Επανασυνδεσεις και αστρολογια σχέσεων 25/04 Δευτέρα

Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 25/04

Υπάρχει επιτέλους σταθεροποίηση στους Κριούς. Οι όψεις των γοργών πλανητών δίνουν επιτέλους καθαρή σκέψη για δράση με άμεσο αποτέλεσμα.
Θετική εξέλιξη με: Ταύρος και Λέων

 

 

Οι Ταύροι που έχουν ακόμη θέματα με το παρελθόν τους, ίσως και να μην χρειαστεί αυτήν την εποχή να κάνουν κάτι. Επισκέψεις, επικοινωνίες και συναντήσεις είναι στο μενού των ημερών.
Θετική εξέλιξη με: Τοξότης και Αιγόκερως

Για τους ασταμάτητους Διδύμους υπάρχει μια έντονη διάθεση που ακουμπάει ημιτελείς ιστορίες του παρελθόντος. Ο ανάδρομος, προσεχώς θα σας λύσει τα χέρια.
Θετική εξέλιξη με: Παρθένος και Ζυγός

zodia-taro-45

αγαπη

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Οι Καρκίνοι έχουν μια ανεξήγητη μελαγχολία για όλα αυτά που περιμένουν και δεν του έρχονται. Οι μέρες λίγο πριν λήξει ο μήνας, θα σας αποδώσουν εκπλήξεις και εμφανίσεις αγαπημένων προσώπων.
Θετική εξέλιξη με: Ζυγός και Ιχθείς

Για τους δυναμικούς Λέοντες που ήδη έχουν κάνει την κίνηση τους, για να προσεγγίσουν άτομο από το παρελθόν, θα υπάρξουν ειδήσεις, που ίσως και να μην είναι και τόσο ευχάριστες.
Θετική εξέλιξη με: Κριός και Λέων

Κατάλληλες οι ημέρες για τους Παρθένους που έχουν σχέδιο στο μυαλό τους για να τραβήξουν το ενδιαφέρον ιδιαίτερου ατόμου. Πάντως κινητοποιηθείτε άμεσα, τα πλανητικά δεδομένα είναι ήδη δύσκολα.
Θετική εξέλιξη με: Παρθένος και Ιχθείς

Είσαστε οι Ζυγοί αποφασισμένοι να ξεκαθαρίσετε υποθέσεις που πηγαινοέρχονται στο παρόν σας, και μόνο σας καθυστερούν με υπερβολές και αναβολές.
Θετική εξέλιξη με: Τοξότης και Ιχθείς

Οι Σκορπιοί έχουν βάλει πλώρη για την επανασύνδεση με το όποιο κόστος. Σίγουρα ο κυβερνήτης σας με τις σημαντικές του όψεις μέχρι και τα τέλη του Απριλίου, σας ενισχύει.
Θετική εξέλιξη με: Ζυγός και Σκορπιός

Το κλίμα μυστικότητα και ασυνεννοησίας δεν βοηθά κανέναν Τοξότη αυτήν την εποχή. Καλύτερα ανοίξτε τα χαρτιά σας, στο άτομο που σας ενδιαφέρει και μην χάνεστε στην παρελθοντολογία.
Θετική εξέλιξη με: Κριός και Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι έχουν την τάση να φέρουν με το μέρος τους έναν αγαπημένο άνθρωπο, που ακόμη κρατάνε στην καρδιά τους. Οι αστρολογικές συνθήκες σίγουρα είναι υποστηρικτικές.
Θετική εξέλιξη με: Ταύρος και Τοξότης

Όλοι οι Υδροχόοι, είναι οι σκέψεις, για το τι θα ήταν καλύτερο να πράξουν αυτήν την εποχή. Σίγουρα μην επιχειρήσετε την κατά μέτωπο επίθεση, θα έχει λάθος αντίκτυπο.
Θετική εξέλιξη με: Καρκίνος και Λέων

Τα Ψαράκια, που ήδη έχουν φέρει στον δρόμο τους, τον άνθρωπο που τους ενδιαφέρει, θα δουν θετική αντιμετώπιση που θα τους ενθουσιάσει.
Θετική εξέλιξη με: Παρθένος και Ζυγός

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.