ΗΟΜΟ 2016 Νέες αγάπες και επανασυνδέσεις για όλους

imerisies-provlepseis-savvato-10-5

ΗΟΜΟ 2016 Νέες αγάπες και επανασυνδέσεις για όλους

 

Με ανατροπές και εκπλήξεις θα ξεκινήσει το νέο έτος 2016. Ιδιαίτερα τα γήινα ζωδια θα έχουν την τιμητική τους, με νέους και κεραυνοβόλους έρωτες που θα διαγράψουν κάθε άσχημη μνήμη.

 

Πύρινα ζωδια:

 

Κριός: Είναι γνωστό το ταμπεραμέντο σας σε νέες και γρήγορες κατακτήσεις. Αυτό θα είναι κάτι που θα πολλαπλασιαστεί από τις 14/01, ακόμα και στους δεσμευμένους…προσοχή στους εκτροχιασμούς!

zodia-taro-45

SEX LIFE: 9/10

 

Λέων: Ο Κρόνος από τον Τοξότη, σαφώς και επηρεάζει και καθυστερεί τις εξελίξεις σε όλα τα πύρινα ζωδια ωστόσο αυτό είναι κάτι που θα υποχωρήσει από τα μέσα του Μαρτίου.

SEX LIFE: 8/10

 

Τοξότης: Τα πράματα θα καλυτερέψουν σαφώς από την δεύτερη νέα σελήνη του έτους μέσα στον Φεβρουάριο. Οι ημιτελείς καταστάσεις και οι πικρές μνήμες, θα τελειώσουν και την θέση τους θα πάρει επιτέλους η συναισθηματική ασφάλεια.

SEX LIFE: 7/10

 

Γήινα ζωδια:

 

Ταύρος: Είσαστε με την καλή τύχη στο πλευρό σας, και αυτό το έτος. Μέχρι την αρχή της Άνοιξης όλοι οι Ταύροι, θα έχουν βρει και θα έχουν κατακτήσει αυτό που τελικά τους αξίζει για την ερωτική τους ζωή…και σε αυτό συμπεριλαμβάνονται και οι χωρισμένοι.

SEX LIFE: 10/10

 

Παρθένος: Είσαστε στο επίκεντρο του σύμπαντος και αυτό θα αποβεί μοιραίο για το πρώτο τρίμηνο του έτους. Αυτοί που εύχονται για μια αληθινή αγάπη θα την έχουν…και αυτό θα έχει μόνιμο χαρακτήρα.

SEX LIFE: 9/10

 

Αιγόκερως: Έχετε πια κουραστεί να ασχολείστε με επιπολαιότητες και περιπέτειες. Στους ρυθμούς νέου έρωτα θα μπείτε από τις αρχές του Φεβρουαρίου, όπου και θα δικαιωθείτε για την υπομονή σας.

SEX LIFE: 8/10

tarw-erwtoskopio

Αέρινα ζωδια:

 

Δίδυμοι: Από τις πρώτες κιόλας ημέρες του Ιανουαρίου, αυτό που περιμένετε με τόση αγωνία και τόσο καιρό θα το έχετε μέσα στην αγκαλιά σας…είτε αυτό λέγεται παλιά αγάπη…ή γνωριμία που σας ‘ταλαιπωρεί’!

SEX LIFE: 7/10

 

Ζυγός: Λάθη και πίκρα τέλος…οριστικά! Οι μέρες του  Υδροχόου θα σας αποδώσουν τις χαρές για τις οποίες περιμένετε. Οι επανασυνδέσεις θα είναι αλήθεια και όχι μόνο με την δική σας προσπάθεια, αλλά και οι καινούργιες γνωριμίες για τους ελεύθερους, που θα τους ανανεώσουν.

SEX LIFE: 9/10

 

Υδροχόος: Οι σκέψεις του 2015, δεν θα περάσουν στο επόμενο έτος. Σαφώς και η πανσέληνος, η πρώτη του έτους, θα φωτίσει το ιδιαίτερο ζωδιο σας, και αυτό θα σας κάνει το επίκεντρο πολύ νέου κόσμού που επιθυμεί την ερωτική σας προσοχή .

SEX LIFE: 8/10

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Υδάτινα ζωδια:

 

Καρκίνος: Πολλές οι νέες επαφές που θα εισέλθουν στην ζωή σας από τις 22/01 και μετά. Όσοι είναι μόνοι, θα βρεθούν ανάμεσα σε πολλά διλήμματα που, θα τους προβληματίσουν ευχάριστα.

SEX LIFE: 7/10

 

Σκορπιός: Πριν τα τέλη του Ιανουαρίου, θα αρχίσουν οι εκπλήξεις για όλους τους Σκορπιούς…οι πρώτες από το άσχημο παρελθόν, και οι επόμενες για τους αδέσμευτους που από τις 25/02 και ύστερα, θα δέσουν την καρδιά τους…επιτέλους.

SEX LIFE: 9/10

 

Ιχθείς: Είστε αυτοί που θα έχετε τις περισσότερες και πιο ποιοτικές κατακτήσεις, μέσα στους πρώτους δύο μήνες του έτους. Όσοι καταφέρουν και επανασυνδεθούν θα προχωρήσουν μέχρι το Καλοκαίρι σε γάμο – συμβίωση.

SEX LIFE: 8/10