30/08 Αφροδίτη στο Ζυγό – Πόρτα ανοιχτή & σκυλιά δεμένα

30/08 Αφροδίτη στο Ζυγό – Πόρτα ανοιχτή & σκυλιά δεμένα

 

Ο πλανήτης της αγάπης περνάει στο Ζυγό (μέσα στο σπίτι του) στις 30/08 και θα παραμένει εκεί μέχρι τις 23/09. Μια σειρά από πλανητικές όψεις θα προκύψουν, που μπορούν να φέρουν τα χωρισμένα ταίρια και πάλι κοντά. Ακόμη και στους πιο δύσκολους εργένηδες, θα φανερωθούν τα ιδανικά ταίρια που θα τους ανοίξουν τις πόρτες των συναισθηματικών δεσμεύσεων.

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας.

 

Κριός: Οι διαθέσεις σας είναι σαν το ασανσέρ. Αυτό σίγουρα μπερδεύει και το συντροφικό σας ταίρι, που δεν ξέρει πώς να σας διαχειριστεί. Αυτό το προκαλεί ο κυβερνήτης σας με την Αφροδίτη, που περνάει σε έναν αέρινο οίκο και αναστατώνει τα πάντα.
Ευχάριστες εξελίξεις με: Ταύρος

Ταύρος: Οι ενθουσιασμοί είναι προσωρινοί. Οι Καλοκαιρινές γνωριμίες δεν είναι ιδιαίτερα πετυχημένες, με αποτέλεσμα στο τώρα να χρειαστεί εσείς να κάνετε κάποια γενναία ξεκαθαρίσματα. Τυχεροί αυτοί που έχουν ήδη σοβαρή σχέση, που με την ευχή της Αφροδίτης θα πάρουν αποφάσεις δέσμευσης.
Ευχάριστες εξελίξεις με: Καρκίνοςαγαπη

zodia-taro-45

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Δίδυμοι: Σίγουρα είστε από τους τυχερούς, καθώς ο αέρινος οίκος που εισέρχεται η Αφροδίτη θα σας δώσει πολλές ευκαιρίες για να κάνετε τις καθοριστικές σας αλλαγές, μέσα σε σχέσεις – συνεργασίες και γάμους. Οι μόνοι θα βρεθούν μέσα σε πολύ και καινούργιο κόσμο, που θα τους ενθουσιάσει.
Ευχάριστες εξελίξεις με: Λέων

Καρκίνος: Τα μονοπάτια θα φωτιστούν, και οι όποιες ανθρώπινες δυσκολίες θα ξεπεραστούν. Όλα τα αστρολογικά δεδομένα της εποχής, θα σας δώσουν την αισθηματική ασφάλεια που ζητάτε. Σχέσεις που διατάραξαν την ισορροπία τους, από τις 11/09 θα έρθουν και πάλι κοντά, και με καλύτερες προτάσεις αυτή τη φορά.
Ευχάριστες εξελίξεις με: Ιχθείς

Λέων: Είσαστε αρκετά διαφορετικοί, μετά από αυτό το Καλοκαίρι. Πολλά αυτά που σας έτυχαν, σας λύπησαν αλλά και σας έκαναν πιο δυνατούς. Οι αποφάσεις αισθηματικού και οικονομικού περιεχομένου που θα πάρετε, θα έχουν μόνιμο χαρακτήρα. Είστε οι άκρως ευνοημένοι αυτή την εποχή.
Ευχάριστες εξελίξεις με: Κριός

Παρθένος: Μια ακόμη καλή αστρολογική κίνηση, που συντελείται μέσα στη ζωδιακή σας εποχή. Τώρα που η Αφροδίτη απομακρύνεται από πάνω σας, θα απομακρυνθείτε και εσείς από τις αισθηματικές εντάσεις και τις υπερβολές λόγου. Σίγουρα θα ισορροπήσετε, και θα γίνετε και πιο αξιόπιστοι στο ταίρι σας.
Ευχάριστες εξελίξεις με: Κριός

Ζυγός: Ανοίξτε την αγκαλιά σας. Ποδαρικό της Αφροδίτης επάνω σας, και ακολουθούν Δίας – Ερμής και Ήλιος. Σκεφτείτε τι θέλετε να ξεκινήσετε – να ολοκληρώσετε, και να αποβάλετε μέσα στις επόμενες 3-4 εβδομάδες. Είστε το ζώδιο που θα δεχτεί τις περισσότερες προτάσεις για επανασύνδεση – γάμο – οικονομικές εξελίξεις.
Ευχάριστες εξελίξεις με: Σκορπιός

Σκορπιός: Ροή πληροφοριών πέφτει επάνω σας. Αυτό είναι κάτι που θα σας ανοίξει τα μάτια και το μυαλό, πάνω στις τελευταίες γνωριμίες και επενδύσεις που έχετε κάνει. Σίγουρα πολλά από αυτά θα τα απορρίψετε – θα απομακρυνθείτε. Άλλωστε είστε ο επόμενος οικοδεσπότης της Αφροδίτης μετά τον Ζυγό, άρα οργανωθείτε από τώρα.
Ευχάριστες εξελίξεις με: Τοξότης

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Τοξότης: Δοκιμάσατε τα πάντα και τους πάντες αυτό το Καλοκαίρι. Τώρα με τη γνώση και την εμπειρία που έχετε, θα κρατήσετε στην καθημερινότητα σας μόνο ότι αξίζει και σας ταιριάζει. Οι ερωτικές σχέσεις με αποστάσεις ψυχικές – χιλιομετρικές, θα τερματιστούν άμεσα.
Ευχάριστες εξελίξεις με: Ιχθείς

Αιγόκερως: Όσο ο Ήλιος θα παραμένει πάνω στην Παρθένο, εσείς με ασφάλεια μπορείτε να καταστρώνετε τα σχέδια σας. Είστε αυτοί που φέτος θα έχετε τους περισσότερους γάμους – συγκατοικήσεις και επανενώσεις. Μιλήστε στο άτομο που σας ενδιαφέρει… εσείς οι ελεύθεροι… η επιτυχία είναι σίγουρη.
Ευχάριστες εξελίξεις με: Ταύρος

tarw-wroskopio-4

Υδροχόος: Και εσείς είστε στους ευνοημένους της εποχής. Η Αφροδίτη πάνω στον αέρινο Ζυγό, θα σας δώσει επαρκή αυτοπεποίθηση για να κάνετε τις κινήσεις σας για να διορθώσετε άσχημες καταστάσεις στην αισθηματική σας ζωή. Χωρισμένοι σύντροφοι – σύζυγοι, θα βρουν τον τρόπο να είναι και πάλι μαζί. Ακόμη και οι ελεύθεροι θα βρουν νέο έρωτα.
Ευχάριστες εξελίξεις με: Ιχθείς

Ιχθείς: Μπορείτε να δείτε πιο καθαρά αυτά που σας περικυκλώνουν. Οι καταστάσεις οι συναισθηματικές που υπάρχουν στην τωρινή σας ζωή, δεν σας αντιπροσωπεύουν. Η μετακίνηση της Αφροδίτης στο διιτό ζώδιο του Ζυγού, θα σας φέρει μπροστά σε σταυροδρόμια.
Ευχάριστες εξελίξεις με: Ζυγός