Αστρολογια 12/03 Στην ψυχεδελεια του ερωτα

test-odigwntas-agnwsta-meri

Η Αφροδίτη μπαίνει στους Ιχθύες, 12 Μαρτίου 2016 

Ο ορισμός της Αφροδίτης, ως «ο πλανήτης της αγάπης», μοιάζει ιδιαίτερα απλουστευτικός, όταν είναι αντιμέτωπος με τον αιώνιο ωκεανό των Ιχθύων.

Καθώς είναι το τελευταίο ζώδιο του κύκλου, οι Ιχθύες κουβαλάνε τις εμπειρίες των προηγούμενων έντεκα αρχετύπων˙ αυτό το ζώδιο αντιπροσωπεύει μια ανοιχτή σε όλους συνείδηση που συμφιλιώνει όλη την ποικιλία και τις αντιφάσεις της πραγματικότητας, σε μία αδιαφοροποίητη και αρχέγονη σούπα.

Όπως μπορείτε να φανταστείτε, η εμπειρία των Ιχθύων στο ανθρώπινο δέσιμο μας μεταφέρει πέρα από την έννοια δύο εαυτών που συγκρούονται.

zodia-taro-45

 

Η αγάπη, για τους Ιχθύες, μπορεί να είναι τα πάντα και τα αντίθετα τους: απατηλή, όπως μία αίθουσα με καθρέφτες, παραπλανητική, όπως το κάλεσμα των σειρήνων, μία οργασμική εμπειρία αγωνίας και έκστασης, κατά την οποία μπερδευόμαστε και συγχωνευόμαστε με το αντικείμενο του πόθου μας, ίσως μόνο για να καταλήξουμε να δούμε πως, σαν τον Νάρκισσο, κοιτούσαμε το δικό μας είδωλο από την αρχή.

Είτε το βρίσκετε δελεαστικό, είτε τρομακτικό, η έλξη στην ψυχεδελική, απόκοσμη ατμόσφαιρα θα είναι ιδιαίτερα έντονη με την Αφροδίτη στους Ιχθύες από τις 12 Μαρτίου.

zwdia-tarw-zodia-19

Το Σαββατοκυριακο αναλυτικα για καθε ζωδιο

ζωδια Σαββατοκυριακο 12-13/03 Α

ζωδια Σαββατοκυριακο 12-13/03 Β

Ηλιακες  συναστριες

Ψυχικες συναστριες

Ραντεβου με το καθε ζωδιο
Η Αφροδίτη είναι σε έξαρση – και ως εκ τούτου, ιδιαίτερα ισχυρή – στον ζώδιο των Ιχθύων. Εξάλλου, βγηκε όρθια από την θάλασσα, σύμφωνα με την μυθολογία της αρχαίας Ελλάδας. Η εμπάθεια είναι η βασική αρχή της Αφροδίτης και οι Ιχθύες, με την ατέλειωτη αίσθηση του όλου, την ανυψώνει σε πολύ παραπάνω επίπεδα˙ με άλλα λόγια, οι Ιχθύες είναι το τέλειο δοχείο για τις προθέσεις εναρμόνισης της Αφροδίτης.

Η Αφροδίτη από την άλλη, αγκαλιάζει την λαχτάρα των Ιχθύων για την επιστροφή στο Οικουμενικό σπίτι, μέσα στο πιο υποκειμενικό κάλυμμα των ανθρώπινων σχέσεων. Τουλάχιστον, ο έρωτας αποκτά μια πιο ιδεαλιστική, αιθέρια ποιότητα υπό αυτή την διέλευση, ενώ τα παγκόσμια αισθήματα εμπάθειας και κατανόησης θα λάβουν μια τονωτική ένεση.

zodia-zvdia-oroskopio-11

Το πιο σημαντικό όμως είναι, πως αυτή είναι μια όψη που ενθαρρύνει δυνατούς πόθους για σύντηξη, οδηγώντας μας να κυνηγήσουμε μια αρχέγονη αίσθηση ενότητας με τα αντικείμενα του πόθου μας. Το να νιώθετε και να σχηματίζετε συνδέσεις με πιθανούς ή τωρινούς ερωτικούς συντρόφους, είναι πιο εύκολο υπό αυτή την όψη, όπως και η πιθανότητα να παρασυρθείτε από την δελεαστική παλίρροια ενός νέου έρωτα.

Αλλά όπως τα δύο ψάρια του ζωδίου κολυμπούν σε αντίθετη κατεύθυνση, έτσι και ένας πιθανός σύντροφος μπορεί να αποδειχθεί ευλογία ή κατάρα. Αν το «περιμέντε το αναπάντεχο» ήταν το μότο της Αφροδίτης στον Υδροχόο, με την Αφροδίτη στους Ιχθύες πρέπει να περιμένουμε το σουρεαλιστικό.
Ο μεθυστικός ερωτισμός αυτού του συνδυασμού πλανήτη/ζωδίου είναι φημισμένος για την ασαφεια των λεπτομερειών, που δεν ταιριάζουν στο δελεαστικό, αιθέριο σενάριο, εμπνευσμένο από τους Ιχθύες και οι καθρεπτιζόμενες/προβαλλόμενες δυναμικές που είναι συχνά συσχετισμένες με το ζώδιο, μπορούν να το κάνουν πιο δύσκολο να ξεχωρίσουμε τα θέλω των άλλων και τις ανάγκες τους, από τις δικές μας, με ρίσκο να μπλέξουμε σε κάτι που δεν ταιριάζει τελικά με τις αξίες μας.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Με την πανταχού παρούσα μαγεία της, η Αφροδίτη στους Ιχθύες, μπορεί να μας βοηθήσει να πετάξουμε γύρω από εμπόδια στην ερωτική μας ζωή και να ξεπεράσουμε καταστάσεις που μας εμποδίζουν να πλησιάσουμε αυτά που εκτιμούμε περισσότερο.

Οι πιθανότητες αιφνιδίων στροφών 180 μοιρών σε τεταμένες σχέσεις είναι πιθανές, όπως επίσης και οι πιθανότητα για αυταπάτες. Στον ονειρικό κόσμο των Ιχθύων, η γραμμή μεταξύ θαυμάτων και ευσεβών πόθων μπορεί να γίνει εξαιρετικά δύσκολο να καθοριστεί.

zwdia
Και παρόλα αυτά, όσο και αν μας συνιστούν να προσέχουμε για οποιαδήποτε προβολή ή κατοπτρισμό βιώνουμε, το κολύμπι στην παλίρροια παραμένει η μόνη λύση.

Όταν πρόκειται για τους Ιχθύες, δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς ενός βαθμού παράδοση˙ αυτό μπορεί να σημαίνει η παράδοση της υπερηφάνειας μας και του εγωισμού μας, σε μια συν-δημιουργική πράξη που μας επιτρέπει να αλληλεπιδράσουμε με την κοσμική νοημοσύνη, να είμαστε ανοιχτοί στην συγχώρεση, να αφήνουμε τα πράγματα όταν χρειάζεται, ή να αγκαλιάζουμε καταστάσεις που μπορεί να φαίνονται παράλογες, στο ορθολογικό μυαλό μας ακόμα και αν η διαίσθηση μας λέει πως αυτή τη στιγμή πρέπει να βιώσουμε την συγκεκριμένη εμπειρία, έτσι ώστε να διευρύνουμε την κατανόηση μας για την αγάπη.

zwdia-zodia-tarw

Διαβαστε αναλυτικα για καθε ζωδιο το  ερωτικο ωροσκοπιο της Ανοιξης

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος  ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

Οι Ιχθύες έχουν να κάνουν με την πίστη˙ κάποιες φορές τίποτα δεν μας εξασφαλίζει πως όλα θα πάνε σύμφωνα με τα πλάνα μας και απλά πρέπει να περιμένουμε και να δούμε. Κάποιες φορές, το να πάμε με το κύμα είναι ο μόνος τρόπος έτσι ώστε η (ερωτική) ζωή μας, να μπει στην θέση της. Αν υπάρχει ένα πράγμα που η Αφροδίτη στους Ιχθύες έχει να μας πει πολλά για αυτό, είναι η αγάπη στις υψηλότερες δυνατότητες της – ένα μυστικό μονοπάτι της συνειδητής Θείας Κοινωνίας με μεγαλύτερη νοημοσύνη μέσα και από πάνω μας.

Η Αφροδίτη θα συνεχίζει να παρασύρεται μέσα στους Ιχθύες μέχρι τις 5 Απριλίου, όπου και θα μετακινηθεί στον έντονο, εμπόλεμο Κριό. Εν τω μεταξύ θα κάνει όψεις με τον Άρη στον Τοξότη (κατά την διάρκεια των πρώτων ημερών που περνάει από τους Ιχθύες, μέχρι τις 16 Μαρτίου), τον Κρόνο, τον Δία και τον Χείρωνα.

zwdia-3-zodia