Νυχτερινές Αισθηματικές Προβλέψεις 11/11 Παρασκευή

zwdia-kalyteroi-syntrofoi

Σκέψεις – Προθέσεις – Κινήσεις…. 20:00 έως 24:00+

Διαβάζετε πάντα και το ζώδιο του ατόμου για το οποίο ενδιαφέρεστε.

Κριός
Διαθέστε λίγο χρόνο τις πρωινές ώρες, για να πάρετε μια τελεσίδικη απόφαση για την εκκρεμότητα που υπάρχει στην αισθηματική σας ζωή. Απόψε θα γίνουν πολλά λόγια.
Ερωτική επιτυχία: ***

Ταύρος
Μην κοιτάτε μόνιμα το κινητό σας. Οι προτάσεις που θα σας γίνουν για το Σ/Κ, είναι πολλές και πικάντικες. Εσείς είσαστε αυτοί που αποφασίζετε τελικά.
Ερωτική επιτυχία: **

zodia-taro-45

 

Δίδυμοι
Ο λόγος σας κάποιον έχει ενοχλήσει. Αυτό θα ξεκαθαριστεί ίσως και μέσα από διπλωματική επικοινωνία. Μην πείτε τα δικά σας, ακούστε πρώτα.
Ερωτική επιτυχία: ***

Καρκίνος
Η ματιά σας έχει θυμό. Μέχρι το βράδυ αυτό θα έχει καταλαγιάσει. Διατηρήστε το χαμόγελο σας, καθώς η τύχη προσεχώς, θα σας φανερώσει κάποιον από τα παλιά.
Ερωτική επιτυχία: **

Λέων
Η μυστικότητα σας θα έλξει κάποιον που τον ξέρετε, αλλά ποτέ δεν σας έχει εκφράσει ανοιχτά τον έρωτα του. Θα εκπλαγείτε ευχάριστα.
Ερωτική επιτυχία: **

Παρθένος
Έχετε πεισμώσει πάρα πολύ και αυτό που απομένει είναι να βρεθείτε, τις επόμενες ώρες πρόσωπο με πρόσωπο, με το άτομο που δεν σας καταλαβαίνει.
Ερωτική επιτυχία: ***

Ζυγός
Οι πρωινές ώρες θα σας δώσουν μια αφορμή, για να έρθετε σε άμεση επικοινωνία με το άτομο που σας ενδιαφέρει. Το βράδυ προβλέπεται θερμό.
Ερωτική επιτυχία: **

Σκορπιός
Μην κουνήσετε το δακτυλάκι σας, δεν θα χρειαστεί. Με το σύμπαν να σας υποστηρίζει, και εσείς θα πρέπει απλά να κάτσετε αναπαυτικά, και να μετρήσετε τις προτάσεις που θα σας γίνουν.
Ερωτική επιτυχία: **

Τοξότης
Είσαστε σε μια αταξία μυαλού. Αυτό είναι και κάτι που σας δίνει την ευκαιρία να θυμηθείτε τα παλιά και να τα απορρίψετε. Οι νύχτα έχει εξελίξεις.
Ερωτική επιτυχία: *

Αιγόκερως
Όλη η μέρα θα σας δώσει επικοινωνίες – συναντήσεις, και προτάσεις που σίγουρα θα ικανοποιήσουν το ιδιαίτερο του γούστου σας. Λίγη υπομονή μόνο.
Ερωτική επιτυχία: ***

Υδροχόος
Αν δεν κάνετε κάποια κίνηση εσείς μέσα στον Σ/Κ, τίποτα δεν πρόκειται να αλλάξει. Αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να το οργανώσετε στο μυαλό σας, από τώρα.
Ερωτική επιτυχία: **

Ιχθείς
Αφήστε τις επικοινωνίες και τις τεχνολογίες για τα παιδάκια. Εσείς που ξέρετε τι θέλετε το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε, είναι αυτά που έχετε στο μυαλό σας, να τα πείτε ευθέως.
Ερωτική επιτυχία: ***

Διαβαστε το αναλυτικο Ωροσκόπιο 2017 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις