28/08 αστρολογικες προβλεψεις μονο για Δύο

αστρολογικες προβλεψεις μονο για Δύο – Παρασκευή  28 Αυγουστου

Ανατολή Ηλίου 06:51 – Δύση Ηλίου 20:01

 

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκοπο σας.

 

ζωδια – Κριός: Κλίμα αισιοδοξίας και δημιουργικότητας θα υπάρξει σε όλα τα ζευγάρια που έχουν αποσυντονιστεί στις προσωπικές τους επικοινωνίες και δράσεις  το τελευταίο διάστημα…και λόγω τρίτων προσώπων …είτε γνωστών – φίλων – οικογένεια είτε λόγω ‘πειρασμών’.

zodia-taro-45

SEX LIFE: Άριστη

 

ζωδια – Ταύρος: Η ιδιότροπη  προσωπικότητα του συντρόφου σας .. πιθανόν να σας έχει αποθαρρύνει πια. Οι σκέψεις σας είναι άσχημες… και οι περισσότερες όμως λαθεμένες.! Η αποσταθεροποίηση  που έχει υπάρξει σε φυσικό και επικοινωνιακό επίπεδο οφείλεται σε πρακτικά προβλήματα της καθημερινότητας του, που ίσως ακόμα δεν τα έχετε αποκαλύψει.

SEX LIFE: Καλή

 

ζωδια – Δίδυμοι: Σημαντικές αλλαγές  θα υπάρξουν σε όλα τα ζεύγη των ζωηρών Διδύμων καθώς υπάρχουν σκέψεις για  να χωρίσουν και να προχωρήσουν  μόνοι τους. Οι δύσκολες αστρολογικές όψεις πάνω στον ζωδιακό τους οίκο, δίνουν την αρχή για νέες κατακτήσεις και μακριά από μετριότητες και τις χαμένες  καταστάσεις του παρελθόντος.

SEX LIFE: Μέτρια

 

ζωδια – Καρκίνος: Μια εβδομάδα αρκετών προβλημάτων έχει ξεκινήσει για όλους τους Καρκίνους  που ήδη αισθάνονται αποκαμωμένοι  από τις λάθος συμπεριφορές του συντρόφου τους.  Η αυριανή Πανσέληνος, θα δώσει τις αφορμές για διάλογους και από τις δύο πλευρές που θα αποφασιστούν τις τελικές λύσεις… ακόμα και του μόνιμου χωρισμού.

SEX LIFE: Άριστη

ζωδια – Λέων:  Καλή διάθεση θα υπάρξει στις τάξεις όλων των Βασιλιάδων που απολαμβάνουν την ποιοτική  ερωτική τους ζωή. Πολλά τα δύσκολα  που προέκυψαν, αλλά αυτοί που είχαν γνώση και δυναμική, θα δουν τους κόπους τους να ανθίζουν…. μέσα από προτάσεις συμβίωσης με το ταίρι τους… ακόμα και γάμο. Όσοι έχουν νέο έρωτα στην ζωή τους, θα λάβουν συγκινητική ερωτική εξομολόγηση.

SEX LIFE:  Άσχημη

 

ζωδια – Παρθένος: Θα ξυπνήσετε από βαθύ λήθαργο και θα δείτε καθαρά… ποιόν έχετε δίπλα σας. Αν πιστεύετε στην προσωπική επιλογή σας είναι η σωστή… τότε υποστηρίξτε την… και με αυτό το αστρολογικό σκηνικό σας θα σας αποδοθεί καρμική ευκαιρία για γάμο – δέσμευση  με ευτυχή πορεία.

SEX LIFE: Καλή

 

ζωδια – Ζυγός: Θα έχετε θετικές ανταποκρίσεις στους διάλογους που θα ξεκινήσετε, για ύστερη φορά όμως…! Οι απαιτήσεις σας έχουν ήδη γίνει αντιληπτές και το προσεχές διάστημα θα εφαρμοστούν. Όλοι οι Ζυγοί μπαίνουν κάτω από την επήρεια της Πανσελήνου που θα τους επηρεάζει για αρκετό διάστημα.  Για όσους είναι σε φάση ψυχρότητας- παρεξήγησης…. ας κάνουν μια κίνηση… και θα βρουν ανταπόκριση.

SEX LIFE: Μέτρια

taro-oroskopio-54

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Σκορπιός: Η σταθερότητα και η ασφάλεια σε συναισθηματικό επίπεδο,  θα κάνει το αγαπημένο σας ταίρι να έρθει πιο κοντά… κάτι που το έχετε και εσείς ανάγκη. Τα πλανητικά φαινόμενα ευνοούν την αναθέρμανση των σχέσεων – γάμων που έχουν χάσει την ζωηράδα τους από τον χρόνο. Μην εκπλαγείτε αν λάβετε προτάσεις – εκπλήξεις από τον άνθρωπο σας.

SEX LIFE: Άριστη

 

ζωδια – Τοξότης: Σας έχουν ξεφύγει βασικές λεπτομέρειες από τις ακραίες συμπεριφορές του συντρόφου σας. Αυτές θα πρέπει να αναλύσετε και να πάρετε αποφάσεις γρήγορα… πριν περάσετε σε δεσμευτικές δράσεις. Όλοι οι Τοξότες σε σχέση – γάμο,  θα αποφασίσουν να παντρευτούν ή να κάτι πιο επίσημο….! Κοιτάξτε χωρίς τον φόβο της σύγκρουσης δείτε τα λάθη και προσπαθήστε να τα διορθώσετε από τώρα.

SEX LIFE: Μέτρια

 

ζωδια – Αιγόκερως: Δεν βελτιώνετε τίποτα  με το να σκέπτεστε μόνο. Θα χρειαστεί να δραστηριοποιηθείτε και  να ασχοληθείτε εμπράκτως με την σχέση σας … Για κάποιους λόγους τα συναισθήματα και οι κοινές σας βλέψεις αδρανοποιήθηκαν. Οι αστρολογικές όψεις είναι καλές, και δίνουν τις ευκαιρίες για εδραίωση καταστάσεων που θα σας ξαναδέσουν… ίσως και περισσότερο από πριν.

SEX LIFE: Μέτρια

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

ζωδια – Υδροχόος:  Η ερωτική και όχι μόνο ζωηρότητα σας έχει προβληματίσει τον τελευταίο καιρό τον άνθρωπο σας, που σας έρχεται μέχρι τα τέλη του μήνα με παράπονα. Αν δεν θέλετε δυσάρεστες εκπλήξεις καλύτερα περιορίστε τον λόγο σας και μην δίνετε λαβές και δικαιώματα να σας υποψιάζονται.

SEX LIFE: Άσχημη

 

ζωδια – Ιχθύς:  Είσαστε το πιο ευνοημένο ζωδιο σε όποιον ερωτικό συνδυασμό και να βρίσκεστε. Πολλές οι δράσεις από την πλευρά του ανθρώπου σας, που θα σας παραξενέψουν ευχάριστα. Τα άστρα με τις όψεις τους θα βοηθήσουν αυτούς που το επιθυμούν.  Επίσης, αφήστε τους τρίτους εκτός των προσωπικών σας δεδομένων και σκέψεων.

SEX LIFE: Μέτρια