Νυχτερινές Αισθηματικές Προβλέψεις 04/01 Τετάρτη

zwdia-kalyteroi-syntrofoi

Σκέψεις – Προθέσεις – Κινήσεις…. 20:00 έως 24:00+

Κριός
Μπορείτε και πρέπει να απομακρυνθείτε, από το κινητό σας και τα λοιπά social media. Ζείτε σε έναν κόσμο που δεν ανταποκρίνεται στην αλήθεια και τα θέλω σας.
Ερωτική έλξη: 9/10

Ταύρος
Από τις πρώτες ώρες της ημέρας, θα έχετε πολλά να πείτε και να συζητήσετε με τον άνθρωπο σας. Με την Αφροδίτη στους Ιχθείς, όλα θα εξελιχθούν ομαλά.
Ερωτική έλξη: 8/10

 

Δίδυμοι
Εσείς είστε αυτοί που θα καθορίσετε τις καταστάσεις μέσα στην σχέση σας. Τουλάχιστον προσπαθήσετε να είστε δίκαιοι και πολιτισμένοι. Όλοι ξέρουν το στοματάκι σας!!!
Ερωτική έλξη: 9/10

zodia-taro-45

Καρκίνος
Κάποιες οικογενειακές σας υποθέσεις, έχουν την ανάγκη της παρουσίας και της προσοχής σας. Φερθείτε με έξυπνο και διπλωματικό τρόπο, και θα δείτε τις εξελίξεις να σας δικαιώνουν.
Ερωτική έλξη: 8/10

Λέων
Έχετε κατακτήσει πολύ κόσμο. Αυτό μέχρι την πανσέληνο του μήνα, θα σας δώσει και τις αποκαλύψεις. Είναι μια τυχερή εποχή, που θα σας αναστατώσει σε όλους τους τομείς.
Ερωτική έλξη: 8/10

Παρθένος
Εσείς άθελα σας παιδεύετε συναισθηματικά κάποιον, από τον εργασιακό – φιλικό σας κύκλο. Είναι θέμα ημερών να σας φανερωθούν κρυφά συναισθήματα.
Ερωτική έλξη: 9/10

Ζυγός
Η μέρα έχει μεγάλη διάρκεια σήμερα για εσάς! Πολύς κόσμος που θα κάνει την υπόγεια κίνηση του, για να σας τραβήξει το δύσκολο ερωτικό σας ενδιαφέρον.
Ερωτική έλξη: 10/10

Σκορπιός
Δύο πρόσωπα που τα γνωρίζετε, πολύ καλά έχουν την πρόθεση να σας πλησιάσουν και να σας προτείνουν κάτι περισσότερο από αυτό που έχετε στο τώρα! Για αυτούς που έχουν χωρίσει, είναι πιθανή μια ξαφνική και ευτυχής επανασύνδεση.
Ερωτική έλξη: 8/10

Τοξότης
Το κινητό σας κοντεύει να γίνει η προέκταση του χεριού σας. Μήπως έχετε απορροφηθεί μόνο από αυτό. Σας έρχονται παράπονα από την πλευρά του συντρόφου σας.
Ερωτική έλξη: 9/10

Διαβαστε το αναλυτικο Ωροσκόπιο 2017 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Αιγόκερως
Τα νεύρα σας ακόμη δεν έχουν κοπάσει, από όλα αυτά που έχετε περάσει το τελευταίο χρονικό διάστημα. Ίσως έχει έρθει η ώρα να ασχοληθείτε με το άτομο σας περισσότερο.
Ερωτική έλξη: 7/10

Υδροχόος
Η παρουσία κάποιου τρίτου άτομου μέσα στην σχέση σας, μπορεί και να χαλάσει τις ιδιαίτερες σας ισορροπίες. Αν αυτό προέρχεται από την πλευρά σας, διορθώστε το.
Ερωτική έλξη: 8/10

Ιχθείς
Απλά λάμπετε. Είσαστε στο ερωτικό στόχαστρο κάποιου, που δεν επιθυμεί πια να είναι φίλος ή απλά συνεργάτης σας. Οι αποκαλύψεις θα σοκάρουν.
Ερωτική έλξη: 8/10