Ερωτικές Προβλέψεις zwdia simera Σάββατο 10/1

erwtiki-astrologia

Κριός

Καθως ο Ερμής ταξιδεύει δίπλα στην Αφροδίτη θα υπάρξουν άφθονες επιλογές για διασκέδαση και ρομαντικές καταστάσεις. Η θέση της σελήνης στο ζωδιο της Παρθένου υποδηλώνει πρακτική συμπεριφορά για να βελτιώσετε τις σχέσεις. Βοηθήστε σε κάτι έναν άνθρωπο που σας ενδιαφέρει.  Θα το εκτιμήσει απίστευτα. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Ταύρος

zodia-taro-45

Η ευθυγραμμιση του Πλούτωνα με την σεληνη ξυπνάει το πάθος σε μια σημαντική σχέση. zwdia σε σχέση: η αποφασιστικοτητα σας να ολοκληρώσετε ένα πρότζεκτ ή να πετύχετε έναν στόχο, θα σας οδηγήσει πολύ μπροστά. Ελευθεροι: Η επιθυμία να γίνετε μέλη σε μία ομάδα που σας ενδιαφέρει είναι το πρώτο βήμα για μια ρομαντική αναμέτρηση. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Δίδυμοι

Σας περιμένει άφθονη διασκέδαση αυτό το σαββατοκυριακο. Μην αρνηθειτε την πρόσκληση σε ένα ξεχωριστό γεγονός. Η υπέροχη ευθυγραμμιση στο ζωδιο του υδροχοου ευνοεί τις νέες γνωριμίες και την επέκταση του κοινωνικού σας κύκλου. Θα γίνετε καλοί φίλοι με κάποιον και ίσως εραστές. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Καρκίνος

Τα συναισθήματα κάποιου για εσάς θα γίνουν εμφανή με την ευθυγραμμιση της σελήνης με τον Πλούτωνα. Ωστόσο η πρακτική ατμόσφαιρα υποδηλώνει πως δεν θα κάνετε το άλμα να πέσετε στην αγκαλιά του. Το πιθανότερο είναι πως θα τον κρατήσετε σε απόσταση μέχρι να βεβαιωθείτε για τις προθέσεις του. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Λέων

Η σημερινή επιρροή ειναι ιδανική για να βρείτε λύσεις και να φτάσετε στην συμφωνίες. Η καρδιά και το μυαλό ευθυγραμμιζονται κάνοντας τη ζωή σας πιο εύκολη. Όσον αφορά τον έρωτα θα έχετε τη διάθεση να βγείτε και να εξερευνήσετε ρομαντικές επιλογές. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Παρθένος

zwdia σε σχέση: πράγματα στο σπίτι βελτιώνονται και εσείς θα επικεντρωθείτε στην εξωτερική σας εμφάνιση,  απαιτώντας αλλαγές. Δώστε προσοχή στην διατροφή και την άσκηση.  Ελευθεροι: έχετε την εύνοια των πλανητών για αυτό κάντε την πρώτη κίνηση.  Ξεκινήστε μια ενδιαφέρουσα συζήτηση με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Ζυγός

Ένα φλερτ θα εξελιχθεί σε κάτι περισσότερο αν το επιτρέψετε. Η σημερινή ευθυγραμμιση ευνοεί την έξοδο με φίλους ή με τον σύντροφό σας αν υπάρχει. Εν τω μεταξύ ο Άρης ετοιμάζεται να αφήσει το ζωδιο του υδροχοου και θα σας πιάσει αμφιβολία για το αν μια σχέση μπορεί να συνεχιστεί ή όχι. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Σκορπιός

zwdia σε σχέση: επιθυμία για αποταμίευση θα σας κάνει να μειώσετε τα έξοδα και με τα έξτρα χρήματα να αγοράσετε πράγματα που μπορούν να βελτιώσουν τη ζωή σας. Ελευθεροι: ο καλύτερος τρόπος για να περάσετε τη μέρα σας είναι με φίλους ή με οικογενειακά πρόσωπα. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Τοξότης

Η δημιουργία ενός κοινωνικού δικτύου θα φέρει πολλές ευκαιρίες για κοινωνική ζωή στο μέλλον. Τολμήστε το, καθώς έχετε την δυνατότητα να έρθετε σε επαφή με ανθρώπους που εκπέμπουν στο ίδιο μήκος κύματος. Επίσης, θα ενωθείτε πνευματικά και συναισθηματικά με κάποιον που θα θέλετε να γνωρίσετε καλύτερα. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Αιγόκερως

Zwdia σε σχέση: ήρθε η ώρα για μία συζήτηση καρδιάς με τον αγαπημένο σας, ειδικά αν υπάρχουν οικονομικά ζητήματα που χρειάζονται λύσεις. Η σημερινή ευθυγράμμιση υποδηλώνει πως θα είναι πιο εύκολο να συμφωνήσετε τα επόμενα βήματά σας. ελεύθεροι; Κάποιος που ταυτίζεται με τις ιδέες και τα ιδανικά σας θα δείξει σημάδια πως θέλει να γίνει κάτι παραπάνω από απλός φίλος τις επόμενες ημέρες. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Υδροχόος

Η πνευματική και συναισθηματική επαφή με κάποιον θα σας φέρει πιο κοντά και θα είναι ιδανική στιγμή για να κανονίσετε κάποιο ραντεβού. Νιώθετε συνδεδεμένοι σε πολλά επίπεδα, πράγμα που ενισχύει τις ρομαντικές πιθανότητες. Zwdia σε σχέση: ό, τι και αν σκέφτεστε να κάνετε σήμερα, η ικανότητα να δουλέψετε αρμονικά δηλώνει πως θα το καταφέρετε. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Ιχθύες

Ίσως ψάχνετε βάθος όσον αφορά τον ερωτα. Ψάχνετε για μία επαφή που ενθαρρύνει την θετική αλλαγή. Η σχέση που θα σας επιτρέψει να εξερευνήσετε τις πραγματικές σας πιθανότητες είναι τέλεια για εσάς. Ωστόσο, μην επιτρέψετε στο πάθος να θολώσει την κρίση σας. Να είστε λογικοί και πρακτικοί. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

zwdia-3-zodia