Ερωτικές Προβλέψεις zwdia shmera Παρασκευή 14/11

paixnidi-rantevoy

Κριός

zwdia: Η ερωτική σας σχέση θα δείξει σημάδια περιορισμού, καθώς κάποια βαθιά συναισθήματα θα βγουν στην επιφάνεια. Αντί να κατηγορήσετε τον συντροφο σας για τον τρόπο που νιώθετε, κοιτάξτε μέσα σας. Μάλλον χρειάζεται να αλλάξετε την συμπεριφορά σας ή να απελευθερώσετε συναισθήματα που έχουν αναστατώσει την θετική ενέργεια ανάμεσά σας. Με την σωστή προσέγγιση θα τα πάτε μια χαρά. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Ταύρος

zodia-taro-45

zwdia σε σχέση: θα είναι δύσκολο να κάνετε τον συντροφο σας να συμφωνήσει με ένα σχέδιο, εκτός αν έχετε την διάθεση να συμβιβαστείτε ή να δώσετε κάτι σαν αντάλλαγμα. Ο καλύτερος τρόπος για να τον καταλάβετε είναι να μπείτε στη θέση του. Ελεύθεροι: αν βγείτε έξω αυτό το απόγευμα, ετοιμαστείτε για μία υπέροχη συνάντηση. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Δίδυμοι

Δεν είστε σίγουροι αν θέλετε να βγείτε σήμερα, καθώς βρίσκεστε στα τέλη μίας αρκετά πολυάσχολης εβδομάδας. Όμως, η επαφή του ηλιου με τον δια σηματοδοτεί πως θα ωφεληθείτε την Παρασκευή το απόγευμα. zwdia σε σχέση: η σημερινή επαφή της σεληνης με τον δια σας ενθαρρύνει να αφήσετε τις υποχρεώσεις στην άκρη και να απολαύσετε την παρέα του συντρόφου σας. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Καρκίνος

Η συγκέντρωση στο ζωδιο του σκορπιου και στον ρομαντικό σας τομέα, ενθαρρύνει τις παθιασμένες συζητήσεις, πράγμα που μπορεί να είναι θετικό, αλλά ίσως δημιουργήσει αρνητική ενέργεια. Τα συναισθήματά σας για κάποιον δεν είναι ξεκάθαρα και έχετε κουραστεί από αυτό. Σαν αποτέλεσμα, θα ωφεληθείτε αν περάσετε λίγο χρόνο με τον εαυτό σας για να αποκτήσετε προοπτική για αυτή τη κατάσταση. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Λέων

zwdia σε σχέση: ήρθε η ώρα να κάνετε μερικές αλλαγές στο σπίτι, είτε αφορούν την δυναμική της οικογένειας, είτε την επιθυμία να βελτιώσετε το σπιτικό σας. Ό, τι και αν είναι, μην τεμπελιάζετε! Ελεύθεροι: θα χρειαστεί να δουλέψετε σκληρά για να αναπαράγετε ενθουσιασμό ανάμεσα σε φίλους για απογευματινή διασκέδαση. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Παρθένος

Μπορεί να είναι δύσκολο να εκφράσετε με λέξεις τα συναισθήματά σας, όμως η παρουσία του ερμή στο ζωδιο του σκορπιου, προτείνει πως είναι καλή ιδέα να προσπαθήσετε. Επίσης, η επαφή του ήλιου με τον δια μπορεί να σας δώσει την αυτοπεποίθηση που χρειάζεστε για να προχωρήσετε. Αργότερα, αν σας έρθει η επιθυμία να βγείτε, κάντε το. Χρησιμοποιήστε την ευκαιρία αυτή για να εκμεταλλευτείτε όλες τις επιλογές ευχαρίστησης.Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Ζυγός

zwdia σε σχεση: δεν χρειάζεται να ξοδέψετε πολλά για να διασκεδάσετε σήμερα. Αν θέλετε να κάνετε οικονομία, στοχεύστε σε έναν φτηνό τρόπο διασκέδασης, και επεκτείνετέ τον. Ελεύθεροι: η επαφή της σεληνης με τον δια δίνει ώθηση στην διασκέδαση, για αυτό εκμεταλλευτείτε το απόγευμα της Παρασκευής. Υπάρχει πιθανότητα ρομάντζου, αν παίξετε σωστά τα χαρτιά σας.Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Σκορπιός

Ελεύθεροι: η επιθυμία να είστε το επίκεντρο της προσοχής, θα σας ενθαρρύνει να αποδεχτείτε μία πρόσκληση για ένα γεγονός, στο οποίο θα είστε η ψυχή του πάρτι. Είναι καλή στιγμή να διασκεδάσετε. zwdia σε σχέση: προσέξτε τον τρόπο με τον οποίο εκφράζετε την άποψή σας σε ένα θέμα που προέκυψε πρόσφατα. Η ευαίσθητη προσέγγιση, ταιριάζει περισσότερο.Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Τοξότης

Σήμερα θα επικεντρωθείτε σε θέματα εκτός του κόσμου, και θα παραμείνετε σε αυτή τη κατάσταση λίγο περισσότερο. Θα σας απασχολήσουν περισσότερο τα πνευματικά θέματα παρά τα ραντεβού. Η επιθυμία να αποδράσετε από την ζωή, οφείλεται σε ένα ή δύο ρομαντικά προβλήματα που ίσως αντιμετωπίσατε κάποτε. Αν όμως ανακατευτείτε με ανθρώπους που σκέφτονται όπως εσείς, η εμπειρία θα είναι υπέροχη.Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Αιγόκερως

zwdia σε σχέση: μην αφήσετε ένα οικογενειακό θέμα να δημιουργήσει προβλήματα με τον συντροφο σας. Προσπαθήστε να τα βρείτε, καθως η επαφή του ηλιου με τον δια είναι το εισιτήριο για ένα υπέροχο βράδυ. Ελεύθεροι: ένας φίλος που πιστεύει σε εσάς, θα σας εμπνεύσει σε μία συζήτηση που θα αφορά ένα ερωτικό ενδιαφέρον.Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Υδροχόος

Η σημερινή επαφή της αφροδιτης με τον κρονο, υποδηλώνει πως το παρελθόν θα έχει άμεση σχέση με την εξίσωση του σήμερα. Ίσως συναντήσετε μία παρελθοντική σχέση ή κάποιον που σας άρεσε κάποτε. Υπάρχει επίσης η πιθανότητα να συνδεθείτε με κάποιον που να θυμίζει τον πρώην. Σαν αποτέλεσμα, η αίσθηση της οικειότητας θα σας φέρει πιο κοντά. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Ιχθύες

Ο ηλιος και ο διας ευνοούν τα ερωτικά σας. Θα υπάρξουν κάποιες κοινωνικές προσκλήσεις και θα μπορέσετε να ξεπεράσετε κάποιες δυσκολίες σε μία σχέση, αν χρησιμοποιήσετε τα σωστά λόγια. zwdia σε σχέση: είναι υπέροχη ευκαιρία για να βγείτε ραντεβού με τον αγαπημένο σας. Ελεύθεροι: θα σας προσελκύσει κάποιος που είναι γεμάτος χαρίσματα! Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.