Η Άνοιξη φέρνει μεγάλες Αγάπες και πολύ Χρήμα A

επανασυνδεση-αντρασ-διδυμος-ζωδια-ταρω

Η Άνοιξη φέρνει μεγάλες Αγάπες και πολύ Χρήμα A

Η Άνοιξη ήδη κλείνει το μάτι, σε όλα τα ζώδια, και τα βάζει σε μια εγρήγορση προκειμένου …να λύσουν προβλήματα όλων των ειδών, που δεν πρέπει να περάσουν μέσα στην επόμενη σεζόν. Με τον αστρολογικό θόλο, να δίνει την πλήρη εύνοια σε δράσεις γύρω από οικονομική ανεξαρτησία. αλλά αισθηματική ισορροπία, όλα θα γίνουν καλύτερα!

Αναλυτικά για όλα τα ζώδια:

 

ΚΡΙΟΣ :

zodia-zvdia-22

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Μπορείτε να χαμηλώσετε λίγο τους τόνους και να μην πιέζετε κανέναν, να σας δώσει αυτά που επιθυμείτε. Με τον Κυβερνήτη σας, στον Τοξότη, είτε οι ευνοημένοι της εποχής, που θα σας αποδοθούν αυτά που εύχεστε αλλά και ακόμη περισσότερα. Οι σχέσεις και οι σύντροφοι, που είχαν πάρει αποφάσεις για δεσμεύσεις, σίγουρα από τις πρώτες ημέρες του Μαρτίου, θα κάνουν και τα επόμενα σχετικά βήματα.
Αστρολογική Εύνοια: 98%

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Τα οικονομικά σας, χρειάζονται την πιο βαθιά σας προσοχή, και σίγουρα αυτήν την εποχή, αν δεν είστε απόλυτα σίγουροι για τους συνεργάτες σας…μην κάνετε κάτι ριψοκίνδυνο. Εσείς που θα ταξιδέψετε ή έχετε σκοπό να κάνετε κάποια μεγάλη αγορά – επένδυση, μην μιλάτε και μην δίνετε πληροφορίες σε άτομα που δεν τα αφορά αυτό.
Τυχερό Δεκαήμερο: 2ο Απριλίου

Διαβαστε στο Ανοιξιατικο Ωροσκοπιο προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-098

ΤΑΥΡΟΣ :

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Με την Αφροδίτη σε λίγες ημέρες να οδεύει για τα Ψάρια, εσείς θα δείτε μεγάλες – θετικές αλλαγές, στην συμπεριφορά του ανθρώπου σας, που ίσως και να σας εκπλήξει με κάποια πρόταση για το άμεσο μέλλον σας. Τυχεροί και οι μόνοι – εργένηδες, που μέσα από τους εργασιακούς – φιλικούς τους κύκλους, θα δεχτούν διακριτικά φλερτ.
Αστρολογική Εύνοια: 97%

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Με την Αφροδίτη σε λίγες ημέρες να οδεύει για τα Ψάρια, εσείς θα δείτε μεγάλες – θετικές αλλαγές, στην συμπεριφορά του ανθρώπου σας, που ίσως και να σας εκπλήξει με κάποια πρόταση. Εσείς που αναζητάτε κάποια εργασία, θα την βρείτε και μέσα από την βοήθεια κάποιου ατόμου κύρους, που υπάρχει στην ζωή σας. Φροντίστε να εκμεταλλευτείτε σωστά τις ευκαιρίες.
Τυχερό Δεκαήμερο: 1ο Μαρτίου

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-tarw

ΔΙΔΥΜΟΙ :

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Εσείς και η Άνοιξη γενικότερα…έχετε γάμο! Αυτή όμως η εποχή και αυτήν την φορά, θα σας ανοίξει μεγάλες πόρτες στα αισθηματικά σας θέματα, που όλο το προηγούμενο διάστημα, σας είχαν προβληματίσει. Χωρισμένοι και τσακωμένοι σύντροφοι και σύζυγοι, θα έρθουν πιο κοντά επικοινωνιακά, από την παρότρυνση φίλων τους.
Αστρολογική Εύνοια: 100%

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Έχετε το κοκαλάκι της Νυχτερίδας, και αυτό θα σας φέρει κοντά στην οικονομική άνεση που τόσο ζητάτε. Οι εργασιακές σας αποδοχές θα πολλαπλασιαστούν αλλά και νέες επαγγελματικές προτάσεις, θα σας τραβήξουν το επιχειρηματικό σας πνεύμα. Πολλά και τα ταξίδια εκτός έδρας, που θα σας προταθούν.
Τυχερό Δεκαήμερο: 1ο Μαρτίου

ΚΑΡΚΙΝΟΣ :

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Η εποχή του Ιχθύ, σίγουρα σας κάνει, ακόμη πιο γοητευτικούς και ερωτεύσιμους στο άλλο φύλο, και ειδικά εσείς που έχετε μείνει μεγάλο χρονικό διάστημα μόνοι σας, πιθανόν να βρείτε και το καρμικό σας ταίρι. Καλύτερα στην μεταξύ του επικοινωνία θα είναι και οι σύντροφοι / σύζυγοί, που για ποικίλες αφορμές και παρεξηγήσεις, χάθηκαν από τους κλασσικούς τους ρυθμούς.
Αστρολογική Εύνοια: 96%

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Εσείς όσο περνάει το επόμενο διάστημα, θα έχετε μεγαλύτερη σταθερότητα αλλά και καλύτερη διάθεση. Τα θέματα, που σας είχαν γίνει μια μόνιμη πίεση, όλο αυτό το χρονικό διάστημα, τώρα θα υποχωρήσουν. Νέες θέσεις εργασίας, για όσους ψάχνουν θα φανερωθούν με την βοήθεια κοντινών φίλων.
Τυχερό Δεκαήμερο: 3ο Μαρτίου

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις ζωδια

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας ζωδια

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

ΛΕΩΝ :

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Έχετε κάνει μια σειρά, από ποικίλα λάθη, μέσα στην σχέση σας, που όμως ευτυχώς έχουν πλέον ξεπεραστεί. Το ευτύχημα θα ήταν …να μην τα ξανακάνετε. Οι μόνοι και οι χωρισμένοι, θα τύχουν νέων γνωριμιών, που θα τους κάνουν να ξεχάσουν τα παλιά άσχημα γεγονότα, και να βρουν τους τρόπους για να ξανα0φτιάξουν την ζωή τους, με έναν νέο άνθρωπο.
Αστρολογική Εύνοια: 97%

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Τα νέα που θα σας έρθουν νωρίς, από τον νέο μήνα, θα είναι μόνο καλά, και θα σας βάλουν και πάλι σε ρυθμούς αναγέννησης, σε κάθε επίπεδο. Κάποια χρήματα που περιμένετε, από περιουσιακά ή νομικά ζητήματα, θα έρθουν και θα σας λύσουν τα χέρια για όλα αυτά, που σχεδιάζετε από την αρχή του έτους. Σίγουρα σε ότι και να κάνετε, κρατήστε χαμηλούς τόνους.
Τυχερό Δεκαήμερο: 2ο Μαρτίου

zodia-astra-tarot

ΠΑΡΘΕΝΟΣ :

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Υπάρχουν πολλά θέματα, που θα φέρει στο τραπέζι των συνομιλιών ο άνθρωπος σας, που δείχνει πια να έχει πάρει πολύ σοβαρά, την σχέση σας και όλο αυτό που ζείτε. Οι μέρες μέχρι τα μέσα του Μαρτίου, θα φέρουν και καινούργια πρόσωπα, που ίσως και κάποιο, να καταφέρει να ξαναζεστάνει την καρδιά σας. Μην είστε τόσο κάθετοι και απορριπτικοί!
Αστρολογική Εύνοια: 98%

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Υπάρχουν θετικές εξελίξεις σε όλα αυτά που σας απασχολούν. Από την πρώτη εβδομάδα του μήνα, θα έχετε κάποια έκτακτα έσοδα που θα σας βοηθήσουν να ισορροπήσετε, τους λογαριασμούς σας. Κάποιοι που έχουν να κάνουν ταξίδια, και να συναντηθούν με καινούργιους συνεργάτες, ας κρατήσουν ένα πιο αυστηρό προφίλ.
Τυχερό Δεκαήμερο: 2ο Απριλίου

 

Διαβαστε στο Ανοιξιατικο Ωροσκοπιο προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76