Ημερήσιες Προβλέψεις zwdia shmera Παρασκευή 24/10

imerisies-2414-zvdia

Κριός

zwdia γενικά: αν και η οικονομική σας κατάσταση φαίνεται πως βελτιώνεται, θα νιώθετε ακόμα απαισιόδοξοι για τα χρήματα και τη ζωή γενικά. Ίσως νιώσετε την ανάγκη να «πνίξετε τον πόνο σας» με σπατάλες ή στο αλκοόλ. Μην το επιτρέψετε να συμβεί αυτό στον εαυτό σας. Βγείτε με φίλους και διασκεδάστε.

Ερωτικά zwdia: Θα υπάρξει έντονο πάθος σήμερα, καθώς ο ηλιος και η… διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

zodia-taro-45

Οικονομικά και καριέρα zwdia: φωνές παίζουν στο κεφάλι σας σαν χαλασμένος δίσκος. Οι φωνές αυτές σας ενθαρρύνουν να κάνετε περισσότερα και να φτάσετε στο υψηλότερο σημείο. Τώρα είναι η στιγμή να κάνετε ένα σχέδιο και να σπρώξετε τον εαυτό σας.

 

Ταύρος

Γενικά ζωδια: μία μικρή παρεξήγηση με έναν φίλο ή με το συντροφο σας θα σας ρίξει αρκετά. Θα είναι απλά μία υπερβολική αντίδραση. Ίσως χρειάζεστε λίγο χρόνο για τον εαυτό σας, για να μπορέσετε να βγάλετε νόημα. Οι πολλές απαιτήσεις από τους άλλους σας κάνουν να νιώθετε χρησιμοποιημένοι, και ίσως μπείτε στον πειρασμό να απομακρυνθείτε. Προσπαθήστε να αποφύγετε τους  άλλους μέχρι να πάρετε τον έλεγχο στα χέρια σας.

Ερωτικά ζωδια: Ίσως θυμώσετε αν ένα σημαντικό πρόσωπο επηρεάσει τα… διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: θυμηθείτε τους λόγους για τους οποίους δουλεύετε –την οικογένεια, το σπίτι και την ασφάλειά σας. Όποιοι και αν είναι οι λόγοι, απολαύστε αυτά τα κομμάτια της ζωής σας αντί να σας τραβά προς τα κάτω το στρες και η ανησυχία.

 

Δίδυμοι

Γενικά zvdia: η πίεση στην δουλειά ίσως είναι βουνό. Νιώθετε την ανάγκη να το βάλετε στα πόδια. Ίσως είναι μία καλή στιγμή να σχεδιάσετε κάποιες διακοπές. Το άγχος που βιώνετε τώρα θα επηρεάσει την υγεία σας αν δεν προσέξετε. Πρέπει να το αποβάλλετε οπωσδήποτε.

Ερωτικά zvdia: Ελεύθεροι: θα υπάρξουν κάποιες διασκεδαστικές δραστηριότητες για… διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zvdia: είτε δουλεύετε είτε όχι σήμερα, θα είναι δύσκολο να σταματήσετε να σκέφτεστε την δουλειά. Η διόραση θα έρθει όσον αφορά την εργασία, για αυτό μην προσπαθήσετε συνειδητά να αποκοπείτε από αυτό το κομμάτι.

 

Καρκίνος

Γενικά ζωδια: οι απαιτήσεις των φίλων, τον παιδιών ή του συντρόφου στη ζωή σας, σας κάνουν να κατευθύνεστε προς πολλές διαφορετικές κατευθύνσεις ταυτόχρονα. Δεν θα μπορείτε να συγκεντρωθείτε με τίποτα. Συνήθως απολαμβάνετε να βοηθάτε τους άλλους, αλλά σήμερα έχετε την ανάγκη να επικεντρωθείτε στον εαυτό σας. Δείξτε τους πώς να βοηθήσουν τον εαυτό τους και ύστερα κάντε κάτι για εσάς. Σας αξίζει!

Ερωτικά ζωδια: Ο ήλιος και η αφροδιτη στον ρομαντικό σας τομέα, αποκαλύπτουν… διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: κάντε αυτό που αγαπάτε και ασχοληθείτε με δραστηριότητες που σας επιτρέπουν να απολαύσετε την παρέα των κοντινών σας ανθρώπων. Η κίνηση αυτή θα είναι ο καταλύτης για νέες ιδέες και νέους στόχους στην εργασία σας.

 

Λέων

Γενικά zwdia: πολλοί επισκέπτες, πολλά email και πολλά τηλεφωνήματα δεν θα σας αφήσουν σε ησυχία σήμερα, ενώ εσείς έχετε την διάθεση να περάσετε μία ήρεμη ημέρα. Θα χρειαστεί αρκετή προσπάθεια για να παραμείνετε ψύχραιμοι. Επιτρέψτε σε κάποιον άλλον να ασχοληθεί με μερικούς ανθρώπους, για να μην υπάρξει πρόβλημα.

Ερωτικά zwdia: zwdia σε σχέση: κάποια ακραία συναισθήματα θα δημιουργήσουν… διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: το μυαλό σας είναι καθαρό, έτσι θα υπάρξει κάποιου είδους διόραση όσον αφορά τη καριέρα σας. Τώρα είστε μόνο στην αρχή. Είναι μία καλή στιγμή να ξεκαθαρίσει η σύγχυση που σας περιβάλει, και να ευθυγραμμιστείτε με τους πραγματικούς σας στόχους.

 

Παρθένος

Γενικά ζωδια: ένας στενός φίλος θα σας μεταφέρει ένα ασήμαντο αλλά μη αληθινό κουτσομπολιό. Μην πιστέψετε όλα όσα θα ακούσετε σήμερα, αν δεν ελέγξετε μόνοι σας τα γεγονότα. Οποιαδήποτε πληροφορία που θα λάβετε πρόκειται να είναι διαστρεβλωμένη, αν όχι εντελώς λάθος.

Ερωτικά ζωδια: ελεύθεροι: θα μπείτε στον πειρασμό να πάρετε ένα ρίσκο σήμερα, αλλά… διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: θα μπείτε στον πειρασμό να κουτσομπολέψετε για έναν ή περισσότερους συνεργάτες σας σήμερα. Ίσως συναντήσετε κάποιον από την δουλειά ή σας τηλεφωνήσει. Προσπαθήστε να αντισταθείτε στον πειρασμό. Ό, τι πείτε τώρα, θα επιστρέψει για να σας στοιχειώσει αργότερα.

 

Ζυγός

Γενικά zvdia: αν και δεν ενδίδετε συχνά σε σπατάλες, σήμερα ίσως υπερβείτε κάποια όρια. Κάποια απογοήτευση θα σας οδηγήσει σε περιττές αγορές, για να ξεσπάσετε. Φροντίστε τον εαυτό σας, αλλά προσέξτε λίγο τι αγοράζετε. Θα το μετανιώσετε την επόμενη ημέρα.

Ερωτικά zvdia: Ελεύθεροι: θα υπάρξει έντονη χημεία σε ρομαντικό επίπεδο, αλλά θα… διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zvdia: δώστε στον εαυτό σας ένα διάλειμμα από την δουλειά. Σας αξίζει. Ακόμα και αν δουλεύετε σήμερα, κάντε πολλά διαλείμματα και μην αφήσετε το συναίσθημα να επηρεάσει τις πράξεις σας. Προστατέψτε τον εαυτό σας.

 

Σκορπιός

Γενικά ζωδια: μερικές αποτυχίες που βιώσατε τις τελευταίες ημέρες, θα σας απασχολήσουν αρκετά σήμερα. Ίσως νιώθετε πως ήσαστε υπερβολικά βιαστικοί ή απρόσεκτοι και πως θα μπορούσατε να είχατε κάνει κάτι καλύτερο. Αφήστε τις εμμονές. Ανακαλύψτε τι πήγε λάθος, μάθετε από αυτό και αφήστε το πίσω σας.

Ερωτικά ζωδια: Η αυτοπεποίθησή σας αυξάνεται καθώς ο ηλιος και η αφροδιτη… διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: η προσμονή της εβδομάδας που έρχεται, θα καταστρέψει το σαββατοκύριακό σας. Προσπαθήστε να το αποφύγετε συναντώντας φίλους ή οικογενειακά μέλη που έχετε να δείτε καιρό. Αν δουλεύετε σήμερα, απολαύστε την παρέα των συνεργατών σας.

 

Τοξότης

Γενικά zwdia: σήμερα θα είστε σε απόλυτη ευθυγράμμιση με τις σκέψεις και τα συναισθήματα των άλλων, όμως δεν θα ξέρετε πως ακριβώς να διαχειριστείτε την κατάσταση. Πρέπει να πείτε κάτι, ή να αλλάξετε την συμπεριφορά σας για να ταιριάζει με τον υπολοίπων; Σκεφτείτε το πρώτα πριν κάνετε το οτιδήποτε. Είναι μία καλή ημέρα για διαλογισμό και για διάβασμα.

Ερωτικά zwdia: Καθώς ο ηλιος ευθυγραμμίζεται με την αφροδιτη σημερα, εκμεταλλευτείτε την… διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: μην απασχολήσετε τους γύρω σας με ατελείωτες ιστορίες, άγχη και κουτσομπολιά από την εργασία σας. Αν σχολάσατε, απολαύστε το και μην το χαλάσετε για τον εαυτό σας ή τους άλλους. Αν είστε στην εργασία, μην αφήσετε το άγχος να σας επηρεάσει.

 

Αιγόκερως

Γενικά ζωδια: σήμερα θα υπάρξουν κάποιες ομαδικές δραστηριότητες στο πρόγραμμά σας. Ίσως υπάρχει κάποιο μίτινγκ ή αποφασίσετε να βγείτε για καφέ με φίλους. Μην μπείτε στον πειρασμό να φάτε ή να πείτε πολύ. Θα το μετανιώσετε την επόμενη ημέρα. Θα λάβετε κάποια αναπάντεχα χρήματα. Μην τα ξοδέψετε όλα.

Ερωτικά ζωδια: Αν έχετε να πείτε κάτι δύσκολο, πείτε το με ευαισθησία και… διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: Ακόμα και αν σήμερα δεν δουλεύετε, πνευματικά δεν θα ξεκουραστείτε καθόλου. Το κεφάλι σας θα είναι γεμάτο με ιδέες. Δείτε μία ταινία με κάποιον. Αποδράστε από την πραγματικότητα για λίγο.

 

Υδροχόος

Γενικά zvdia: η υπερβολική πίεση στην εργασία σας κάνει να θέλετε να φύγετε και να πάτε κάπου μόνοι σας. Θα μπείτε στον πειρασμό να ξοδέψετε πολλά ή να αρχίσετε τις καταχρήσεις. Αυτό θα έχει αντίκτυπο στις προσωπικές σας σχέσεις, δημιουργώντας διαφωνίες με φίλους ή με την οικογένειά σας. Ίσως είναι καλή ιδέα να μείνετε μόνοι για λίγες ώρες.

Ερωτικά zvdia: Ελεύθεροι: πρέπει να νιώσετε αρκετά ελεύθεροι για να κυνηγήσετε τη… διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zvdia: είτε είστε στην δουλειά σας, είτε όχι, δεν θα μπορέσετε να την βγάλετε από το μυαλός ας. Το άγχος της δουλειάς σας ωθεί στην επιθυμία μίας μεγάλης αλλαγής, όσον αφορά αυτό που κάνετε ή για ποιον το κάνετε. Δεν είναι κακό, είστε έτοιμοι να πάτε παρακάτω.

 

Ιχθύες

Γενικά ζωδια: μία εσωτερική διαμάχη όσον αφορά πνευματικά θέματα σας έχει κάνει να αμφισβητήσετε τα πιστεύω σας και των άλλων. Ίσως αμφιβάλετε για τα πάντα και μπείτε στον πειρασμό να κάνετε θυμωμένες συζητήσεις για διάφορα θέματα. Τα βιβλία ή οτιδήποτε σας κινεί την περιέργεια, μπορεί να σας χαλαρώσουν. Ένα νομικό θέμα σήμερα θα έρθει στο παρασκήνιο. Πρέπει να το διαχειριστείτε.

Ερωτικά ζωδια: Φαίνεται πως υπάρχουν δύο τρόποι με τους οποίους μπορεί ο ερωτας να… διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: είτε είστε στην δουλειά, είτε όχι, νιώθετε την απομάκρυνση των συνεργατών σας. Μην ανησυχείτε τόσο πολύ για αυτό. Να είστε ο εαυτός σας, αλλιώς θα κάνετε τα πράγματα χειρότερα.

 

zwdia

 

 

zwdia