Ερωτικές Προβλέψεις zwdia shmera Τετάρτη 3/12

erwtikes-7-7

Κριός

Μια περίεργη διάθεση ενδέχεται να προκύψει, η επαφή του Κρόνου με τον Ουρανό εγείρει θέματα που νόμιζες ότι είχαν ξεχαστεί. Αν βρείτε λίγο χρόνο για να τα ξεκαθαρίσετε, θα σας βοηθήσει να βρείτε μια λύση που θα εκτιμήσετε και οι δύο. Ίσως μια έμπνευση ή διαίσθηση μπορεί να σας οδηγήσει σε πράξη που θα  αλλάξει τα πράγματα προς το καλύτερο. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

 

Ταύρος

zodia-taro-45

Ελεύθεροι: Διασκεδάζοντας με φίλους μπορεί να κάνει τη μέρα σας ξεχωριστή, καθώς και ένα πρόσωπο που σας ενδιαφέρει μπορεί να σας δείξει την προσιτή πλευρά του. Zwdia σε σχέση: Η σημερινή ευθυγράμμιση θα μπορούσε να συμπέσει με μια αμετάκλητη συμπεριφορά από τον αγαπημένο σας. Μια έξοδος που περιλαμβάνει ένα ρομαντικό δείπνο και μια ζεστή συζήτηση μπορεί να κατευνάσει τις εντάσεις. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

 

Δίδυμος

Η Αφροδίτη στον Τοξότη υποδηλώνει πως θα αισθανθείτε την ανάγκη να συνδεθείτε με άλλα άτομα που βρίσκονται στο ίδιο μήκος κύματος με σας. Επιπλέον, η φυσική ερωτική σας πλευρά μπορεί να ενισχυθεί, αν αγαπήσετε την χαρισματική και διασκεδαστική προσωπικότητά σας. Ακόμα κι έτσι, με τον Ταύρο στην Σελήνη μπορείτε να περάσετε το βράδυ σας πιο ξεκούραστα. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

 

Καρκίνος

Zwdia σε σχέση: Τα προβλήματα στο σπίτι φαίνονται έντονα και μπορούν να γίνουν ακόμη χειρότερα, όσο η Σελήνη προκαλεί τον Άρη. Αν αισθάνεστε αναστατωμένοι, καλό θα ήταν να μην κρατήσετε πράγματα μέσα σας, αλλά να ανοιχτείτε και να τα μοιραστείτε με άλλους. Θα αισθανθείτε καλύτερα αν το κάνετε. Ελεύθεροι: Αν παρατηρήσετε τις εντάσεις που δημιουργούνται μεταξύ σε εσάς και το πρόσωπου που σας ενδιαφέρει διατηρήστε την ψυχραιμία σας. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

 

Λέων

Είστε πολύ γενναιόδωροι, αλλά κατά βάθος αισθάνεστε πως είναι ώρα πάρετε και εσείς κάτι. Θα εκτιμούσατε κάποιον ο οποίος θα σας έδινε την ώθηση που χρειάζεστε εδώ και καιρό. Με το να έχετε λιγότερες προσδοκίες από ένα ραντεβού θα μπορούσε να είναι μια καλή αρχή. Ωστόσο, όσο πιο ευτυχισμένοι και σίγουροι για τον εαυτό σας είστε τόσο πιο εύκολα θα προσελκύσετε τον άλλον.  Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

 

Παρθένος

Ελεύθεροι: Μια θετική στάση από την πλευρά σας μπορεί να βοηθήσει τον ρομαντισμό να ανθίσει, ενώ οι παρορμητικές επιθυμίες μπορεί να προκαλέσουν προβλήματα. Παρά το γεγονός αυτό, οι κοινωνικές σας τάσεις φαίνονται αισιόδοξες. Zwdia σε σχέση: Τα καθήκοντα και η σκληρή δουλειά θα μπουν εμπόδιο στην εορταστική σας διάθεση, ακολουθήστε διαφορετική πορεία και απολαύστε το βράδυ σας. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

 

Ζυγός

Η Αφροδίτη στον Τοξότη φωτίζει τη μέρα, ενισχύοντας την ηλιόλουστη διάθεσή σας. Αν σκέφτεστε να κινηθείτε σε νέους κύκλους ή να κάνετε κάτι λίγο διαφορετικό, τότε είστε στο σωστό δρόμο. Ωστόσο, μια αποδιοργανωτική επίδραση μπορεί να σημαίνει ότι κοινωνικά τα σχέδιά σας δεν λειτουργούν όπως περιμένατε. Θα σας βοηθήσει πραγματικά αν διατηρήσετε την ευελιξία σας. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

 

Σκορπιός

Ελεύθεροι: Οι παιχνιδιάρικες συζητήσεις μπορεί να σας φανούν δελεαστικές, αν είστε με κάποιον που θαυμάζετε. Είναι πιθανό η καρδιά και ο νους σας να είναι περισσότερο συγχρονισμένοι μαζί του απ’ ότι νομίζετε. Zwdia σε σχέση: Αν ο αγαπημένος σας, σας προσφέρει την ευκαιρία να δοκιμάσετε κάτι διαφορετικό ή  να αναλάβετε μια πρόκληση, θεωρήστε πως θα μπορούσε να είναι καλό για εσάς. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

 

Τοξότης

Αν κοινωνικοποιούσασταν τον τελευταίο καιρό πιθανώς να κάνετε νέους φίλους και να διευρύνατε τους κοινωνικούς σας κύκλους. Σήμερα όμως, μπορεί να είστε απασχολημένοι με ένα πιθανό ειδύλλιο και αναρωτιέστε αν είναι σωστό για σας ή όχι. Η σημερινή θετική ευθυγράμμιση θα μπορούσε να σημαίνει το πράσινο φως για σας, σας ενθαρρύνει να κάνετε μια προσπάθεια. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

 

Αιγόκερως

Ίσως τελικά προσεγγίζετε κάποιον μετά από μια μακρά περίοδο προσπάθειας. Οι σημερινές επιρροές μπορεί να ανοίξουν τον δρόμο για την βελτίωση της επικοινωνίας με ένα ξεχωριστό πρόσωπο. Τα πράγματα μπορεί να μην είναι και τόσο καλά κατά τη διάρκεια της νύχτας. Κάντε υπομονή και μπορεί να δείτε κάτι καλό στο τέλος. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

 

Υδροχόος

Η σημερινή ζωντανή ενέργεια προσφέρει την δυνατότητα για διασκέδαση. Με την Αφροδίτη στον κοινωνικό τομέα σας, θα έχετε αρκετές επιλογές. Υπάρχει μια πιθανότητα για ένα διασκεδαστικό ραντεβού που μπορεί να αποφέρει μια έλξη. Το ραντεβού αυτό θα μπορούσε επίσης να οδηγήσει σε μια συνεργασία που  βασίζεται σε κοινά συμφέροντα. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

 

Ιχθύες

Ελεύθεροι: Εμπιστευθείτε την διαίσθηδή σας σχετικά με ένα εκκολαπτόμενο ειδύλλιο και προχωρήστε, μπορεί να δείτε τον εαυτό σας να συμμετέχει σε μια ερωτική περιπέτεια. Ωστόσο, η σημερινή επαφή Σελήνης και Άρη μπορεί να ενθαρρύνει τις αμφιβολίες, εκτός και αν σας διαβεβαιώσει ένας φίλος ότι μπορείτε να προχωρήσετε. Zwdia σε σχέση: Μια διασκεδαστική νύχτα μπορεί να ενισχύσει την οικειότητα και το πάθος. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.