Ερωτική Σεληνη 24-26/07

zwdio-wroskopio-panselinos-aigokerws

Ερωτική Σεληνη   24-26/07

 

Η σεληνη  περνάει στον Σκορπιό από 24 Ιουλίου

Αρνητικές επιρροές σεληνης: Ζυγός  –  Θετικές επιρροές σεληνης: Αιγόκερως

zodia-taro-45

 

σεληνη –  Κριός:  Θα χρειαστεί αν αναθεωρήσετε κάποιες από τις σχέσεις που υπάρχουν στην ζωή σας…λόγω ανακριβειών στην πληροφόρηση που είχατε μέχρι τώρα για αυτούς.

CHECK POINT: Απολαύστε την ημέρα

 

σεληνη – Ταύρος: Κάντε ένα ευχάριστο διάλειμμα στην ερωτική σας καθημερινότητα .. και ασχοληθείτε περισσότερο με τους φίλους αλλά και τον ίδιος ας τον εαυτό.

CHECK POINT: Αποφύγετε την υπερβολή λόγου

 

σεληνη – Δίδυμοι: Έχετε την τάση να δυναμιτίσετε τις συζητήσεις προκειμένου αν βγάλετε στην επιφάνεια τις πραγματικές αιτίες που σας κρατούν μακριά από το ταίρι σας.

CHECK POINT: Μιλήστε με τους οικείους σας.

 

σεληνη – Καρκίνος:  Μην στραφείτε στο παρελθόν. Ακόμα και αν νιώθετε μη ικανοποιημένοι από το παρόν σας ταίρι. Αποδράστε  με τους φίλους σας.

CHECK POINT: Αποφύγετε τις ανακοινώσεις

zwdia

σεληνη –  Λέων: Λαμβάνετε το σινιάλο από το άτομο που σας ενδιαφέρει για κάτι παραπάνω στο μεταξύ σας. Αν επιθυμείτε το σύμπαν και τα άστρα είναι με το μέρος σας.

CHECK POINT: Μην ανοίγεστε εύκολα σε τρίτους

 

σεληνη – Παρθένος:  Αγνοήσατε την υποκειμενική άποψη των τρίτων και ασχοληθείτε πιο ενεργά με την προσωπική σας ζωή… που έχει πάρει την κατιούσας.

CHECK POINT: Δοκιμάστε μια αλλαγή στην εξωτερική σας εμφάνιση

 

σεληνη – Ζυγός: Προσέξτε αυτές τις ημέρες τι λετε. Οι δράσεις από νέες γνωριμίες ίσως και να σας φέρουν προς απροόπτων που σας εκπλήξουν.

CHECK POINT: Αλλάξτε παραστάσεις

zwdia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

σεληνη  – Σκορπιός: Γνωρίζετε καλά το παιχνίδι της γοητείας και της ερωτικής εξουσίας πάνω στο άτομο που σας έχει παθιάσει. Η Σελήνη σας ενισχύει … για ακόμα περισσότερα.

CHECK POINT: Αποφύγετε το παρελθόν

 

σεληνη – Τοξότης: Ο τρόπος που σκέφτεστε για  την ερωτική σας ζωή, ίσως και να πρέπει να αλλάξει… καθώς πάλι αυτό το Καλοκαίρι σας βρίσει μόνους.. μέσα σε σχέση!

CHECK POINT: Υπάρχουν και οι φίλοι

 

σεληνη -Αιγόκερως: Μη μπλέκετε τις οικονομικές σας συναλλαγές στην προσωπική – ερωτική σας ζωή… συνήθως εκεί υπάρχουν και τα μεγαλύτερα μπερδέματα και παρεξηγήσεις.

CHECK POINT: Ζητήστε συγνώμη αν χρειαστεί.

zwdia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

σεληνη -Υδροχόος: Μυστικά και αλλοιωμένες αλήθειες  που έχετε πει στο άτομο που σας ενδιαφέρει, μπορεί να δηλητηριάσουν την σχέση με τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει.

CHECK POINT: Κοιτάξτε τους άλλους κατάματα

 

σεληνη – Ιχθύς:  Απασχολείστε τον σύντροφο σας με τις πρωτότυπες ιδέες σας για τις φετινές διακοπές. Το σύμπαν σας βοηθά για κάτι ξεχωριστό.

CHECK POINT: Μιλήστε για το πάθος σας με μέτρο

zwdia