Νυχτερινές Αισθηματικές Προβλέψεις 08/10 Σάββατο

zwdia-kalyteroi-syntrofoi

Σκέψεις – Προθέσεις – Κινήσεις…. 20:00 έως 24:00+

Κριός
Από κάποιον λείπετε πάρα πολύ… αλλά δεν σας το δείχνει. Αλλάξτε λίγο την επιθετική σας στάση, και θα δείτε μεγάλες αλλαγές, ίσως και από αυτό το Σαββατοκύριακο.
Ερωτική ένταση: HOT γύρω στις 22:00

Ταύρος
Είσαστε σε μια αδικαιολόγητη υπερένταση. Σίγουρα σας λείπει το εν λόγω άτομο, αλλά και εσείς από την δική σας πλευρά, μην δηλώνετε συνεχώς παρόντες.
Ερωτική ένταση: Medium γύρω στις 24:00

 

Δίδυμοι
Δεν αλλάζει κάτι άμεσα. Το βράδυ έχει εξελίξεις και εσείς θα είστε οι πρωταγωνιστές. Θα σας πλησιάσει γνωστό σας άτομο, με διάθεση εξομολόγησης.
Ερωτική ένταση: ΗΟΤ γύρω στις 22:00

zodia-taro-45

Καρκίνος
Σε καθημερινή βάση τσακώνεστε με τον άνθρωπο σας. Αυτό μην το κάνετε και σήμερα, καθώς η νέα θέση του Ερμή μόνο διάλυση μπορεί να φέρει στις ακραίες επικοινωνίες.
Ερωτική ένταση: HOT γύρω στις 20:00

Λέων
Πάρτε τα μάτια σας από τον υπολογιστή. Αν το πρόσωπο για το οποίο ενδιαφέρεστε επιθυμεί να σας ψάξει, θα το κάνει και χωρίς εσείς να αγωνιάτε.
Ερωτική ένταση: HOT γύρω στις 22:00

Παρθένος
Σήμερα το βράδυ θα υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις. Να είστε προετοιμασμένοι ότι κάποια παλιά σας γνωριμία, θα βρει το θάρρος να σας ψάξει.
Ερωτική ένταση: Very Good γύρω στις 23:00

Ζυγός
Οι έμμεσοι τρόποι δεν είναι γα εσάς. Το να επικοινωνείτε μέσα από τρίτα άτομα, ή μέσω ενός καλωδίου, δεν θα σας βγάλει πουθενά.
Ερωτική ένταση: Medium γύρω στις 23:00

Σκορπιός
Οι ερωτικές σκέψεις μια ιδιαίτερης προσωπικότητας, του πρόσφατου σας παρελθόντος, σας κυκλώνουν και είναι πιθανόν και να λάβετε κάποια είδηση.
Ερωτική ένταση: Very Good γύρω στις 20:00

Τοξότης
Μάλλον έχετε κάνει ταίρι σας τον υπολογιστή. Αυτό απόψε αφήστε το σπίτι, και βγείτε έξω μιας και τα άστρα σας έχουν εκπλήξεις, που θα σας αφήσουν άφωνους.
Ερωτική ένταση: Medium γύρω στις 21:00

Αιγόκερως
Προετοιμαστείτε καθώς οι νυχτερινές ώρες, θα σας δώσουν αυτό που ζητάτε τόσο πολύ και τόσο καιρό. Το άτομο της καρδιάς σας θα κάνει την εμφάνιση του.
Ερωτική ένταση: HOT γύρω στις 22:00

Υδροχόος
Μην τρώτε τα νύχια σας από την αγωνία. Σίγουρα κάνετε βόλτες αυτές τις ώρες, μέσα στο μυαλό του αγαπημένου σας. Κάτι θα σας έρθει από την πλευρά του.
Ερωτική ένταση: Very Good γύρω στις 23:00

Ιχθείς
Αξιοποιήστε τις ώρες μέχρι το βράδυ. Θα έχετε μια σειρά από προτάσεις – προσκλήσεις, από άτομο που έχετε πολύ καιρό να δείτε – ακούσετε.
Ερωτική ένταση: Medium γύρω στις 21:00

Διαβαστε το αναλυτικο Ωροσκόπιο 2017 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις