Νυχτερινές Αισθηματικές Προβλέψεις 15/10 Σαββάτο

zwdia-kalyteroi-syntrofoi

Σκέψεις – Προθέσεις – Κινήσεις…. 20:00 έως 24:00+

Κριός
Αφήστε κάτω το κινητό. Μην μιλάτε στους φίλους σας για το συγκεκριμένο πρόσωπο. Κάντε κάτι διαφορετικό απόψε και μην έχετε αγωνία. Μπορείτε;!
Ερωτική ένταση: ΗΟΤ γύρω στις 22:00

Ταύρος
Από τις πρώτες ώρες της ημέρας, θα έχετε μια πολύ έντονη διαίσθηση, για το ότι κάποιος θα κάνει μια ιδιαίτερη επικοινωνιακή κίνηση σήμερα – αύριο.
Ερωτική ένταση: Medium γύρω στις 24:00

 

Δίδυμοι
Δεν χρειάζεται να στεναχωριέστε συνέχεια. Το να χαλάτε την ζαχαρένια σας επειδή κάποιος δεν «θέλει» να καταλάβει αυτά που του λέτε, σίγουρα δεν σας παει πουθενά.
Ερωτική ένταση: ΗΟΤ γύρω στις 22:00

zodia-taro-45

Καρκίνος
Ετοιμαστείτε για το βράδυ. Κάντε από τώρα την καλύτερη δυνατή σας προετοιμασία και αφήστε τους τρίτους να σας πλησιάσουν. Κάποιος θα ξεχωρίσει.
Ερωτική ένταση: Very Good γύρω στις 23:00

Λέων
Αγαπημένα πρόσωπα απόψε θα σας τραβήξουν στις παρέες τους επειδή σας αγαπούν. Μέσα σε αυτά, κάποιος θα έλξει την πιο έντονη προσοχή σας.
Ερωτική ένταση: HOT γύρω στις 20:00

Παρθένος
Εδώ και δύο – τρεις ημέρες έχετε συναισθηματικά ξεσπάσματα. Το βράδυ αυτό ίσως να είναι δύσκολο, αλλά μην μείνετε μόνοι. Παρέες έχετε.
Ερωτική ένταση: Medium γύρω στις 23:00

Ζυγός
Χαλάτε το μανικιούρ σας με το κινητό. Ουδείς θα σας πάρει σοβαρά με το να βλέπει γραπτώς την αισθηματική σας ανασφάλεια. Δεν ξέρετε πώς το ερμηνεύει αυτό έκαστος.
Ερωτική ένταση: Very Good γύρω στις 20:00

Σκορπιός
Κάντε ένα διάλειμμα απόψε από την υπερβολή των λόγων ( γραπτών και προφορικών ). Διασκεδάστε και αφήστε το εν λόγω πρόσωπο να σας πλησιάσει.
Ερωτική ένταση: Medium γύρω στις 21:00

Τοξότης
Η Αφροδίτη που σας πλησιάζει απόψε, και μέχρι το επόμενο Σ/Κ θα σας δώσει την μια και μοναδική ευκαιρία για να ξεκαθαρίσετε με το άτομο που σας απασχολεί.
Ερωτική ένταση: HOT γύρω στις 22:00

Αιγόκερως
Μην κυνηγάτε τον άλλον. Μην στέλνετε μηνύματα και μην παρακαλάτε για το ενδιαφέρον του. Κρατήστε αυτές τις βραδινές ώρες ένα διαφορετικό στυλ γοητείας.
Ερωτική ένταση: Very Good γύρω στις 24:00

Υδροχόος
Μια εκρηκτική ημέρα, που θα δώσει μια ακόμη πιο έντονη ημέρα. Δεν χρειάζεται να κάνετε κάτι παραπάνω. Κάποιος θα σας πλησιάσει μέσα από τρίτους.
Ερωτική ένταση: Medium γύρω στις 21:00

Ιχθείς
Κρατήστε την ανάσα σας. Εδώ και μέρες κάποιος έχει πάθει εμμονή με εσάς. Έχει έρθει η κατάλληλη ώρα για να σας το εκμυστηρευτεί με τον τρόπο του.
Ερωτική ένταση: HOT γύρω στις 22:00

Διαβαστε το αναλυτικο Ωροσκόπιο 2017 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις