Νυχτερινές Αισθηματικές Προβλέψεις 14/12 Τετάρτη

zwdia-kalyteroi-syntrofoi

Σκέψεις – Προθέσεις – Κινήσεις…. 20:00 έως 24:00+

Κριός
Κάποιος είναι δίπλα σας με τις σκέψεις τους… τις ερωτικές. Αυτό είναι κάτι που το ξέρετε και σας ευχαριστεί. Είναι πιθανόν και να έχετε νεότερα του.
Ερωτική έλξη: 8/10

Ταύρος
Τα νεύρα και η αγανάκτηση που έχετε με τον άνθρωπο σας, ίσως και να σας αναγκάσει να πάρετε απόφαση σήμερα – αύριο. Κάντε το μέσα από ώριμη σκέψη.
Ερωτική έλξη: 9/10

 

Δίδυμοι
Δεν είστε εσείς για περιπλοκότητες. Ήδη είσαστε πάνω σε σκέψεις για να ξεκαθαρίσετε με τον ταίρι σας, τι θα κάνετε. Ίσως και να τραβήξετε χωριστούς δρόμους.
Ερωτική έλξη: 10/10

zodia-taro-45

Καρκίνος
Γνωρίζετε πολύ καλά, ότι κάποιος τον έχετε κάνει και σας έχει ερωτευτεί πάρα πολύ. Κάντε λίγο υπομονή, και θα δείτε ότι θα σας το ανακοινώσει με πρωτότυπο τρόπο.
Ερωτική έλξη: 7/10

Λέων
Από τις πρώτες πρωινές ώρες, θα υπάρξει μια έντονη επικοινωνιακή αντιπαλότητα με τον άνθρωπο σας. Υπάρχει σε πλήρη εξέλιξη και το φαινόμενο της Πανσελήνου.
Ερωτική έλξη: 10/10

Παρθένος
Μια παλιά σας γνωριμία θα σας εμφανιστεί αυτές τις ημέρες. Δεν είναι κάτι που θα σας εντυπωσιάσει. Ωστόσο ακούστε τι έχει να σας πει- προτείνει.
Ερωτική έλξη: 10/10

Ζυγός
Αν έχετε ανάγκη να μιλήστε στον σύντροφο σας, κάντε το σήμερα. Τα αστρολογικά δεδομένα, είναι τόσο καλά που θα σας εκπληρώσουν όλες σας τις επιθυμίες.
Ερωτική έλξη: 7/10

Σκορπιός
Μην κυνηγάτε κανέναν. Έχετε κάνει τις προτάσεις σας στον άνθρωπο που σας απασχολεί. Οι μέρες οι επόμενες, θα σας δείξουν και την απάντηση του.
Ερωτική έλξη: 9/10

Τοξότης
Υπάρχει η απαραίτητη ενέργεια, για να ξεκινήσετε έναν εποικοδομητικό διάλογο με τον άνθρωπο σας και να βρείτε την χρυσή τομή. Οι γιορτές έρχονται, σκεφτείτε κάτι καλύτερο.
Ερωτική έλξη: 7/10

Αιγόκερως
Μπορεί να υπάρχει από το πρωί η ανάγκη για να έρθετε πιο κοντά στο άτομο με το οποίο είστε ερωτευμένοι, ωστόσο καλύτερα, αφήστε την άλλη πλευρά να κάνει την πρώτη κίνηση.
Ερωτική έλξη: 9/10

Υδροχόος
Αν δεν κινητοποιηθείτε προς την κατεύθυνση της ομαλοποίησης της σχέσης, αυτό δεν θα γίνει από μόνο του. Κάντε κάτι περισσότερο αυτό το βράδυ.
Ερωτική έλξη: 10/10

Ιχθείς
Υπάρχει μια ερωτική σπίθα μεταξύ εσάς και κάποιου ιδιαίτερου ατόμου που υπάρχει στην ζωή σας. Αυτό τις επόμενες ημέρες θα πολλαπλασιαστεί. Λίγη υπομονή.
Ερωτική έλξη: 9/10

Διαβαστε το αναλυτικο Ωροσκόπιο 2017 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις