Προβλέψεις για τους άλλους. Club Δεσμευμένων

g-spot-zwdio

Προβλέψεις για τους άλλους. Club Δεσμευμένων

Αν έχετε σχέση με….τότε…:

Κριός: Έχετε μια τάση φυγής από τα παλιά, που μόνο πια σας πονούν. Κάντε το και θα δείτε ότι η διάθεση σας … θα ανέβει και νέα πρόσωπα θα σας περιστοιχίσουν.

Ταύρος: Αν τελικά έχετε πάρει την απόφαση να πάτε την σχέση σας, σε ένα άλλο πιο δεσμευτικό – επίσημο – σταθερό πια επίπεδο, καλό θα ήταν να το κάνετε τώρα … που τα άστρα σας υποστηρίζουν.

zodia-taro-45

 

Δίδυμοι: Με τον ανάδρομο κυβερνήτη σας να πλησιάζει 13/08, όλα είναι πιθανόν να σας συμβούν, και αυτήν την φορά χωρίς την δική σας άμεση ή έμμεση παρέμβαση.

Καρκίνος: Δεν υπάρχει περίπτωση, να δεχτείτε κάποιον πίσω από τα παλιά σας, αν πρώτα στην δική του την ερωτική ζωή, δεν υπάρξουν κάθετα και αληθινά ξεκαθαρίσματα.

Λέων: Πολλά αυτά, που πρέπει πριν να μπει το Φθινόπωρο να λύσετε με τον σύντροφο σας, που τον βλέπετε και είναι αρκετά σκεπτικός και προβληματισμένος … με το μέλλον σας.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Παρθένος: Θα πρέπει να πάρετε “άδεια” από την αισθηματική σας σχέση, και να σκεφτείτε μόνοι σας και χωρίς παρεμβολές, αν αυτό που ζείτε είναι κάτι θεμιτό ή σας έχει μείνει … μόνο η συνήθεια.

Ζυγός: Αν δεν μπορείτε να επικοινωνήσετε σωστά με το ταίρι σας αυτές τις ημέρες, μην πάει το πολύστροφο μυαλό σας, στο πονηρό. Είναι μια αστρολογική περίοδος και μέχρι τις 19/08, που υπάρχει μια αναστάτωση στα ζώδια του αέρα.

Σκορπιός: Η σιωπή που έχετε επιβάλει μέσα σον δεσμό σας, καθώς ποτέ δεν συζητάτε για τα μελλούμενα σας σχέδια με τον άνθρωπο σας, ίσως και να τον έχει βάλει … σε πονηρές υποψίες.

Τοξότης: Αν αυτήν την εποχή, έχετε κάτι ‘διπλό’ στην ερωτική σας ζωή, με τον ανάδρομο Ερμή που πλησιάζει 13/08, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να γίνουν άσχημες – αθέμιτες αποκαλύψεις.

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο της Ηλιακης Εκλειψης Αυγουστου  21/08/2017 αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Αιγόκερως: Όλα έχουν γίνει σύμφωνα με τις επιθυμίες και τα προγράμματα σας. Αυτό δίνει μια παραπάνω αίσθηση σιγουριάς στον άνθρωπο σας, που σας πλησιάζει με άκρως ενδιαφέρουσες προτάσεις.

Υδροχόος: Από τις αρχές της νέας εβδομάδας, θα έχετε περισσότερο τον άνθρωπο σας κοντά, καθώς πια έχει πάρει τις καθοριστικές του αποφάσεις για τα επόμενα κοινά σας βήματα.

Ιχθείς: Έχετε να ακούστε πολλά και διαφορετικά παράπονα, από έναν πρώην σας. Ίσως και να είναι ένας έμμεσος τρόπος … για να σας φέρει και πάλι μέσα στην ζωή του.

zwdia - love