γενεθλια σήμερα 28/11 – 4/12

γενεθλια σήμερα 28 /11- 4/12

 

γενεθλια σήμερα 28/11

Αν έχετε γενεθλια σημερα 28 Νοεμβρίου, είστε ζεστοί, αυθόρμητοι, συναισθηματικοι και μαγνητικοι.  Το χαμόγελο σας είναι μεταδοτικό. Σας αρέσει να διασκεδαζετε αλλά η προσωπικοτητα σας, κρύβει βάθος.  Παλεύετε αρκετά με σκαμπανεβασματα διάθεσης.  Είστε οι πιο επιμονοι άνθρωποι καθώς νιώθετε τη ζωή με τον δικό σας τρόπο και τα συναισθήματά σας δεν είναι ποτέ ίδια.  Είστε δεκτικοί, περίπλοκο και αρκετά αντιθετικοι.  Η συμπόνια σας δεν περιγράφεται. Οι άνθρωποι δυσκολευονται να σας περιγράψουν καθώς είστε γενναίοι και περιπετειώδεις την μια μέρα και απόμακροι την άλλη.  Σαν σήμερα γεννήθηκε ο John Galliano.

 

 

γενεθλια σημερα 29/11

Αν έχετε γενεθλια σημερα 29 Νοεμβρίου, είστε χαρισματικοί,  ζεστοί,  ακριβείς και με φοβερό ένστικτο. Σας αρέσει να κάνετε τους άλλους να γελούν,  και όλοι σας θεωρούν διασκεδαστικους,  αστείους και λίγο σαρκαστικους.  Έχετε άφθονο αίσθημα ευθυνών και ανησυχείτε περισσότερο για το μέλλον από τους τυπικούς τοξότες.  Ωστόσο δεν χάνετε πότε το χιούμορ σας. Σας αρέσει να είστε καλά πληροφορημενοι και μέσα στα πράγματα.  Όταν δεν γνωρίζετε λεπτομέρειες,  χάνετε την αυτοπεποίθηση σας. Ο εμπλουτισμός των γνώσεων αποτελεί το χόμπι σας. Σαν σήμερα γεννηθηκε ο Christian Doppler.

 

γενεθλια σημερα 30/11

Αν έχετε γενεθλια σημερα 30 Νοεμβρίου, έχετε την ικανότητα να φωτίζετε ένα δωμάτιο όταν εισέρχεστε. Οι άνθρωποι σας συμπαθούν από τη στιγμή που σας γνωρίζου. Η γοητεία σας είναι πολυδιάστατη. Ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά σας είναι η ευελιξία. Αγαπάτε τους ανθρώπους και είστε πολύ καλοί στις μιμήσεις! Έχετε πάρα πολλά ταλέντα και ταυτόχρονα ξεχωρίζει η αποφασιστικότητά σας. Ενώ κάνετε πολλά πράγματα ταυτόχρονα, ποτέ δεν εξαντλείτε τον εαυτό σας. Βαριέστε εύκολα και χρειάζεστε κίνηση και δραστηριότητα στη ζωή σας για να διατηρείτε την διέγερσή σας. Τα καλά νέα είναι πως έχετε την ικανότητα να την δημιουργείτε. Σαν σήμερα γεννήθηκε ο Ben Stiller.

zodia-taro-45

 

zwdia

 

γενεθλια σημερα 1/12

Αν έχετε γενεθλια σημερα 1η Δεκεμβρίου, είστε ανεξάρτητοι αλλά παθιασμένοι και με έμφαση στις ερωτικές σχέσεις. Είστε αισιόδοξοι αλλά πρακτικοί. Έχετε έκτη αίσθηση πάνω στην οποία μπορείτε να βασιστείτε, καθώς σας επιτρέπει να δείτε και να καταλάβετε περισσότερα από όσα μπορεί ένας μέσος άνθρωπος. Πάντα σας δείχνει το σωστό δρόμο. Είστε χαρισματικοί και ελκυστικοί. Δημιουργείτε εύκολα σχέσεις αλλά συνήθως καταλήγετε σε διαμάχες εξουσίας. Αυτό ίσως οφείλεται στην ανεξάρτητη φύση σας καθώς και την έλξη που νιώθετε για τους ανθρώπους με ισχυρές απόψεις. Είστε περισσότερο ευαίσθητοι από όσο δείχνετε, κυρίως εξαιτίας της παρατηρητικής σας φύσης. Σαν σήμερα γεννήθηκε ο Woody Allen.

 

γενεθλια σημερα 2/12

Αν έχετε γενεθλια σημερα 2 Δεκεμβρίου, είστε αυθόρμητοι, διασκεδαστικοί, κυκλοθυμικοί και ενδιαφέροντες. Οι άνθρωποι έλκονται από το περιπετειώδες πνεύμα σας καθώς και την χαρούμενη προσωπικότητά σας. Η ποικιλία είναι πολύ σημαντικό πράγμα για εσάς, αν και χωρίς σταθερότητα δεν νιώθετε καθόλου άνετα. Είστε ιδιαίτερα δημιουργικοί, και είναι σημαντικό να διοχετεύετε την δημιουργικότητά σας, διότι χωρίς συγκέντρωση, νιώθετε αβέβαιοι, χαμένοι και μπερδεμένοι. Δουλεύετε συνεχώς πάνω στην αυτοπεποίθησή σας, αν και οι άλλοι δεν το γνωρίζουν, μέχρι να τους αφήσετε πραγματικά να μπουν στη καρδιά σας. Σαν σήμερα γεννήθηκε η Μαρία Κάλλας.

 

 

γενεθλια σημερα 3/12

Αν έχετε γενεθλια σημερα 3 Δεκεμβρίου, φλογεροί, πιστοί και πνευματώδεις άνθρωποι που παραμένουν αληθινοί με τον εαυτό τους, όποιο και αν είναι το κόστος. Έχετε ισχυρά πιστεύω αλλά ανέχεστε τους άλλους, ακόμα και αν απολαμβάνετε μια καλή συζήτηση προσπαθώντας να κερδίσετε την προοπτική των άλλων. Ενώ κατά καιρούς γίνεστε ανήσυχοι, εξαιτίας της γεμάτης ενδιαφέρον φύσης σας, είστε πιστοί και αξιόπιστοι, που εκτιμούν την σταθερότητα. Είστε γενικά καλοί με τα χρήματα και δεν ξοδεύετε ποτέ αλόγιστα. Είστε πραγματικά μοναδικοί και δεν φοβάστε να είστε ο εαυτός σας. Σαν σήμερα γεννήθηκε η Daryl Hannah.

 

γενεθλια σημερα 4/12

Αν έχετε γενεθλια σημερα 4 Δεκεμβρίου, είστε περιπετειώδη, θετικά και ενθουσιώδη άτομα, που δεν φοβούνται τίποτα. Στον ερωτα, βουτάτε κατευθείαν χωρίς δεύτερη σκέψη. Στηρίζετε τα πιστεύω σας. Όταν συζητάτε εύκολα καταλήγετε σε τσακωμό. Ενώ είστε ανεχτικοί, είστε ιδιαίτερα παθιασμένοι με τις πεποιθήσεις σας. Αν και είστε φιλικοί και συντροφικοί, δεν φοβάστε να πάρετε κάποια ανεξάρτητα ρίσκα. Στην πραγματικότητα, σας προσελκύουν οι προκλήσεις και σας αρέσει να κάνετε αναπάντεχες στροφές στο ταξίδι της ζωής. Σαν σήμερα γεννήθηκε η Tyra Banks.

 

zwdia