Ερωτικές Προβλέψεις zwdia simera Πέμπτη 15/1

lovers_in_the_wind_by_alexgphoto-d6ak8yn

Κριός

Ίσως αναρωτιέστε το λόγο που ένα ερωτικό ειδύλλιο παίρνει τόσο χρόνο να ανθίσει. Η συγκέντρωση των πλανητών επηρεάζει άλλους τομείς της ζωής σας προς το παρόν. Ωστόσο, μία συζήτηση και μία στοργική χειρονομία θα αποτελέσει σημαντικό βήμα στο μονοπάτι για μεγαλύτερη οικειότητα και εξέλιξη. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Ταύρος

zodia-taro-45

Μην βιαστείτε να συμμετάσχετε σε οτιδήποτε σας προτείνουν οι φίλοι, διότι κάτι πιο ενδιαφέρον πρόκειται να εμφανιστεί αν παραμείνετε ευέλικτοι. Αν πρόσφατα ανταλλάξατε νούμερα με κάποιον που σας αρέσει, ίσως ακούσετε νέα από αυτόν σήμερα. Η σημερινή ευθυγράμμιση είναι υπέροχη για να σπάσετε τον πάγο και να τους γνωρίσετε καλύτερα. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Δίδυμοι

Ελεύθεροι: ο ερμής και η αφροδιτη στο ζωδιο του υδροχοου θα προσθέσουν ενδιαφέρον σε ένα ταξίδι, δίνοντάς του ρομαντική ώθηση. Θα υπάρξει έντονο ενδιαφέρον για κάποιο πρόσωπο, μόνο για να ανακαλύψετε πως το παρελθόν σας έχει κάποιου είδους σχέση. Zwdia σε σχέση: αν σας κάνουν μία πρόσκληση, δεχθείτε την, καθώς θα σας οδηγήσει σε μία υπέροχη ευκαιρία. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Καρκίνος

Ελεύθεροι: αν έχετε βάλει στο μάτι κάποιον ρομαντικά, ίσως ήρθε η ώρα για δράση. Ωστόσο, μην το κάνετε ολοφάνερα, όταν μία πιο χαμηλών τόνων προσέγγιση θα σας ωφελήσει περισσότερο. Zwdia σε σχέση: χρησιμοποιήστε την ευκαιρία αυτή για να συζητήσετε για ένα ζήτημα το οποίο αποφεύγετε τον τελευταίο καιρό. Με αυτό τον τρόπο θα ηρεμήσετε και οι δύο. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Λέων

Η ατμόσφαιρα είναι ιδανική για συναντήσεις στο σπίτι σας, καθώς η σεληνη στο ζωδιο του σκορπιου ενθαρρύνει μία στενή και οικεία συζήτηση. Zwdia σε σχέση: αν δεν μπορείτε να διασκεδάσετε στο σπίτι, βγείτε για δείπνο με τον άνθρωπό σας. Ελεύθεροι: μην βιαστείτε να πλησιάσετε κάποιον που σας ενδιαφέρει, καθώς ίσως χάσετε το ενδιαφέρον σας. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Παρθένος

Απολαύστε ξεκούραστες και χαλαρές δραστηριότητες, ή προσπαθήστε να τα αποφύγετε όλα. Βρείτε λίγο χρόνο για τον εαυτό σας και να αναζωογονηθείτε, βλέποντας με νέα προοπτική ένα δύσκολο ρομαντικό ζήτημα. Επίσης, η επαφή του αρη με τον κρονο υποδηλώνει πως ίσως ακούσετε από έναν παιδικό φίλο που θα θελήσει να σας συναντήσει –με ενδιαφέρουσες συνέπειες. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Ζυγός

Σήμερα ίσως θυμώσετε αν ακυρωθούν τα σχέδιά σας. Όμως, η συζήτηση με έναν έμπιστο φίλο θα σας βοηθήσει να καταλάβετε το λόγο. Σήμερα, η επαφή του ερμή με την αφροδιτη υποδηλώνει την επιθυμία για αρμονία που θα οδηγήσει σε θετικές πράξεις, πράγμα που μπορεί να αλλάξει τα πράγματα προς το καλύτερο. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Σκορπιός

Ο αρης στον ρομαντικό σας τομέα αποκαλύπτει πως τα συναισθήματά σας για κάποιον μπορεί να αλλάξουν και να γίνουν πιο παθιασμένα. Χρησιμοποιήστε το ένστικτό σας όμως, ειδικά αν δεν πάρετε την ανταπόκριση που θέλετε. Ίσως ανακαλύψετε πως τα συναισθήματα θα ξανά αλλάξουν σε μία ή δύο μέρες, και αναρωτηθείτε το λόγο που φτάσατε στα άκρα. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Τοξότης

Ελεύθεροι: η ημέρα σας θα είναι γεμάτη διασκεδαστικές ευκαιρίες. Αν ψάχνετε για κάτι πιο ενδιαφέρον, η σημερινή ευθυγράμμιση φέρνει την ευκαιρία για να συνδεθείτε βαθύτερα με κάποιον που σας ενδιαφέρει ερωτικά. Zwdia σε σχέση: η δουλειά σαν ομάδα θα σας βοηθήσει να κάνετε καλή πρόοδο, ακόμα και αν ένα ακραίο πρόβλημα σας κλείσει το δρόμο. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Αιγόκερως

Ελεύθεροι: θα μπείτε στον πειρασμό να πάρετε ένα ρίσκο σήμερα, αλλά είναι καλύτερα να συζητήσετε πρώτα με έναν έμπιστο φίλο. Ίσως γνωρίζει κάτι που δεν ξέρετε, το οποίο θα σας βοηθήσει να αποφασίσετε. Zwdia σε σχέση: Κάντε σχέδια για ανέμελες κοινωνικές δραστηριότητες οι οποίες μπορούν να διευρύνουν τον κοινωνικό σας κύκλο, είτε επιθυμείτε φιλία είτε έρωτα. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Υδροχόος

Ελεύθεροι: αν και έχετε έντονη κοινωνική ζωή και την επιθυμία για εξόδους, ίσως θελήσετε να κάνετε ένα διάλειμμα για να σκεφτείτε κάποια πράγματα και να κάνετε σχέδια. Zwdia σε σχέση: η πιθανότητα για διασκέδαση σας ανεβάζει. Με αυτό στο μυαλό σας, σκεφτείτε να κάνετε αυτό το απόγευμα διαφορετικό από τα άλλα. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Ιχθύες

Ελεύθεροι: με τόσες επιλογές να ανοίγονται μπροστά σας, δεν είναι καλή στιγμή να βρεθείτε σε ένα ρομάντζο με κάποιον που θέλει δέσμευση. Είναι καλύτερο να ακολουθήσετε ανέμελα ραντεβού και όχι κάτι το σοβαρό. Zwdia σε σχέση: θα υπάρξουν εντάσεις αν κανείς από τους δύο δεν είναι προετοιμασμένος να πάρει την ευθύνη για ένα σημαντικό θέμα. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

zwdia-3-zodia