Αφροδίτη στον Κριό – Φωνές από το παρελθόν

synodos-afroditi-poseidwnas

Αφροδίτη στον Κριό – Φωνές από το παρελθόν

 

Στις 22/03, η Αφροδίτη εγκαταλείπει τον Ιχθύ και μετακομίζει μέχρι και τις 06 Απριλίου στον αγριεμένο Κριό. Πολλές οι εξελίξεις που θα συντελεστούν στα αισθηματικά της πλειοψηφίας των ζωδίων. Αυτό όμως είναι και ένα ιδιαίτερο διάστημα που το παρελθόν, θα ξαναζωντανέψει.

 

Όλοι ανεξάρτητα οι Κριοί, θα κάνουν ακόμη μια καταμέτρηση των ερωτικών απωλειών που προέκυψαν το τελευταίο χρονικό διάστημα. Δεν έχετε δεθεί ακόμη ψυχή και σώμα με κανέναν. Ωστόσο, ο ζωδιακός σας μήνας, θα παρουσιάσει ευκαιρίες και νέα πρόσωπα.

Οι Ταύροι που είναι σε φάση χωρισμού ή αποφάσεων ζωής, θα χρειαστεί να περιμένουν μετά την Πανσέληνο, για να λύσουν τις όποιες διαφορές τους. Ένα διάστημα που σίγουρα θα προσφέρει πολλά σε υλικό επίπεδο.

zodia-taro-45

αγαπη

 

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Οι αεικίνητοι Δίδυμοι θα αντιληφθούν ότι η επιθετική επικοινωνιακή πολιτική δεν τους βγάζει τελικά, στα επιθυμητά αποτελέσματα. Αφήστε τις δύσκολες ημέρες του Μαρτίου να περάσουν, και κάντε μια μεγαλύτερη συναισθηματική προσπάθεια, αυτήν την φορά για να πείσετε για τα λεγόμενα σας.

Οι ευαίσθητοι Καρκίνοι που δηλώνουν μόνοι, θα έχουν προσφορές αισθημάτων από παλιές γνωριμίες. Οι μέρες μετά από τον νέο μήνα του Απριλίου, θα είναι πολύ καλύτερες και για τους όλους δεσμευμένους.

taro-oroskopio-54

Οι Λέοντες που έχουν διάθεση για ερωτικά παιχνίδια, θα τα έχουν…απλόχερα. Οι αστρολογικές όψεις του Άρη από τον Τοξότη, σας βάζουν επίκεντρο και σας πολιορκούν έντονα για κάθετες και άμεσες αλλαγές.

Για τους Παρθένους που θα κάνουν το επόμενο βήμα στην προσωπική τους ζωή, θα τύχουν κάποιων μικρών καθυστερήσεων, που όμως από τους Καλοκαιρινούς μήνες θα απομακρυνθούν.

Οι αέρινοι Ζυγοί, που διαθέτουν την ψυχραιμία και την ορθή σκέψη για την πορεία της ερωτικής τους ζωή, θα έχουν και τα καλύτερα και γρηγορότερα – αποτελέσματα. Οι μοναχικοί από τον ερχόμενο μήνα, θα γίνουν ‘διπλοί’!

Οι αμετακίνητοι Σκορπιοί, που έχουν χωρίσει αυτές τις ημέρες, θα δεχτούν μια σειρά από κατηγορίες και παράπονα από τον πρώην ταίρι. Δεν χρειάζεται να ανταπαντήσετε άμεσα. Τα αστρολογικά δεν σας ευνοούν για βελτιώσεις, μέχρι και τις 30 Μαρτίου.

Διαβαστε αναλυτικα για καθε ζωδιο το  ερωτικο ωροσκοπιο της Ανοιξης

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος  ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

 

Για τους Τοξότες με την παρουσία του Άρη μέσα στο σπίτι τους, πολλά θα ανατραπούν, ίσως όχι και ευχάριστα. Δέχεστε ασφυκτική πίεση από τις όψεις των εξωτερικών πλανητών, με αποτέλεσμα όλα πια να διαγράφονται θολά και περίεργα. Προσωρινά όμως.

Ένα καλό διάστημα για τους Αιγόκερους, που θα πρέπει να το εκμεταλλευτούν, καθώς πολλές οι προσεγγίσεις που θα προκύψουν και από παλιές αγάπες – γνωριμίες, αλλά και από νέο και ευχάριστο κόσμο, που επιθυμεί να σας γνωρίσει περισσότερο.

prodosia

 

Εσείς οι Υδροχόοι, μείνετε ακίνητοι μέχρι και τις πρώτες ημέρες του Απριλίου. Πολλά τα δύσκολα μονοπάτια που περπατάτε αυτήν την περίοδο, που το πιο πιθανόν είναι να σας βγάλουν σε αδιέξοδο. Υπομονή, ασχοληθείτε με την εργασία σας περισσότερο.

 

Είσαστε οι Ιχθείς οι απόλυτοι πρωταγωνιστές. Επιτέλους η Αφροδίτη αποχωρεί από τον υδάτινο οίκο σας, και σας επιτρέπει να δείτε χωρίς το ροζ πέπλο του έρωτα –ενθουσιασμού, ποιόν πραγματικά έχετε στο πλάι σας.