zodia εβδομάδας 9-15/3

synastria-amoivaia-elksi

zodia εβδομάδας 9-15/3

 

zodia: να περιμένετε αρκετά προβλήματα στον κόσμο του σύμπαντος αυτή την εβδομάδα. Ο αρης είναι ο κύριος λόγος για αυτό, και σίγουρα πρόκειται να κάνει θόρυβο στη ζωή σας!

 

Επίσης, ο επικοινωνιακός πλανήτης, ερμής, αλλάζει zodia, όσο ο κρονος, ο πλανήτης του κάρμα και της πειθαρχίας, γυρίζει ανάδρομος.

 

zodia 10/3: τρίγωνο αρη-δια

Την Τρίτη, ο πλανήτης της δράσης αρης στο ζωδιο του κριου, θα σχηματίσει μία αρμονική επαφή με τον οραματιστή δια στο ζωδιο του λεοντα, και θα είστε σε ανώτερη οκτάβα όλη την ημέρα, έτσι θα καταφέρετε να εκμεταλλευτείτε την ενέργειά σας για κάτι τεράστιο.

zodia-taro-45

 

zodia 11/3: σύνοδος αρη-ουρανου, τετράγωνο αρη-πλουτωνα

Χρησιμοποιήστε την δύναμη που θα έχετε στη διάθεσή σας την Τρίτη όσο περισσότερο μπορείτε, διότι την Τετάρτη, φαίνεται πως θα σας διώξουν από τη θέση του οδηγού. Ο αρης θα σχηματίσει μία εκρηκτική επαφή και με τον ουρανό και με τον πλούτωνα. Ψυχραιμία δεν θα υπάρχει, και η παρορμητική συμπεριφορά θα αποτελέσει τον κανόνα και όχι την εξαίρεση. Προσέξτε!

 

zodia 12/3: ερμής στους ιχθυες

Την Πέμπτη, ο ερμής θα περάσει στο ζωδιο των ιχθυων και μέχρι τις 30 του μηνός θα έχετε απίστευτη δύναμη όσον αφορά την επικοινωνία, σε θέματα που απαιτούν την φαντασία σας, την πνευματικότητά σας καθώς και το συμπονετικό σας μυαλό.

 

zodia 14/3: ο ανάδρομος κρονος

Τέλος, ο κρονος θα γυρίσει ανάδρομος στην Πέμπτη μοίρα του τοξότη το Σάββατο. Ο κρονος θα είναι ανάδρομος μέχρι τις 2 Αυγούστου, και το καλοκαίρι θα επιστρέψει στα βάθη του σκορπιου για να αφήσει την τελευταία του σφραγίδα. Ο κρονος θα μας υπενθυμίσει πως αν δεν αφήσουμε πίσω μας αυτά που πρέπει, πως θα απελευθερώσουμε τα χέρια μας για να πάρουμε όλα αυτά που θέλει να μας δώσει όταν επιστρέψει στο ζωδιο του τοξοτη τον Σεπτέμβριο;

 

zodia διαβάστε επίσης

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

 

zodia-astra-tarot