Νυχτερινές Αισθηματικές Προβλέψεις 31/12 Σαββάτο

zwdia-kalyteroi-syntrofoi

Σκέψεις – Προθέσεις – Κινήσεις…. 20:00 έως 24:00+

Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά!!!!

Κριός
Εσείς και τα πάθη σας, δεν έχετε ακόμη βρει την γαλήνη. Αυτές τις ημέρες που θα επικοινωνήσετε με πολύ κόσμο, προσέξετε μην πληγώσετε κάποιον.
Ερωτική έλξη: 9/10

Ταύρος
Ότι και να πείτε σήμερα, δεν θα εισακουστεί. Όλοι έχουν πάρει πολύ σοβαρά την ιδιαιτερότητα της ημέρας και σίγουρα επιθυμούν να ακούσουν μόνο καλά πράματα.
Ερωτική έλξη: 8/10

zodia-taro-45

 

Δίδυμοι
Έχετε ήδη ετοιμάσει τα sms, που θα στείλετε την Πρωτοχρονιά. Δεν χρειάζεται να είστε υπερβολικοί και χειμαρρώδεις στον λόγο σας. Θα υπάρξουν και οι επόμενες ημέρες που θα μπορέσετε να εκφραστείτε.
Ερωτική έλξη: 9/10

Καρκίνος
Περιμένετε με μεγάλη αγωνία, να δείτε ποιος θα σας θυμηθεί απόψε. Εσείς από την δική σας πλευρά, μην κάνετε κάτι υπερβολικό που θα σας εκθέσει.
Ερωτική έλξη: 8/10

Λέων
Έχετε πολλές αδυναμίες σας ζώδια. Αυτές κοιτάξτε για το τώρα να τις παραμερίσετε και να πάρετε άμεσα την απόφαση, να κρατήσετε κοντά σας, αυτό που αγαπάτε.
Ερωτική έλξη: 8/10

Παρθένος
Δεν χρειάζεται στις δώδεκα και ένα να στείλετε μήνυμα. Αυτό κάνουν και οι περισσότεροι. Αφήστε να ξημερώσει και μετά κάντε την επικοινωνιακή σας κίνηση.
Ερωτική έλξη: 9/10

Ζυγός
Αν τελικά τίποτα δεν μπορεί να διορθώσει την διάθεση σας, κάντε λίγη υπομονή μερικές ώρες. Κάποιος ιδιαίτερος άνθρωπος θα σας θυμηθεί. Οι εκπλήξεις παραμονεύουν.
Ερωτική έλξη: 10/10

Σκορπιός
Εσείς και το ταίρι σας, για το Σ/Κ, αφήστε τις εντάσεις και τα μεγάλα λόγια, και συγκεντρωθείτε σε όλα αυτά που επιθυμείτε, να φτιάξετε το νέο έτος.
Ερωτική έλξη: 8/10

Τοξότης
Είσαστε μέσα στην καρδιά ενός ατόμου, που περιμένει αυτήν την ευκαιρία της Πρωτοχρονιάς, για να σας πλησιάσει και να σας εξομολογηθεί αισθήματα.
Ερωτική έλξη: 9/10

Διαβαστε το αναλυτικο Ωροσκόπιο 2017 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Αιγόκερως
Όλα δείχνουν ότι έχουν πάρει την πορεία που επιθυμείτε. Αυτό είναι κάτι που θα το δείτε σε πρακτικό επίπεδο, τις επόμενες ώρες, και από τον άνθρωπο σας.
Ερωτική έλξη: 7/10

Υδροχόος
Δεν χρειάζεται να κάνετε κάτι υπερβολικό, για να τραβήξετε και πάλι την προσοχή του ατόμου που σας πλήγωσε. Οι ευκαιρίες για ποιοτικό διάλογο, θα δοθούν.
Ερωτική έλξη: 8/10

Ιχθείς
Αφήστε το ρολόι κάτω. Δεν χρειάζεται να προηγηθείτε σε κινήσεις – sms. Αφήστε την άλλη πλευρά, να κάνει πρώτη την δική της πρόταση.
Ερωτική έλξη: 8/10