα δεν προβλέπεται να έρθετε αντιμέτωποι με καταστάσεις που θα σας καταβάλουν, μόνο με συγκυρίες που θα βελτιώσουν την οπτική σας όσο αφορά την προσωπική σας ζωή. Το εξαιρετικό αίσιο αστρικό περιβάλλον στις 15 Ιανουαρίου, ενδείκνυται για να δηλώσετε τα θέλω σας στο σύμπαν – και θα σας τα προσφέρει όσο το δυνατόν πιο σύντομα. Μέχρι την Έκλειψη της Σελήνης την τελευταία μέρα του μήνα, θα είστε έτοιμοι να αφήσετε τα συναισθήματά σας να λάμψουν σε όλο τους το μεγαλείο… Αρκεί να παραδοθείτε σε αυτά και να μην διστάσετε να λερώσετε τα χέρια σας!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia