Γυναίκες-Προβλέψεις διαρκείας για το επόμενο 2μηνο

Γυναίκες-Προβλέψεις διαρκείας για το επόμενο 2μηνο

Ο Σεπτέμβριος εισέρχεται και οι περισσότεροι πλανήτες, θα μαζευτούν μέσα στο θηλυκό ζώδιο της Παρθένου, άρα σίγουρα το “ωραίο φύλο”, θα έχει το πάνω χέρι.

Πιο αναλυτικά:

 

Κριός: Εσάς σας έχουν ερωτευτεί πολλοί και το ξέρετε. Αυτό που πρέπει τώρα να ξεδιαλύνετε μέσα στο μυαλό σας, είναι ποιοι από όλους αυτούς, κολλάνε με τις δικές σας προδιαγραφές. Αυτοί που έχουν χωρίσει από τον άνθρωπο τους, μέχρι την πανσέληνο του μήνα … θα έχουν θετικές ειδήσεις.
Τυχερός μήνας: Σεπτέμβριος

zodia-taro-45

Ταύρος: Δεν πρόκειται να αφήσετε τίποτα στην τύχη του. Όλα αυτά που έχετε ζήσει το τελευταίο χρονικό διάστημα, σας έχουν γίνει μάθημα και στο τώρα ξέρετε τι ζητάτε. Αυτοί που έχουν μείνει, καιρό μόνοι τους, κάτι νέο θα τους προσεγγίσει άμεσα.
Τυχερός μήνας: Οκτώβριος

Δίδυμοι: Σε λίγες ημέρες ο κυβερνήτης σας, θα γυρίσει και πάλι σε ορθή πορεία, και θα μπορέσετε πολλές από τις αισθηματικές σας εκκρεμότητες… να τις βάλετε σε μια σειρά. Αυτό μπορεί και να σημαίνει, να φύγετε μακριά από άτομα και καταστάσεις που δεν σας ταιριάζουν πλέον.
Τυχερός μήνας: Σεπτέμβριος

Καρκίνος: Υπάρχουν δύο ενδιαφέροντα άτομα στην καθημερινότητα σας, και ζητούν να κατακτήσουν την καρδιά και το μυαλό σας. Αυτό σίγουρα είναι και κάτι που όλο το Καλοκαίρι …σας πίεσε. Ενεργοποιηθείτε και βρείτε τι και ποιον θέλετε τελικά.
Τυχερός μήνας: Οκτώβριος

Λέων: Μπορεί να έχετε το πάνω χέρι στην σχέση σας, αλλά ακόμη τα μάτια σας δεν έχουν δείξει αισθηματική πληρότητα. Αυτό συσχετίζεται άμεσα με το δύσκολο παρελθόν, του ανθρώπου σας, που ακόμη τον ενοχλεί και σε δεύτερο βαθμό … εν συνεχεία ενοχλεί και την σχέση σας. Μιλήστε και βρείτε την λύση.
Τυχερός μήνας: Οκτώβριος

Παρθένος: Εσείς δεν έχετε καθόλου χρόνο για χάσιμο. Όλα περιστρέφονται σαν καταστάσεις και λύσεις … γύρω από τα χέρια σας. Ο άνθρωπος σας χρειάζεται την στήριξη σας. Η οικογένεια σας, σας θέλει πολύ περισσότερο κοντά της. Τουλάχιστον το χρήμα, έρχεται γρήγορα και θα είναι ικανό να σας βοηθήσει εκεί που το χρειάζεστε.
Τυχερός μήνας: Σεπτέμβριος

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Ζυγός: Έχετε κάνει πολλά και διαφορετικά βήματα, μέσα στην σχέση σας, έτσι ώστε να την περάσετε σε ένα άλλο πιο σοβαρό και σταθερό επίπεδο. Μέσα στο Φθινόπωρο, θα ενεργοποιηθεί και ο άνθρωπος σας, που επίσης θα σας δείξει το καλύτερο πρόσωπο του… πια!
Τυχερός μήνας: Οκτώβριος

Σκορπιός: Έχετε πραγματικά αφιερώσει πολύ χρόνο, χρήμα και ενέργεια για να ξανα – φέρετε μια παλιά σας αγάπη, και πάλι στο προσκήνιο. Δεν χρειάζεται να κάνετε και κάτι περισσότερο. Οι μέρες του Σεπτεμβρίου και μέχρι τα μέσα του, θα σας φέρουν εποικοδομητικούς διαλόγους και επανένωση.
Τυχερός μήνας: Σεπτέμβριος

Τοξότης: Αν δεν μπορείτε να μένετε πια μέσα σε αισθηματικούς δεσμούς, ίσως και να έχει έρθει η ώρα, για να εκφράσετε τις όποιες αντιρρήσεις σας. Σίγουρα όλα μπορούν να διορθωθούν, αν υπάρχει καλή θέληση και από τις δύο πλευρές.
Τυχερός μήνας: Οκτώβριος

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

Αιγόκερως: Το Καλοκαίρι αυτό σας κούρασε σε κάθε επίπεδο. Τα αισθηματικά σας μπερδεύτηκαν ακόμη περισσότερο με την είσοδο νέων ανθρώπων, που όμως δεν θέλετε να χάσετε. Με τον Ήλιο πάνω στην Παρθένο, καλείστε να ισορροπήσετε και να πάρετε τις αποφάσεις σας.
Τυχερός μήνας: Οκτώβριος

Υδροχόος: Μπορείτε να ανεβάσετε πια ρυθμούς. Η νέα σεζόν σας βρίσκει λυτρωμένους και σε κάθε επίπεδο. Είτε είστε πια μέσα σε μια ερωτική σχέση και καλά, είτε είστε παντελώς μόνοι σας, και απολαμβάνετε την εργασία και τους φίλους σας. Οι νέες γνωριμίες, θα έρθουν μετά τις 14 / 09.
Τυχερός μήνας: Σεπτέμβριος

Ιχθείς: Η τύχη είναι μαζί σας, και σας δίνει αυτά που τόσο καιρό ζητάτε. Οι μέρες του Σεπτεμβρίου, θα φέρουν τα ζευγάρια / συντρόφους / συζύγους, πιο κοντά σε επικοινωνιακό επίπεδο και οι όποιες διαφορές, θα λυθούν. Νέοι κεραυνοβόλοι έρωτες πλησιάζουν τους εργένηδες.
Τυχερός μήνας: Σεπτέμβριος

zwdia-zodia-astrologia-65