Ερωτικοί προβληματισμοί – Ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού

imerisies-provlepseis-pempti-24-4

Ερωτικοί προβληματισμοί – Ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού

Η παρούσα αστρολογική περίοδος, δεν εξυπηρετεί κανέναν από τους εκπροσώπου του Μεταβλητού. Η βαρύτητα τόσων δύσκολων όψεων, μόνο αγκυλώσεις και παρερμηνείες μπορεί να επιφέρει. Σίγουρα όμως όλα συντελούνται για κάποιον ιδιαίτερο συμπαντικό σκοπό.

 

 

Αναλυτικά οι Μεταβλητοί του ζωδιακού Κύκλου:

Δίδυμοι: Στοχεύσετε αυτά που επιθυμείτε να ολοκληρώσετε, και μην είστε πάντα με το άγχος του τι θα γίνει στον επόμενο τόνο. Αυτό το παρατηρεί και το ταίρι σας, και ίσως και να παραξενεύεται. Αδειάστε το μυαλό σας από τις άσχημες εικόνες του παρελθόντος, και δείτε τι άλλο καλό μπορείτε να προσφέρετε στον άνθρωπο σας και σε εσάς περισσότερο. Αυτοί που είναι σε μοναξιά, θα έχουν μέχρι τα τέλη του μηνός, την χαρά να προσεγγιστούν από καινούργιες προσωπικότητες
Ευνοημένοι εποχής: 28 / 05, 12 / 06, 19 / 06
Love Luck: **/***

zodia-taro-45

zodia-taro-zwdia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Παρθένος: Δύσκολες οι μέρες σε όλα τα επίπεδα. Σίγουρα τα αστρολογικά δεν είναι και ότι καλύτερο θα μπορούσε να σας συμβεί, αλλά με λίγη υπομονή θα έχετε από την ερχόμενη εβδομάδα, τα αισθηματικά αποτελέσματα για τα οποία παλεύετε τόσον καιρό. Μια μικρή προσοχή στους εκπροσώπους του τρίτου δεκαημέρου, που είναι ανάμεσα σε διπλές καταστάσεις. Πιθανότητα για αποκαλύψεις.
Ευνοημένοι εποχής: 29 / 08, 09 / 09, 14 / 09
Love Luck: ***/**

tarw-taro-xartomanteia

Τοξότης: Έχετε βάλει σαν κύριο στόχο σας, να αλλάξετε την αισθηματική σας ζωή σε κάτι καλύτερο από αυτό που βιώνετε στο τώρα, ή να μείνετε μόνοι σας και ήρεμοι. Οι αστρολογικές όψεις πάνω σας, σίγουρα δεν είναι οι καλύτερες δυνατές, αλλά το μόνο ευχάριστο, είναι ότι σας έχουν κάνει και βλέπετε πολύ πιο καθαρά τι και ποιος υπάρχει δίπλα σας. Οι ελεύθεροι, ας αναμείνουν την εποχή των Διδύμων, για κάτι συναρπαστικό
Ευνοημένοι εποχής: 25 / 11, 10 / 12, 19 / 12
Love Luck: */****

Ιχθείς: Αδράξτε τις καλές ευκαιρίες, που θα σας στρωθούν τις επόμενες εβδομάδες και μην χάνεστε στις άσχημες εικόνες που σας φοβίζουν. Αυτοί οι Ιχθείς, που έχουν σοβαρή δέσμευση μέσα στον ερχόμενο μήνα του Ιουνίου, θα συζητήσουν και για μια ακόμη εξέλιξη. Τα Ψάρια που αναρωτιούνται για πόσο καιρό ακόμη θα είναι μόνα τους, η απάντηση είναι για πολύ λίγο, καθώς ο κυβερνήτης σας θα σας στείλει κάποιον να ζεστάνει την καρδιά σας.
Ευνοημένοι εποχής: 03 / 03, 17 / 03, 18 / 03
Love Luck: **/***