Νυχτερινές Αισθηματικές Προβλέψεις 12/11 Σαββάτο

zwdia-kalyteroi-syntrofoi

Σκέψεις – Προθέσεις – Κινήσεις…. 20:00 έως 24:00+

Κριός
Οι θεωρίες δεν είναι για εσάς. Μπορείτε να μιλήστε τις απογευματινές ώρες, με το άτομο που σας ενδιαφέρει και να βρείτε από κοινού τις λύσεις αγάπης.
Ερωτική ένταση: Medium γύρω στις 23:00

Ταύρος
Κοιτάξτε να μαζέψετε τον εσωτερικό σας μονόλογο. Δεν σας βγάζει πουθενά. Οι βραδινές ώρες είναι ιδανικές, για προτάσεις προς τον σύντροφο σας.
Ερωτική ένταση: ΗΟΤ γύρω στις 22:00

 

Δίδυμοι
Αν δεν μείνετε σήμερα μόνοι σας δεν θα μείνετε ποτέ. Είναι τόσα πολλά και δίκαια πράματα που θέλετε να πείτε στον άνθρωπο σας, και ίσως να υπάρξουν ηχηρές εντάσεις.
Ερωτική ένταση: Very Good γύρω στις 23:00

zodia-taro-45

Καρκίνος
Δεν μπορείτε να μείνετε αυτές τις ώρες απλά άπραγοι ….πάλι. Σκεφτείτε τις θέλετε το απόγευμα – βράδυ, να συζητήσετε με τον άνθρωπο σας. Θα βρείτε την άκρη.
Ερωτική ένταση: HOT γύρω στις 20:00

Λέων
Τα λόγια που ηχούν ακόμη μέσα στο κεφάλι σας, από την μεριά του ατόμου που σας ενδιαφέρει, σας πληγώνουν. Έχετε την ευκαιρία σήμερα, να κάνετε τις διορθώσεις σας.
Ερωτική ένταση: HOT γύρω στις 22:00

Παρθένος
Το πάθος σας είναι ασταμάτητο. Ο Ερμής από τον Τοξότη, θα σας βάλει σε επικοινωνιακές υπερβολές, και ίσως αυτό μέσα στο Σ/Κ, να ενοχλήσει κάποιους.
Ερωτική ένταση: Medium γύρω στις 23:00

Ζυγός
Είσαστε μέσα στο μυαλό του ατόμου που και εσείς σκέφτεστε. Οι βραδινές ώρες σήμερα και αύριο, θα σας δώσουν επικοινωνίες και συναντήσεις.
Ερωτική ένταση: Very Good γύρω στις 20:00

Σκορπιός
Δεν έχετε να πείτε τίποτα πια παραπάνω. Έχετε πληγωθεί αφάνταστα, και το μόνο που απομένει είναι να έρθετε σε μια πιο κοντινή επαφή, με τον κοινωνικό σας κύκλο.
Ερωτική ένταση: Medium γύρω στις 21:00

Τοξότης
Μιλάτε μόνοι σας. Αυτό είναι σημάδι ότι ο άνθρωπος σας, σας αφήνει πολλά κενά. Επικεντρωθείτε σε άτομα, που σας αγαπούν και σας θέλουν όπως είστε.
Ερωτική ένταση: HOT γύρω στις 22:00

Αιγόκερως
Από τις πρώτες πρωινές ώρες, θα δεχτείτε κάποιες περίεργες επικοινωνίες. Μέχρι το βράδυ το τοπίο θα έχει ξεκαθαρίσει. Ποιος και τι… θα σας αποκαλυφθούν.
Ερωτική ένταση: Very Good γύρω στις 23:00

Υδροχόος
Κινητικότητα θα παρατηρήσετε από τις μεσημεριανές ώρες και μετά, από άτομο με το οποίο στο πρόσφατο παρελθόν, είχατε μια ιδιαίτερη σχέση – κατάσταση.
Ερωτική ένταση: Medium γύρω στις 21:00

Ιχθείς
Μην είστε μουτρωμένοι και σίγουρα μην στέλνετε μηνύματα στο εν λόγω άτομο. Αφήστε το να σας ψάξει το Σ/Κ από μόνο του.
Ερωτική ένταση: HOT γύρω στις 22:00

Διαβαστε το αναλυτικο Ωροσκόπιο 2017 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις