Ερωτική τάση ζωδιων – Ιούλιος

zwdia-sexualiko-profil-tayrou

Ερωτική τάση ζωδιων – Ιούλιος ‘16

Στην καρδιά του Καλοκαιριού όλα δείχνουν πια να έχουν ανατραπεί. Οι όψεις Αφροδίτης και Ηλίου, φανερώνουν τις αισθηματικές αλήθειες και δημιουργούν τις κατάλληλες προϋποθέσεις για ξεκαθαρίσματα.

Ευνοημένοι περιόδου οι γεννημένοι: 05/01, 09/0, 19/01, 06/02, 07/03, 20/03, 14/04, 29/04, 01/05, 11/05, 02/06, 05/07, 18/07, 06/08, 25/08, 03/09, 24/09, 12/10, 18/10, 12/11, 17/11, 15/12, 17/12, 30/12.

 

Πιο αναλυτικά:

zodia-taro-45

Καρκίνος: Είσαστε στο επίκεντρο του κόσμου. Και θα παραμείνετε για αρκετό καιρό εκεί. Έχετε την δυνατότητα να παραμερίσετε μικροπαρεξηγήσεις και λάθη επικοινωνιακά που συνέβηκαν στο παρελθόν με το άτομο που σας ενδιαφέρει. Ακόμη και οι μόνοι Καρκίνοι, θα μπορέσουν να βρουν έναν καινούργιο σύντροφο, που θα τους ανανεώσει την ψυχολογία.
Τυχεροί στον έρωτα οι γεννημένοι του τρίτου δεκαημέρου

Λέων: Πολλές οι σκέψεις που θα σας περικυκλώσουν, μέχρι τις 12 Ιουλίου. Αυτές συσχετίζονται με συναισθήματα που έχουν πια λήξει, με άτομα που δεν σας καταλαβαίνουν. Όλα αυτά θα τα βάλετε σε ένα φίλτρο και θα προσπαθήσετε να δείτε τι τελικά αξίζει να παραμένει κοντά σας και τι όχι. Ακόμη και οι ελεύθεροι θα γίνουν πιο επιλεκτικοί στις επαφές τους.
Τυχεροί στον έρωτα οι γεννημένοι του πρώτου δεκαημέρου

zodia-taro-zwdia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Παρθένος: Αβλεψίες και επικοινωνιακά λάθη υπάρχουν στο πρόσφατο παρελθόν σας και αυτό είναι κάτι που στο τώρα κάνετε την μεγάλη προσπάθεια σας, για να το αλλάξετε και να βελτιώσετε σχέσεις και συναισθήματα. Αυτοί που προσπαθούν για επανασύνδεση, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα έχουν θετική ανταπόκριση.
Τυχεροί στον έρωτα οι γεννημένοι του δευτέρου δεκαημέρου

Ζυγός: Έχετε ήδη πακετάρει τα πράματα σας και φεύγετε διακοπές, είτε μόνοι είτε με τον άνθρωπο σας. Οι μέρες όλου του μήνα είναι θετικές και το μόνο ευχάριστο είναι ότι εσείς έχετε βρει τις εσώτερες σας ισορροπίες. Αυτοί που έχουν απλώσει τα δίκτυα τους, και σε ήδη δεσμευμένα άτομα, θα χρειαστεί να αναθεωρήσουν αυτήν την ανάλαφρη στάση ζωής.
Τυχεροί στον έρωτα οι γεννημένοι του τρίτου δεκαημέρου

Σκορπιός: Νιώθετε ότι είσαστε σε μια πολύ καλή ψυχολογική κατάσταση, και ειδικά μετά από μια μεγάλη περίοδο που όλα ήταν στάσιμα. Ορισμένα εμπόδια, απομακρύνονται και σας ανοίγουν τους δρόμους για τις επιδιώξεις σας. Δώστε και μια προτεραιότητα στην οικογενειακή σας ζωή, που άτομα και καταστάσεις σας ψάχνουν.
Τυχεροί στον έρωτα οι γεννημένοι του δευτέρου δεκαημέρου

Τοξότης: Τα σχέδια σας προωθούνται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αυτό συμπεριλαμβάνει και την αισθηματική σας πραγματικότητα, που θα δείτε από την μεριά του συντρόφου σας, ποικίλες πρωτοβουλίες που θα σας ευχαριστήσουν και θα σας κάνουν να αισθανθείτε πιο ασφαλείς. Αυτοί που έχουν ερωτική απογοήτευση στην καρδιά τους, ας κάνουν κάτι περισσότερο για να ξεχαστούν και να βρουν κάτι καινούργιο.
Τυχεροί στον έρωτα οι γεννημένοι του πρώτου δεκαημέρου

Αιγόκερως: Ο ρομαντισμός και οι εξελίξεις στην προσωπική σας ζωή, είναι στο ζενίθ. Όλα κινούνται γύρω από εσάς και τις επιδιώξεις σας. Η εποχή μέχρι να λήξει αυτό το Καλοκαίρι, είναι υπέρ σας και σας βοηθάει να ολοκληρωθούν στόχοι μηνών. Εσείς οι αδέσμευτοι, αφήστε τις περιττές δημόσιες σχέσεις, και επικεντρωθείτε στα άτομα που σας ταιριάζουν.
Τυχεροί στον έρωτα οι γεννημένοι του δευτέρου δεκαημέρου

Υδροχόος: Δεν ανταποκρίνεστε σε τίποτα. Είναι η περίοδος που θέλετε να μείνετε μόνοι σας, και αποφεύγετε τα πάντα και τους πάντες. Το καταφύγιο σας είναι η δουλειά και οι καλοί φίλοι. Αυτό θα ανατραπεί, λίγο πριν την πανσέληνο του μήνα Ιουλίου. Οι τυχεροί που θα ταξιδέψουν εκείνες τις ημέρες, ίσως βρουν και τον καρμικό τους έρωτα..
Τυχεροί στον έρωτα οι γεννημένοι του τρίτου δεκαημέρου

Ιχθείς: Οι δικές σας επιλογές ακόμη δεν σας έχουν δικαιώσει. Ίσως χρειάζονται και ποιες αλλαγές, ίσως χρειάζονται κάποιες εξηγήσεις. Οι εν σχέση μέχρι τις 10 – 07, θα έχουν ξεκαθαρίσει τα πράματα στον δεσμό – γάμο τους με τελικές αποφάσεις. Οι Ιχθείς που είναι σε παράλληλους δρόμους, μπορεί να βρεθούν σε ξαφνικές αποκαλύψουν, που θα στεναχωρήσουν.
Τυχεροί στον έρωτα οι γεννημένοι του δευτέρου δεκαημέρου

Κριός: Είστε από τα ζώδια που κάνετε μόνο αυτό που θέλει η καρδιά τους. Αυτό όμως είναι κάτι που σίγουρα που δημιουργεί ανασφάλειες στο ταίρι σας. Αυτοί που έχουν πάρει απόφαση να φύγουν τελικά από δυσλειτουργικές σχέσεις και προβληματικά συναισθήματα, θα δουν ότι σε βάθος χρόνου θα δικαιωθούν για αυτήν την κίνηση.
Τυχεροί στον έρωτα οι γεννημένοι του πρώτου δεκαημέρου

Ταύρος: Τα αστρολογικά τις πρώτες 3-4 ημέρες του μήνα Ιουλίου είναι μόνο υπέρ σας. Εκμεταλλευτείτε την περίοδο και ξεκαθαρίστε φιλίες, κοινωνικές σχέσεις και αισθήματα. Δεν θα περάσετε και αυτό το Καλοκαίρι περιμένοντας το τι επιθυμούν οι τρίτοι. Όσοι έχουν σχέση εξ αποστάσεως, θα συναντηθούν και θα πάρουν τις τελικές τους αποφάσεις.
Τυχεροί στον έρωτα οι γεννημένοι του τρίτου δεκαημέρου

Δίδυμοι: Κυκλοφορείτε και προκαλείτε αναστάτωση σε πολύ κόσμο. Εσείς οι Έφηβοι θα είστε οι πιο τυχεροί των ημερών. Έχετε ευκολίες στα εργασιακά και στα αισθηματικά σας ζητήματα. Οι χωρισμοί θα βρουν τους τρόπους για να γεφυρώσουν τις διαφορές. Οι ελεύθεροι θα εντοπίσουν νέο έρωτα που θα τους αλλάξει τον τρόπο την ζωή τους.
Τυχεροί στον έρωτα οι γεννημένοι του δευτέρου δεκαημέρου