Ηλιος στον Κριό – Ερωτικές Αποπλανήσεις

Ο Ήλιος στον Κριό – ερωτικές αποπλανήσεις

 

Αστρολογία: Σε λίγες ημέρες ο Ήλιος, αφήνει το συμπαθέστατο ζώδιο των Ιχθύων και περνάει στον ατίθασο Κριό. Τίποτα πια δεν είναι ασφαλές. Η Σεληνιακή Έκλειψη με την Πανσέληνο δίνουν ανατροπές στα ζωδια της Γης, αλλά και καλύτερες προοπτικές για όσους είναι σε μοναχική κατάσταση.

 

Αναλυτικά:

Κριός: Πολλά ζητήματα καρδιάς θα σας απασχολούν. Οι μέρες του τρίτου δεκαημέρου είναι αυτές που θα δώσουν εξελίξεις, που έχουν τις ρίζες τους στο παρελθόν. Σταθερότητα, η γενική έννοια για σχέσεις και συναισθήματα που τους αξίζει μια ακόμη ευκαιρία.
Ερωτική έλξη: 95%

Ταύρος: Υποσχέσεις πολλές έχετε δώσει …και τώρα σας ζητούνται τα ανταλλάγματα. Η Αφροδίτη από τους Ιχθείς, έχει μοιράσει χαμόγελα σε πολύ κόσμο. Βάλτε σε μια προτεραιότητα, αυτά που ποθεί η ψυχή σας και μην αναλώνεστε σε μετριότητες.
Ερωτική έλξη: 85%

zodia-taro-45

αγαπη

 

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Δίδυμοι: Μεγάλος έρωτας και πάθος θα σας περικυκλώσει λίαν συντόμως. Εδώ και καιρό έχετε κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες και μέσω περιβαλλόντων γνωστών, για να προσελκύσετε το άτομο που αγαπάτε. Πολλά θέματα θα μπουν σε μια σειρά και για τους ελεύθερους.
Ερωτική έλξη: 70%

Καρκίνος: Αισθάνεστε καταπιεσμένοι μέσα σε δυσλειτουργικές σκέψεις που μόνο πια σας πληγώνουν. Η πανσέληνος στις 23.03, δίνει μια ψυχική ανάταση σε όλους τους Καρκίνους, που θα ταρακουνήσει τις στάσιμες ερωτικές καταστάσεις και το άσχημο παρασκήνιο τους.
Ερωτική έλξη: 80%

Λέων: Κάποιο γεγονός μέχρι την λήξη του μήνα, θα σας στεναχωρήσει – αναστατώσει. Κάτι από τα παλιά, θα σας θυμηθεί, όχι όμως με ξεκάθαρες διαθέσεις. Ο Άρης από τον οίκο του Τοξότη, σας τροφοδοτεί με δύναμη, για να απορρίψετε οτιδήποτε σας φαίνεται ύποπτο.
Ερωτική έλξη: 75%

Παρθένος: Μια προσοχή παραπάνω σε τρίτα άτομα που πιθανόν να θέλουν αν βλάψουν την σχέση σας. Αυτό μπορεί αν είναι ζήλια ή εκδικητικότητα. Οι μέρες με μια ρομαντική Αφροδίτη από τους Ιχθείς, αναταράζει τα πάντα, και σίγουρα βγάζει και στον αφρό και τα στρεβλά.
Ερωτική έλξη: 95%

Ζυγός: Ακόμη τρέφετε συναισθήματα για το παρελθόν σας. Ένα ταξίδι που θα κάνετε, θα σας φέρει σε μια συνάντηση με αυτό το άτομο. Πολλές οι πιθανότητες και για επανασύνδεση που θα προέλθουν με την μορφή προτάσεων από την άλλη πλευρά.
Ερωτική έλξη: 85%

Σκορπιός: Θα καταφέρετε να κάνετε επιτυχημένες διαπραγματεύσεις με τον άνθρωπο, με τον οποίο έχετε συγκρουστεί άσχημα πάνω σε θέματα αισθηματικών. Ξεπεράστε τους φόβους και τις προκαταλήψεις σας, και θα δείτε την θετική ανταπόκριση.
Ερωτική έλξη: 90%

Τοξότης: Πολλά τα υπόγεια παιχνίδια που συντελούνται. Ο Άρης στον οίκο σας, έχει πυρπολήσει τα πάντα και βγάζει στον αφρό όλες τις ατέλειες. Αυτό έχει την ισχύ του και για εσάς, καθώς παράλληλες – κρυφές καταστάσεις θα φωτίσουν, και ίσως να σας φέρουν σε δύσκολη θέση. Προσοχή στις μέρες της Σεληνιακής έκλειψης.
Ερωτική έλξη: 75%

Αιγόκερως: Εφαρμόζεστε πολύ σωστά μέχρι στιγμής τα σχέδια σας. Το άτομο που έχετε βάλει στο ερωτικό σας στόχαστρο, θα πέσει στα ερωτικά σας δίχτυα. Ακόμη και οι χωρισμένοι τις πρώτες ημέρες του Απριλίου, θα δουν τάσεις και διαθέσεις επανασύνδεσης.
Ερωτική έλξη: 85%

Υδροχόος: Ιδέες και στόχοι τροποποιούνται από την πανσέληνο και ύστερα. Πολλές οι πληροφορίες και οι ευκαιρίες που θα πέσουν στα χέρια σας, και θα σας βοηθήσουν να πείσετε πιο εύκολα το άτομο της καρδιάς σας, να ασχοληθεί πιο ενεργά και άμεσα μαζί σας.

tarw-taro-xartomanteia

 

Διαβαστε αναλυτικα για καθε ζωδιο το  ερωτικο ωροσκοπιο της Ανοιξης

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος  ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

 

 

Ιχθείς: Επιτέλους ησυχία. Η κινητικότητα του Ήλιου στον γειτονικό Κριό, σας αφήνει πια να ξεκουραστείτε και να ηρεμήσετε. Τώρα μπορείτε να δείτε πιο καθαρά τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει και τα πλεονεκτήματα του.