Ταρώ ερωτικές προβλέψεις 07/02 Παρασκευή

taro-13

Ταρώ ερωτικές προβλέψεις 07/02 Παρασκευή

Ταρώ Κριός
Το έξι των ράβδων

Μετά από πολλή δουλειά και αγώνες, έρχεται επιτέλους η νίκη και είναι γλυκιά! Θα πάρετε αναγνώριση για τη δουλειά σας και τιμές από τους ανθρώπους γύρω σας.

Αν δεν το νιώθετε, βρείτε τρόπους να χρησιμοποιήσετε το θάρρος και την ακεραιότητά σας για να αλλάξετε τις καταστάσεις. Αυτή τη στιγμή, η τύχη είναι με το μέρος σας. Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

zodia-taro-45

Ταρώ Ταύρος
Ο Ακόλουθος των πεντάκτινων

Ο ακόλουθος των πεντάκτινων σας δίνει το μήνυμα: Ετοιμαστείτε για επικοινωνίες που θα προσφέρουν την ευκαιρία να προωθήσετε τη δουλειά σας. Εναλλακτικά, αν περιμένατε πληρωμές που έχουν καθυστερήσει, θα φτάσουν πολύ σύντομα.

Ταρώ Δίδυμοι
Το τέσσερα των ξιφών

Μερικές φορές πρέπει να προχωρήσουμε, παρά τα σημάδια που δείχνουν το αντίθετο. Άλλες φορές όχι. Η εμφάνιση του τέσσερα των ξιφών δείχνει το δεύτερο για σας σήμερα. Αυτή τη στιγμή είναι σημαντικό να θεραπευτείτε απ’ ότι ενοχλεί το σώμα και τη ψυχή σας. Η αποστολή σας: Βρείτε την ισορροπία παίρνοντας απόσταση από τον καθημερινό κόσμο.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zwdia-9-zvdia-9

Ταρω Καρκίνος
Το εννιά των πεντάκτινων

Το εννιά των πεντάκτινων σας στέλνει το μήνυμα ότι μερικές φορές το πιο ιερό καθήκον είναι να βρούμε τις απολαύσεις στον φυσικό κόσμο. Εξάλλου, ποιο είναι το νόημα της σκληρής δουλειάς αν δεν απολαμβάνετε τους καρπούς της; Μυρίστε τα λουλούδια, κάντε έρωτα και γελάστε.

Ταρώ Λέων
Ο Αυτοκράτορας

Λαχταράτε έναν ηγετικό ρόλο στη ζωή σας; Ή δεν είστε σίγουροι; Σήμερα η εμφάνιση του Αυτοκράτορα δείχνει ότι είστε πολύ ικανοί. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη δύναμή σας για να προωθήσετε τους στόχους σας. Αν η προοπτική κάνει τα γόνατά σας να τρέμουν, αναζητήστε μια φιγούρα εξουσίας που μπορεί να σας βοηθήσει να καταλάβετε τι πρέπει να γίνει. Είναι η ιδανική στιγμή για να κυριαρχήσετε στον τομέα σας, είτε νιώθετε έτοιμοι είτε όχι. Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

Ταρώ Παρθένος
Ο Βασιλιάς των κυπέλλων

Όταν εμφανίζεται ο Βασιλιάς των κυπέλλων, σας λέει να δείτε σοβαρά τα καλλιτεχνικά σας όνειρα. Το θέλετε πραγματικά; Η σημερινή ημέρα είναι ιδανική για να συνδυάσετε την έμπνευση με την πραγματικότητα της αγοράς. Εναλλακτικά, ο Βασιλιάς των κυπέλλων μπορεί να συμβολίζει κάποιον που αντιπροσωπεύει την ανώτερη ισορροπία της καλλιτεχνικής ακεραιότητας και της παγκόσμιας επιρροής. Έχει φτιάξει το δρόμο του μέσα στον κόσμο. Μπορείτε κι εσείς. Τι μπορεί να σας διδάξει;

Ταρώ Ζυγός
Η Δύναμη

Όπως είπε η Έλινορ Ρούζβελτ, η γυναίκα είναι σαν το σακουλάκι του τσαγιού. Ποτέ δεν ξέρεις πόσο δυνατή είναι, μέχρι να βρεθεί μέσα σε καυτό νερό. Όποιο κι αν είναι το φύλλο σας, περάσατε πρόσφατα μέσα από τόσο καυτό νερό που έχετε ξεπεράσει το σημείο βρασμού σας. Τα καλά νέα είναι ότι σαν το μεταφορικό σακουλάκι, είστε επιτέλους αρκετά δυνατοί για να αντιμετωπίσετε τις δυνάμεις που προσπαθούν να σας τρομοκρατήσουν.

zwdia-66

Ταρώ Σκορπιός
Το έξι των κυπέλλων

Σταματήστε για να θαυμάσετε τη ζωή! Σήμερα είναι η ιδανική στιγμή για να φωλιάσετε με τους αγαπημένους σας, ειδικά αν έχετε μικρούς χνουδωτούς φίλους. Αν νιώθετε έλλειψη αρμονίας στο σπίτι, σκεφτείτε την εποχή που ήσασταν πιο χαρούμενοι. Ποιο μάθημα μπορείτε να πάρετε για να αυξήσετε την γαλήνη σας; Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

Ταρώ Τοξότης
Το δέκα των ράβδων

«Τόσο κοντά, αλλά και τόσο μακριά» είναι το μήνυμα για σας σήμερα. Τα καλά νέα είναι ότι ένα έργο για το οποίο έχετε προσπαθήσει πολύ, είναι έτοιμο για να το μοιραστείτε με τον κόσμο. Τα κακά νέα είναι ότι νιώθετε ότι η δουλειά που μένει να κάνετε είναι ακόμα μεγάλη. Σε αυτό το στάδιο του παιχνιδιού, όταν είστε τόσο κουρασμένοι, είναι εύκολο να τα παρατήσετε και να φύγετε. Ωστόσο, αυτό δεν είναι λύση. Στρωθείτε στη δουλειά και κάντε το.

Ταρώ Αιγόκερως
Το δέκα των πεντάκτινων

Τι θα σας έκανε να νιώθετε πραγματικά πλούσιοι στον υλικό κόσμο; Ένα άνετο σπίτι; Ένας γεμάτος λογαριασμός; Μια αφοσιωμένη οικογένεια για να τα μοιραστείτε αυτά; Αν παλεύατε τελευταία για να κατακτήσετε αυτές τις βασικές ανθρώπινες ανάγκες, το δέκα των πεντάκτινων δείχνει ότι δεν θα συνεχίσετε για πολύ ακόμα. Σήμερα βρείτε τρόπους να μαζέψετε τη σοδειά γύρω σας. Σαν τα σταφύλια που ωριμάζουν στον φθινοπωρινό ήλιο, οι στόχοι σας είναι ώριμοι για μάζεμα.

zodia-zvdia-75

Ταρω Υδροχόος
Το τέσσερα των πεντάκτινων

Είναι καλό να έχετε πολλά στη ζωή σας που θέλετε να κρατήσετε. Ωστόσο, πότε το να θέλετε να προστατέψετε τους πόρους σας μετατρέπεται σε «αποστασιοποιούμαι από τους άλλους»; Η σημερινή ημέρα σας δίνει πολλές ευκαιρίες να σκεφτείτε αυτή τη διακριτική αλλά σημαντική διαφορά. Εναλλακτικά, αν νιώθετε έλλειψη σταθερότητας στη ζωή σας στην υλική σφαίρα, είναι ώρα να σκεφτείτε πώς μπορείτε να κρατήσετε αυτό που είναι δικαιωματικά δικό σας. Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

Ταρώ Ιχθύες
Το τρία των κυπέλλων

Ετοιμαστείτε για χαρά! Η σημερινή ημέρα θα είναι μοναδική. Η ευτυχία θα προέρχεται από μια οικογενειακή συγκέντρωση, μια συγκέντρωση με φίλους είτε απλώς μερικά καλά νέα. Εσείς πιείτε από το κρασί της ικανοποίησης. Γιορτάστε!

Διαβαστε στο Ωροσκοπιο Αφροδιτη στον Κριο τις  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-taro-astra