Ερωτικές Προβλέψεις Τρίτη zwdia shmera 23/12

erwtas-vres-agapi-zwdia

Κριός

Ελεύθεροι: Διατηρήστε μια ζωντανή στάση σήμερα αν τα ζητήματα που αντιμετωπίσετε αφορούν έναν φίλο ή ένα πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Σε περίπτωση που κάποιος φαίνεται ανήσυχος μπορεί απλά να χρειάζεται λίγο χώρο για τον εαυτό του. Zwdia σε σχέση: Μια πρακτική εστίαση σας ωθεί να ταξινομήσετε τις τελικές εορταστικές υποχρεώσεις για την εβδομάδα των διακοπών. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

 

Ταύρος

zodia-taro-45

Zwdia σε σχέση: Το σύμπαν σας ενθαρρύνει να επιβραδύνετε τους ρυθμούς σας και να σκεφτείτε τις βασικές σχέσεις και τις ρομαντικές αξίες. Χρειάζεστε μια ώθηση; Όντας με φίλους ή την οικογένειά σας μπορεί κάλλιστα να αναβιώσει το πνεύμα σας. Ελεύθεροι: Μια κοινωνική κατάσταση θα μπορούσε να μην είναι τόσο εύκολη όσο φαίνεται, αν οι συνομιλίες που λαμβάνουν χώρα γύρω σας σάς ενοχλούν, καλό θα ήταν να τις αποφύγετε. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

 

Δίδυμοι

Η αλλαγή βρίσκεται στον αέρα σήμερα, καθώς ο Κρόνος κινείτε στο αντίθετο σας ζώδιο, στο ζώδιο του Τοξότη. Φέρνοντας ερωτήσεις που αφορούν την πίστη και την δέσμευση μέσα σε μία σημαντική σχέση ή φιλία. Μπορεί επίσης να σκέφτεστε γιατί ορισμένες σχέσεις είναι πιο σημαντικές απ’ ότι άλλες και τι πρέπει να κάνετε γι’ αυτό. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

 

Καρκίνος

Ελεύθεροι: Όλη αυτή η εορταστική ενέργεια δείχνει ότι το μυαλό σας ταξιδεύει καθώς η σημερινή ευθυγράμμιση σας παρασύρει σε άλλα μέρη. Μια απρόσμενη αλλαγή σχεδίου μπορεί να λειτουργήσει θετικά για σας. Zwdia σε σχέση: Είναι μια μέρα για ονειρευτείτε άντε, καθώς οι τρέχουσες επιρροές σας ενθαρρύνουν να διερευνήσετε μια τολμηρή και ανεβαστική ιδέα. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

 

Λέων

Ελεύθεροι: Φαίνεται να είναι μια αισιόδοξη ημέρα, εφ’ όσον δεν το παρακάνετε με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Εάν προσπαθείτε να εντυπωσιάσετε, ξεκινήστε με ένα φιλί και δείτε πως θα αντιδράσει. Zwdia σε σχέση: Σήμερα μπορείτε να συνδυάσετε την εργασία και το παιχνίδι και να ανακουφιστείτε. Λίγη δημιουργική σκέψη μπορεί να σας αποκαλύψει τον τρόπο για να το καταφέρετε. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

 

Παρθένος

Ελεύθεροι: Πειρασμοί όλως των ειδών είναι πιθανό να εμφανιστούν, μπορείτε να ενδώσετε, αλλά μην το παρακάνετε. Αργότερα μια ανάλαφρη συζήτηση μπορεί να σας ενθουσιάσει ιδιαιτέρως. Zwdia σε σχέση: Αν και έχετε να ολοκληρώσετε κάποιες υποχρεώσεις με τον αγαπημένο σας, μην χάνετε την διάθεσή σας, για μια μάζωξη με τους στενούς σας φίλους. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

 

Ζυγός

Ελεύθεροι: Η τρέχουσα ευθυγράμμιση αποκαλύπτει μια θαυμάσια διάθεση για οικειότητα και ρομαντισμό. Τα φιλικά πειράγματα μπορούν να φτιάξουν την διάθεσή σας. Ένα νέο πρόσωπο μπορεί να κάνει ξεχωριστή τη σημερινή βραδιά. Zwdia σε σχέση: Ο Κρόνος κινείται στο ζώδιο του Τοξότη και αυτό μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα να οδηγηθείτε σε αποφάσεις και σχέδια που απαιτούν μια μεγάλη δέσμευση. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

 

Σκορπιός

Ελεύθεροι: Μπορεί να αισθάνεστε πιο ανάλαφροι και πιο φωτεινοί καθώς ο Κρόνος αφήνει το ζώδιό σας σήμερα. Ένα εκκολαπτόμενο ειδύλλιο μπορεί να αναπτυχθεί καθώς νιώθετε πιο άνετοι. Zwdia σε σχέση: Ίσως σύντομα αισθανθείτε ότι ένα βάρος έχει φύγει από τους ώμους σας, αυτό επηρεάζει θετικά την σχέση σας σε όλους τους τομείς. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

 

Τοξότης

Ελεύθεροι: Ο Κρόνος εισέρχεται στο ζώδιό σας σήμερα και θα μείνει για αρκετό καιρό. Αυτό σας ενθαρρύνει να διερευνήσετε τις σχέσεις που μπορούν να σας μεταφέρουν σε πιο βαθιά νερά. Αν πάτε ένα ταξίδι με ένα ξεχωριστό πρόσωπο, πιθανό να είναι πολύ ικανοποιητικό το αποτέλεσμα. Zwdia σε σχέση: Το να αναλάβετε μια μεγάλη πρόκληση μαζί, μπορεί να λειτουργήσει θετικά στη σχέση σας και να δείτε πόσο καλά λειτουργείτε ως ομάδα. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

 

Αιγόκερως

Ελεύθεροι: Υπάρχει άραγε ο έρωτας με την πρώτη ματιά; Μπορεί! Είναι πολύ πιθανό να νιώσετε μια έλξη για ένα άτομο και να μην μπορείτε να του αντισταθείτε. Zwdia σε σχέση: Μπορεί να γίνετε περισσότερο εσωστρεφής καθώς ο Κρόνος εισέρχεται στον πνευματικό σας τομέα. Ωστόσο, είναι μια καλή ευκαιρία για να σκεφτείτε τι θα μπορούσε να έχει θετική επίδραση στη σχέση σας. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

 

Υδροχόος

Ελεύθεροι: Μπορεί να έχετε κάτι να μάθετε από τη σημερινή ημέρα, καθώς ο Κρόνος μετακινείται, επηρεάζει τον κοινωνικό σας τομέα. Αν δυσκολεύεστε να πείτε την αλήθεια, τουλάχιστον οφείλετε να είστε ειλικρινής με τον εαυτό σας. Zwdia σε σχέση: Η προσεκτική ανάλυση, η έξυπνη συνομιλία αλλά και μια προληπτική στάση μπορούν να σας βοηθήσουν να αξιοποιήσετε στο έπακρο μια ευκαιρία. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

 

Ιχθύες

Ελεύθεροι: Η σημερινή ευθυγράμμιση προτείνει να λάβετε σοβαρά υπόψη ένα όνειρο που θα σας φανεί αρκετά μεγάλο, καθώς περιέχει μια καθοδήγηση που είναι ζωτικής σημασίας. Αργότερα, μια εορταστική αγκαλιά μπορεί να σας βάλει σε σκέψεις. Zwdia σε σχέση: Σχέδια που έχουν επηρεαστεί από διάφορες αλλαγές στο παρελθόν, μπορεί να αποδειχθούν βιώσιμα και πάλι, αν είστε πρόθυμοι να κάνετε άλλη μια προσπάθεια. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

zwdia-3-zodia