Ημερήσιες Προβλέψεις ζωδια σημερα Τρίτη 21/4

imerisies-provlepseis-kyriaki-11-5

Κριός

Γενικά ζωδια: Κάτι έχετε πάθει σήμερα και έχετε την ανάγκη αν τα κάνετε όλα μαζί. Αν προσπαθείτε να εντυπωσιάσετε κάποιον δεν υπάρχει λόγος. Οι υπόλοιποι ήδη σας σέβονται. Αν αυτό πάνω στο οποίο δουλεύετε είναι επείγον, ζητήστε βοήθεια. Μην προσπαθήσετε να τα καταφέρετε όλα μόνοι σας γιατί θα εξαντληθείτε. Δείτε πως λειτουργεί η συνεργασία.

Ερωτικά ζωδια: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλέψεις για το ζωδιο σας.

zodia-taro-45

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: Γυρίστε σελίδα στην σχέση σας με κάποιον με τον οποίο έχετε γενικά άσχημη επικοινωνία. Αποκτήστε σήμερα μια καινούργια αφετηρία και προσπαθήστε να είστε πιο ειλικρινείς και ευθείς από τώρα και στο εξής.

 

Ταύρος

Γενικά zodia: Αν παρακολουθείτε ένα μάθημα απόψε κάντε κάτι διαφορετικό την υπόλοιπη ημέρα. Διαβάστε κάτι ανάλαφρο γιατί αλλιώς θα έχετε ήδη κουραστεί μέχρι να ξεκινήσει το μάθημά σας και δεν θα μπορέσετε να απορροφήσετε τις πληροφορίες που πρέπει. Έχετε όρεξη για μάθηση και θα μάθετε πολλά και γρήγορα.

Ερωτικά zodia: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλέψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zodia: Οι αλλαγές δεν είναι ποτέ εύκολες αλλά σήμερα θα λάβετε πολύ υποστήριξη από τους γύρω σας. Θα αντιληφθείτε τελικά ότι το να μετακινηθείτε από μια πλευρά σε μια άλλη ή  από μια κατάσταση σε μια άλλη μπορεί να είναι καλό και ωφέλιμο για εσάς.

 

Δίδυμοι

Γενικά zvdia: Η επιθυμία σας να μείνετε μόνοι σπίτι και να χαλαρώσετε μπορεί να έρθει σε αντίθεση με την ανάγκη σας να βγείτε με φίλους. Μπορεί να είστε πολύ κουρασμένοι. Πείτε στους φίλους σας να κανονίσετε κάποια άλλη στιγμή. Όλα δείχνουν πως αυτή είναι η καλύτερη επιλογή τώρα. Χαλαρώστε, φάτε σοκολάτα και δείτε μια ταινία.

Ερωτικά zvdia: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλέψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zvdia:  Είστε στο επίκεντρο και όλοι το ξέρουν. Τώρα είναι η ευκαιρία να αποκτήσετε μια νέα φήμη. Δείξτε στους άλλους πως παρά το γεγονός ότι έχετε άγχος και επικρίνεστε, μπορείτε να μείνετε στο ύψος σας και να είστε γεμάτοι αυτοπεποίθηση.

 

Καρκίνος

Γενικά zwdia: Η ατμόσφαιρα σήμερα θα είναι ιδιαιτέρως ανάλαφρη. Το σύμπαν σας προτρέπει να χαλαρώσετε και να διασκεδάσετε αφήνοντας στην άκρη τις ευθύνες. Σκεφθείτε πως πρέπει να διώξετε όλο το άγχος, την πίεση και τις ευθύνες που σας φυλακίζουν. Μην τα παίρνετε όλα τόσο σοβαρά.

Ερωτικά zwdia: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλέψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Τώρα είναι καλή ώρα να ακολουθήσετε τα βήματα κάποιου. Μπορείτε να ελεύθερα να ρωτήσετε, να ζητήσετε συμβουλές σε ότι αφορά στόχους, συνήθειες και πως έφτασε εκεί που είναι.

 

Λέων

Γενικά ζωδια: Αν είχατε σκοπό να παρακολουθήσετε μια διάλεξη ίσως να χρειαστεί να το αναβάλλετε γιατί το άτομο με οποίο θα πηγαίνατε μπορεί να μην αισθάνεται πολύ καλά. Ίσως υπερβολή στο φαγητό ή στο ποτό να είναι η αιτία. Είναι όμως κάτι που θέλατε να παρακολουθήσετε εδώ και καιρό οπότε σημειώστε την καινούργια ημερομηνία.

Ερωτικά ζωδια: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλέψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: Χρησιμοποιήστε όλα την βοήθεια που μπορεί να έχετε αντί να επιμένετε να τα κάνετε όλα μόνοι σας. Συχνά σας αρέσει να δείχνετε την δύναμή και την ανεξαρτησία σας αντιμετωπίζοντας πολλά εμπόδια ταυτόχρονα. Τώρα δεν είναι καιρός για επιδείξεις. Δεν υπάρχει ανάγκη.

 

Παρθένος

Γενικά zodia: Η επιθυμία σας να κάνετε μια μεγάλη αγορά μπορεί να σας βάλει σε πειρασμό και να εξαντλήσετε τις κάρτες αλλά και τις οικονομίες σας. Δεν ενεργείτε γενικά αυθόρμητα, γι’ αυτό μην το κάνετε σήμερα. Κάντε την αγορά αν είναι κάτι που πραγματικά χρειάζεστε και αν δεν δημιουργεί πρόβλημα στην οικονομική σας κατάσταση.

Ερωτικά zodia: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλέψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zodia: Όσο περισσότερα άτομα ρωτάτε τόσες περισσότερες απόψεις θα έχετε και θα είναι αδύνατο να πάρετε μια απόφαση. Κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσετε να ζητάτε συμβουλές και θα πρέπει να στραφείτε στον εαυτό σας για απαντήσεις και αποφάσεις.

 

Ζυγός

Γενικά zvdia: Στο σπίτι σας μπορεί να επικρατεί η μοναξιά σήμερα. Οι υπόλοιποι μπορεί να είναι έξω. Εσείς μάλλον θα επιλέξετε να μείνετε σπίτι και να δείτε τηλεόραση. Η παραπονιάρικη φύση σας θα σας κάνει να αισθανθείτε απομονωμένοι και εγκαταλελειμμένοι. Μιλήστε με έναν φίλο. Θα σας κάνει να αισθανθείτε καλύτερα για τον εαυτό σας.

Ερωτικά zvdia: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλέψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zvdia: Θα έχετε σήμερα 1000 πράγματα στο κεφάλι σας, από τις δουλειές του σπιτιού και την οικογένειά σας μέχρι τους συναδέλφους σας. Θα τα καταφέρετε όλα με γοητεία και αυτοπεποίθηση. Συγχαρείτε την εαυτό σας.

 

Σκορπιός

Γενικά zwdia:  Συνήθως είστε κοινωνικοί αλλά σήμερα θα έχετε την ανάγκη να δουλέψετε μόνοι. Μπορεί όμως να έχετε πολλά τηλέφωνα και επισκέπτες που θα ζητούν την βοήθεια και την συμβουλή σας. Αφήστε τα πράγματα να εξελιχθούν. Φροντίστε ότι χρειάζεται και μετά χαλαρώστε το βράδυ μόνοι σας.

Ερωτικά zwdia: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλέψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Δεν θα είναι εύκολο να πάρετε ξεκάθαρες απαντήσεις από κανέναν. Οι άνθρωποι έχουν πολλούς τρόπους διαφυγής που θα προσπαθήσουν να χρησιμοποιήσουν για να κρυφτούν από εσάς. Καλύτερα να ασχοληθείτε με αυτά τα θέματα άλλη φορά.

 

Τοξότης

Γενικά ζωδια: Δεν μπορείτε να αντισταθείτε στο καλό φαγητό, στην καλή παρέα και στο καλό κρασί και ίσως τώρα τα πράγματα να έχουν γίνει λίγο υπερβολικά. Καλύτερα να μείνετε μέσα, μόνοι και να ξεκουραστείτε.  Μάλλον έχετε δυσκολία να αντιληφθείτε τις όποιες πληροφορίες. Μην ανησυχείτε. Το πρωί θα είναι όλα πολύ καλύτερα.

Ερωτικά ζωδια: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλέψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: Τώρα είναι πολύ έντονη περίοδος για εσάς και καλό είναι να μην εξαντληθείτε αν δεν είστε και στα καλύτερά σας. Είναι φυσικό να αισθάνεστε μερικές φορές κουρασμένοι ή με άσχημη διάθεση. Είναι λογικό και πρέπει να το αντιμετωπίσετε όσο το δυνατόν καλύτερα.

 

Αιγόκερως

Γενικά zodia:  Συνήθως δεν σας πειράζει να είστε μόνοι. Για την ακρίβεια το απολαμβάνετε. Σήμερα όμως θα αναζητήσετε την παρέα. Ίσως κανονίσετε ένα ξαφνικό party. Μπορεί να κάνετε μερικές συναρπαστικές συζητήσεις για κάποια επαγγελματικά θέματα αλλά και πνευματικά ζητήματα που σας απασχολούν.

Ερωτικά zodia: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλέψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zodia: Μην τα παίρνετε όλα τόσο σοβαρά. Χαλαρώστε και διώξτε το άγχος από την δουλειά σας. Θα είστε πολύ πιο παραγωγικοί αν καταφέρετε να χαμογελάσετε και να χαλαρώσετε αντί να είστε συνεχώς ανταγωνιστικοί με όλους.

 

Υδροχόος

Γενικά zvdia: Σήμερα είναι μέρα να ακούτε και να προσέχετε. Μπορείτε να μάθετε πολλά από αυτά που συμβαίνουν γύρω σας. Μπορεί να εκπλαγείτε από την επίδρασή τους. Οι πολλές συζητήσεις θα είναι άκαρπες. Να έχετε τα μάτια και τα αφτιά σας ανοιχτά τώρα. Αύριο θα μπορέσετε να μοιραστείτε ότι μάθατε.

Ερωτικά zvdia: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλέψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zvdia: Αν αποκτήσετε μια ευέλικτη συμπεριφορά τότε θα μπορέσετε να ανοίξετε πολλές πόρτες που είναι τώρα κλειστές. Να ακούτε τους άλλους και είστε πρόθυμοι να αλλάξετε την οπτική σας. Αν το κάνετε θα έχετε πολλές ευκαιρίες στον επαγγελματικό σας χώρο.

 

Ιχθύες

Γενικά zwdia: Μπορεί να βγείτε με φίλους που σημαίνουν πολλά για εσάς απόψε. Μπορεί να μπείτε σε πειρασμό να πιείτε πολύ και να ξοδέψετε πολλά χρήματα. Δεν είναι σήμερα σωστή ημέρα για να το παρακάνετε. Βγείτε για λίγο αλλά μετά καλέστε τους όλους στο σπίτι σας. Με αυτό τον τρόπο θα αισθάνεστε καλά αύριο μόλις ξυπνήσετε.

Ερωτικά zwdia: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλέψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia:  Συνήθως είστε πολύ αναποφάσιστοι. Σήμερα μπορεί ακόμα περισσότερο. Τα καλά νέα είναι ότι θα μπορέσετε να αποκοπείτε συναισθηματικά από μια κατάσταση και θα μπορέσετε να την δείτε πιο λογικά και χωρίς προκατάληψη.

 

zwdia-zvdia-taro-00