24/05 Αφροδίτη στους Διδύμους –Το παρελθόν ζητάει εξηγήσεις

didaskalia-planitwn-afroditi

24/05 Αφροδίτη στους Διδύμους –Το παρελθόν ζητάει εξηγήσεις

Την Τρίτη στις 24 Μαίου η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιο των Διδύμων, και θα παραμείνει εκεί μέχρι και τις 17 Ιουνίου. Πολλές οι ανατροπές σε όλα τα θέματα αισθηματικών, που θα αφήσουν το στίγμα τους όλο το επόμενο Καλοκαίρι.

 

 

Επιρροές σας ζώδια της Φωτιάς:

Για τους ερωτικούς Κριούς, χαράς ευαγγέλια καθώς θα δουν την επιλογή τους να τους πλησιάζει με αληθινά συναισθήματα, και να ζητάει ίσως και κάτι παραπάνω.
Ευνοϊκή ημερομηνία : 10 Ιουνίου

zodia-taro-45

Βοηθήστε Λέοντες και εσείς τον εαυτό σας, για να υπάρξει και μια πιο πρακτική εξέλιξη μέσα στον αισθηματικό σας δεσμό. Οι μέρες είναι ιδανικές για να πείτε τα πράματα, όπως βγαίνουν μέσα από την καρδιά σας.
Ευνοϊκή ημερομηνία : 12 Ιουνίου

Οι Τοξότες που θα βρεθούν με κάποια παλιά τους ιστορία, πάλι σε αισθηματικό παραλληλισμό, έχουν μεγάλες πιθανότητες να είναι και πάλι μαζί.
Ευνοϊκή ημερομηνία : 29 Μαίου

 

Επιρροές στα ζώδια της Γης:

Οι ερωτικοί Ταύροι, με τον κυβερνήτη τους στους παιχνιδιάρηδες Διδύμους, θα έχουν πολλές νέες γνωριμίες να τους τροφοδοτούν, με καλή διάθεση και ίσως και μια καινούργια αγάπη.
Ευνοϊκή ημερομηνία : 31 Μαίου

Μέσα στο φιλικά σας περιβάλλοντα, Παρθένοι, είναι λίγο δύσκολο να εντοπίσετε, κάτι που θα σας τραβήξει το πολυεπίπεδο ενδιαφέρον. Ούτε και εσείς σε αυτά, άρα διευρύνετε τον κύκλο σας.
Ευνοϊκή ημερομηνία : 14 Ιουνίου

Υπάρχει μια ατμόσφαιρα έρωτα στους Αιγόκερους. Οι συμμαχίες Αφροδίτης – Άρη – Ποσειδώνα, που θα αποδώσει δικαιοσύνη και σε παλιές και σε καινούργιες αισθηματικές ιστορίες.
Ευνοϊκή ημερομηνία : 05 Ιουνίου

αγαπη

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Επιρροές στα ζώδια του Αέρα:

Δίδυμοι έχετε το μαγικό ραβδάκι στα χέρια σας και όλο το σύμπαν να σας χαμογελά. Ζητήστε και θα το λάβετε άμεσα και σε συσκευασία δώρου. Το παρελθόν και το παρόν σας διεκδικούν, και εσείς παίρνετε τις τελικές αποφάσεις, άμα θέλετε, όποτε θέλετε…!
Ευνοϊκή ημερομηνία : 09 Ιουνίου

Ζυγοί είστε και εσείς με μεγάλη αστρολογική εύνοια καθώς, ο κυβερνήτης σας στο φιλικό ζώδιο των Εφήβων σας διορθώνει την διάθεση, και σας σπρώχνει μπροστά σε νέες καταστάσεις.
Ευνοϊκή ημερομηνία : 01 Ιουνίου

Για τους Υδροχόους, τα συναισθηματικά θέματα είναι ένας λαβύρινθος. Δεν υπάρχει ισορροπία, αυτές τις ημέρες, άρα καλύτερα ξεκινήστε τις δράσεις σας από τον Ιούνιο.
Ευνοϊκή ημερομηνία : 28 Μαίου

tarw-taro-xartomanteia

 

Επιρροές στα ζώδια του Νερού:

Καρκίνοι, τολμήστε την αλλαγή και μην στέκεστε μόνο σε αυτά που επιθυμείτε και μονόπλευρα να πιστεύετε. Το ταίρι σας, έχει όλη την θετική ενέργεια να σας προτείνει νέες διεξόδους.
Ευνοϊκή ημερομηνία : 17 Ιουνίου

Για τους Σκορπιούς, που είναι σε σοβαρές σκέψεις μέσα σε αυτόν τον μήνα τους Μάιου, να κάνουν επικοινωνιακή κίνηση για να τα ξαναβρούν με κάποιο παλιό τους ταίρι, θα έχουν επιτυχία.
Ευνοϊκή ημερομηνία : 03 Ιουνίου

Η αναμονή για τους Ιχθείς έχει τελειώσει. Οι μέρες του Ιουνίου, είναι ιδανικές για να μιλήσετε σε παλιούς αλλά και να προσκαλέσετε καινούργιους έρωτες στην ζωή σας.
Ευνοϊκή ημερομηνία : 31 Μαίου