Οι Κάρτες των Αγγέλων, το μέλλον των σχέσεων

zwdia-ζωδια

Οι Κάρτες των Αγγέλων δείχνουν το μέλλον των σχέσεων

Μια καινούργια εποχή εισέρχεται με την είσοδο του Φεβρουαρίου, που θα είναι ιδιαιτέρως καλή για υποθέσεις αγάπης – σχέσεων και συντρόφων!
Τρεις μεγάλες κατηγορίες. Κάρτες Αγάπης, Θεραπείας και Γενικές.

Κάθε Κάρτα περιέχει ένα Αγγελικό μήνυμα

 

Κριός: Η κάρτα – Η Μουσική

zodia-zvdia-22

Πολλά αυτά που υπάρχουν ακόμη μέσα στην καρδιά και τον νου σας, που συντελέστηκαν πάνω σε εντάσεις με το αγαπημένο σας πρόσωπο. Αυτά έχουν όμως λήξει – έχουν χαθεί από την καθημερινότητα της άλλης πλευράς, που αναλογίζεται τις ευθύνες της…και που μέσα στις αρχές του νέου μήνα, θα κάνει τις αληθινές της προσπάθειες, για να σας ξανακερδίσει.
Συμπαντική Εύνοια: ***/**

Ταύρος: Η κάρτα – Μαγική Αίσθηση

Οι ερωτικές προτάσεις που θα πέσουν στον δρόμο σας θα είναι πολλές, και θα προέρχονται ακόμη και από το ξεχασμένο σας παρελθόν. Είστε διαισθητικό άτομο, και ήδη έχουν πιάσει οι κεραίες σας, ότι κάτι γίνεται στην αισθηματική σας ζωή, που θα φέρει μεγάλες και θετικές αλλαγές. Οι επανασυνδέσεις και οι φλογεροί νέοι έρωτες, δεν θα αφήσουν ουδέναν ανικανοποίητο.
Συμπαντική Εύνοια: ****/*

Δίδυμοι: H κάρτα – Ο Εορτασμός

Κρατήστε χαμηλούς τόνους και μη λέτε πολλά …για τις προθέσεις σας, ακόμη και αν είστε αυτοί, που έχετε αδικηθεί. Ο άνθρωπος που ακόμη αγαπάτε, θα έρθει πιο κοντά, αν αισθανθεί ότι σας χάνει από την προσοχή του. Σε δεύτερο επίπεδο δώστε παραπάνω χρόνο στο εργασιακό σας κομμάτι, που θα σας φέρει άνεση και σταθερότητα.
Συμπαντική Εύνοια: *****

chartomantia-087

Καρκίνος: H κάρτα – Η Φιλία

Υπάρχει κάποιο άτομο στον κοντινό σας περίγυρο, που κρατάει για εσάς, ερωτικά συναισθήματα που έχει σκοπό … μέσα στον καινούργιο μήνα, να τα αποκαλύψει. Αυτό μπορεί να είναι ένα καλυμμένο φλερτ από τον φιλικό – εργασιακό σας χώρο. Ετοιμαστείτε….για αισθηματική σχέση.
Συμπαντική Εύνοια: ***/**

Λέων: Η κάρτα – Κύματα Ευημερίας

Οι αλλαγές και οι εξελίξεις που αποζητάτε από τον άνθρωπο σας, έρχονται και είναι πολλαπλάσιες….! Είστε αυτοί, που μέσα στον Φεβρουάριο, θα πάρετε αποφάσεις δέσμευσης αλλά και κοινής πορείας, μακριά από το παρελθόν αλλά και τρίτες παράλληλες καταστάσεις, ακόμη και αν αυτές προέρχονται από την μεριά του ανθρώπου σας.
Συμπαντική Εύνοια: *****

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

Παρθένος: Η κάρτα – Η Υλοποίηση

Πλησιάζει ο άνθρωπος σας, στην επίλυση των θεμάτων του -οικονομικών και παλιών δεσμεύσεων- που σίγουρα θα σας αφήσουν τους δρόμους ανοιχτούς για να μπορέσετε να κάνετε την ζωή σας, όπως την είχατε σχεδιάσει. Επίσης, τα εργασιακά σας, θα ισορροπήσουν.
Συμπαντική Εύνοια: *****

Ζυγός: Η κάρτα – Η Αγάπη

Η καρδιά σας, έχει χίλια μπαλώματα…από λάθη, καθυστερήσεις και πολλά ψέματα. Εσείς είστε αυτοί, που μέσα στον νέο μήνα, μπορείτε να ξεφύγετε από όλα αυτά, με έναν κεραυνοβόλο – καρμικό έρωτα, που θα σας αλλάξει τις δομές της ζωής σας. Όλα τα άλλα ξεχάστε τα. Το παρελθόν…είχε τις ευκαιρίες του.
Συμπαντική Εύνοια: ***/**

Σκορπιός: Η κάρτα – Η Αρμονία

Ξέρετε τι θέλετε και ήδη μέσα από τον έμμεσο και σκορπικό σας τρόπο, θα το καταφέρετε. Ζητάτε κάποιον από το παρελθόν να γυρίσει και να συνεχίσετε την σχέση που άδικα διακόπηκε. Μην έχετε κάποια αμφιβολία, και ο ίδιος θέλει κάτι ανάλογο, αλλά μάλλον θα πρέπει πρώτα να αποβάλλει τον περιττό του εγωισμό.
Συμπαντική Εύνοια: ****/*

zwdia-tarw-1

 

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Τοξότης: Η κάρτα – Η Θεραπεία

Περάσατε ένα ιδιαίτερα δύσκολο χρονικό διάστημα, που όλα στην καθημερινότητα σας, ήταν αδιέξοδα. Ο άνθρωπος σας αλλάζει…..θα γίνει πολύ πιο επικοινωνιακός, πιο ερωτικός και σίγουρα θα κλείσει τις πόρτες σε όλα τα παλιά του λάθη. Υποστηρίξτε αυτήν την νέα κίνηση, που θα σας κάνει και πάλι αγαπημένο ζευγάρι.
Συμπαντική Εύνοια: ***/**

Αιγόκερως:  Η κάρτα – Η Δύναμη

Εσείς δεν αφήνετε τίποτα στην τύχη του….και πόσο μάλλον αυτήν την ερωτική σχέση, που σας αφορά….και που θέλετε να της δώσετε μια ακόμη ευκαιρία. Στην ίδια φιλοσοφία είναι και η άλλη πλευρά, που κάνει χωρίς να το ξέρετε τον αγώνα της, για να κλείσει τις παλιές εκκρεμότητες με το παρελθόν/παράλληλο παρόν, και να αφοσιωθεί, μόνο σε εσάς.
Συμπαντική Εύνοια: *****

zwdia-3-zodia

Υδροχόος: Η κάρτα – Η Ελευθερία

Περιμένετε με μεγάλη αγωνία και προσμονή, από τον άνθρωπο που αγαπάτε κάποιες απαντήσεις. Έρχονται λοιπόν και σας δικαιώνουν. Θα είστε και πάλι μαζί, χωρίς κάποιες άλλες καταστάσεις να σας καθυστερούν από τα πλάνα σας. Νέοι έρωτες θα κυκλώσουν και τους εργένηδες….μόνιμα!
Συμπαντική Εύνοια: ***/**

Ιχθείς: Η κάρτα – Η Φιλία

Τα πράματα μπορεί να μην είναι έτσι ακριβώς όπως φαίνονται. Το άτομο που σας απασχολεί, είτε πρώην, είτε νέα γνωριμία, είτε ερωτοφιλία, μέσα στις επόμενες ημέρες, θα σας πλησιάσει επικοινωνιακά, και θα μιλήσει πιο ανοιχτά για την αισθηματική του πρόθεση. Κρατήστε την έκπληξη σας, και πάρτε τον χρόνο σας.
Συμπαντική Εύνοια: ****/*

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-tarw