Αστρολογια εως 25/08 SOS Ανάδρομοι Καιροί

zwdia-shmera-erwtikes-161014

Αστρολογια Ανάδρομοι Καιροί, Μειώστε Ταχύτητα!

Διανύουμε μια περίοδο με πέντε από τους δέκα πλανήτες που αποτελούν εργαλεία των αστρολόγων, βρίσκονται σε ανάδρομη πορεία  μέχρι και τις 25 Αυγούστου! Η προηγούμενη φορά που επικρατούσε η ίδια συγκυρία, ήταν τον Μάιο του 2016.

Όλα σας φαντάζουν να λειτουργούν με πολύ πιο αργό βηματισμό, είτε ότι δίνετε μάχες για να ολοκληρώσετε τις υποχρεώσεις σας. Είναι βέβαιο ότι αδημονείτε να επιστρέψει η ατμόσφαιρα στον συνήθη ρυθμό της, κάτι που θα γίνει σύντομα.

zodia-taro-45

 

Ωστόσο, το σύμπαν συμβουλεύει τους πάντες να αξιοποιήσουν αυτή τη φάση για να συλλογιστούν ποια είναι τα δεδομένα τους, να οργανώσουν τις καλύτερες δυνατές λύσεις αντί να προσπαθούν να τις υλοποιήσουν τώρα. Αν δοκιμάσετε να αντισταθείτε στη ροή των πραγμάτων και να προχωρήσετε μπροστά, το μόνο που θα καταφέρετε θα είναι να ταλαιπωρηθείτε.

Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να μείνετε αδρανείς, όμως είναι καλύτερα να ακολουθήσετε το ρεύμα αντί να χτυπάτε σε τοίχο! Δώστε λίγο χρόνο χαλάρωσης στον εαυτό σας, απολαύστε τη ζωή και το καλοκαιρινό κλίμα – δεν θα διαρκέσει για πάντα.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

Χρησιμοποιήστε συνετά τον χρόνο σας, αναθεωρήστε τα σχέδιά σας, επιλύστε πρακτικές εκκρεμότητες στο περιβάλλον του σπιτιού και της εργασίας, σκεφτείτε ποιες αλλαγές θα ενίσχυαν τη μελλοντική πορεία σας.

Ο Ήλιος και ο Άρης συγκατοικούν στον Λέοντα, κάτι που προσδίδει ενέργεια αλλά ανορθώνει το Εγώ του καθενός! Ακόμη και η ενδεδειγμένη μείωση ρυθμών που προαναφέρθηκε, θα μοιάζει σαν χτύπημα κάτω από τη μέση στους εγωισμούς…

Ανάδρομοι κινούνται τώρα ο Κρόνος, ο Ουρανός, ο Ποσειδώνας και ο Πλούτωνας – δηλαδή όλοι οι εξωτερικοί πλανήτες! Να σημειωθεί ότι η επιρροή των εξωτερικών πλανητών, αφορά τις αργές αλλά σταθερές αλλαγές τάσεων και πορείας στη ζωή του καθενός. Κάτι που ίσως δεν είναι πολύ γνωστό, είναι πως αρκετοί από αυτούς διανύουν συνήθως ανάδρομη πορεία.

zodia-zvdia-oroskopio-11

Ο Ερμής – ο πιο σημαντικός από τους ανάδρομους πλανήτες της περιόδου – διασχίζει την Παρθένο. Αν νιώθετε μια τάση να παραπονιέστε για όλα, προσπαθήστε να την καταστείλετε γιατί δεν θα σας βοηθήσει σε κάτι.

Η σκέψη σας μπορεί να είναι νεφελώδης ή συγκεχυμένη, να προκύπτουν δυσλειτουργίες σε ό,τι καταπιάνεστε, μηχανήματα και εξοπλισμοί να παρουσιάζουν βλάβες. Όλα αυτά θα σας απογοητεύουν, γιατί η ξαφνική τους εμφάνιση δεν θα σας αφήνει να κινηθείτε όπως θέλετε.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρω  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-tarw

Ο Κρόνος θα είναι ο πρώτος πλανήτης που θα διορθώσει την πορεία του, στις 25 Αυγούστου και στις 21 μοίρες του Τοξότη. Θα τον ακολουθήσει ο Ερμής στις 5 Σεπτεμβρίου, επιστρέφοντας ορθόδρομος στις 28 μοίρες του Λέοντα.

Θα νιώσετε αμέσως την αλλαγή στην ατμόσφαιρα, καθώς όλα θα αρχίσουν να κινούνται πιο γρήγορα και θα δείτε να μπαίνουν στη θέση τους τα κομμάτια του παζλ που επεξεργάζεστε ήδη για το μέλλον σας!

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο της Ηλιακης Εκλειψης Αυγουστου  21/08/2017 αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia