zwdia Υδροχοος μηνιαιες προβλεψεις Σεπτεμβριος

miniaies-zwdio-ydroxoos

Για το ζώδιο του Υδροχόου ο Σεπτέμβριος του 2015 είναι γενικά ένας θετικός και ελπιδοφόρος μήνας σε όλους του τους τομείς παρά την εμφάνιση κάποιων αρνητικών καταστάσεων που προέρχονται από τον Κρόνο.

 

Κανονικά ο Κρόνος αποτελεί τον υπερ κυβερνήτη πλανήτη του Υδροχόου, όμως τον Σεπτέμβριο του 2015 ο Κρόνος θα έχει μια ανάποδη θέση προς τα ζώδια που κανονικά ενδυναμώνει με αποτέλεσμα να τους στέλνει αρνητική αντί θετικής ενέργειας επάνω τους.

 

 

Δεν μπορούμε να πούμε ότι η αρνητική ενέργεια που πηγάζει από τον Κρόνο έχει τέτοια δύναμη ώστε να καταστρέψει την ευτυχία του Υδροχόου, όμως θα πρέπει σίγουρα να προσέχει όλες αυτές τις μη θετικές εκφάνσεις στο καθημερινό επίπεδο που θα δέχεται όλο τον μήνα και να δώσει ιδιαίτερη προσοχή στον τομέα της οικογενειακής ζωής και ίσως στην ματαίωση ή καλύτερο προγραμματισμό κάποιων εξόδων ή εκδρομών αναψυχής που είχε κατά νου για τον μήνα του Σεπτέμβρη να υλοποιήσει.

zodia-taro-45

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

astrologia-zwdia-oroskopio-67

 

Από την άλλη ο πλανήτης Ήλιος ο οποίος αντιτίθεται συνήθως του Υδροχόου αυτό τον Σεπτέμβρη θα δρα ανάποδα ενεργειακά και θα υποβοηθά τα άτομα του ζωδίου αυτού, ενώ θα πολεμά την αρνητική ενέργεια που στέλνει ο Άρης στον Υδροχόο με την δική του Θετική ενέργεια με αποτέλεσμα μάλιστα να φτάσει να μπλοκάρει και εντελώς την αρνητική του επιρροή.

Με την σειρά του ο Ερμής -βοηθός του ζωδίου του Υδροχόου, θα τροφοδοτεί τους Υδροχόους με τα απαραίτητα αποθέματα ενέργειας και δύναμης που πρέπει να έχουν εσωτερικά ώστε να είναι πανέτοιμοι όταν θα καλεστούν να αντιμετωπίσουν κάποια ή κάποια ανεπάντεχα γεγονότα μέσα στη διάρκεια των ημερών του Σεπτεμβρίου. Επομένως τα άτομα του ζωδίου αυτού θα είναι πανέτοιμα να δώσουν τις μάχες τους και να βγουν νικητές.

Όσο αφορά των τομέα της επιχειρηματικότητας και των εργασιών σας ο μήνας Σεπτέμβριος του 2015 είναι θετικός για εσάς. Καταρχάς θα σας αφήσουν οι πάντες ανενόχλητους να εργαστείτε με ηρεμία επιτέλους , και κατά δεύτερον ο πλανήτης Ερμής θα σας στείλει όλη την απαραίτητη ευεργετική του ενέργεια ώστε να είστε 100% αποτελεσματικοί σας κάθε έργο σας.

zodia-astra-tarot

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Όσοι ακόμα δεν έχουν την δική τους επιχείρηση ίσως αυτή τη φορά βγείτε νικητές και καταφέρετε να την ξεκινήσετε. Αυτό θα εξαρτηθεί από το πόσο γρήγορα θα δύνασθε να αναλαμβάνετε και να διεκπεραιώνετε τα έργα σας άριστα , στηριζόμενοι αποκλειστικά στις δυνάμεις σας. Εάν προσπαθήσετε λοιπόν ο υπεύθυνος ανώτερος σας θα μείνει υπέρ ευχαριστημένος από την απόδοση σας, γεγονός που θα σας ανταμείψει άμεσα αλλά και στο γενικότερο μέλλον σας.

Εάν έχετε δική σας επιχείρηση , τότε θα πρέπει ίσως να δώσετε κάποιο έξτρα μπόνους σε κάποιο άτομο που εργάζεται για εσάς και το αξίζει όπως επίσης πιθανότατα να συναντήσετε και να δημιουργήσετε νέες εταιρικές συμφωνίες ή να δημιουργήσετε νέους συνεργάτες , συνεργασίες που μόνο θετικό αποτέλεσμα θα φέρουν τελικώς.

Διαβαστε εδω τις ερωτικες  προβλεψεις για το ζωδιο σας  : Μηνιαιες ερωτικες  προβλεψεις Σεπτεμβριος

zwdia-zodia-astrologia-65