Τις μέρες της Πανσελήνου 18/08, το παρελθόν θα φανερωθεί

Τις μέρες της Πανσελήνου 18/08, το παρελθόν θα φανερωθεί

Το πιο φωτεινό γεγονός της χρονιάς θα συντελεστεί στις 18/08, στον άξονα Υδροχόων – Λεόντων (25ο 51’ στις 12:27). Αυτό το αστρολογικό φαινόμενο θα αρχίσει να προβάλει τις επιρροές του αρκετές μέρες πιο πριν, αλλά και ίσως και για μέχρι την λήξη του Αυγούστου.

Ευνοημένοι οι γεννημένοι στις: 5/01, 9/01, 10/02, 14/03, 20/03, 2/04, 21/04, 6/05, 30/05, 2/06, 4/07, 23/07, 4/08, 19/08, 14/09, 30/09, 20/10, 23/10, 10/11, 15/10, 05/11, 27/11, 8/12, 9/12, 24/12, 31/12.

Προσοχή στους: Ταύρους με ωροσκόπο Κριό, Καρκίνους με Αφροδίτη σε Λέοντα, Παρθένους με ανάδρομο Άρη, Ζυγούς με Σελήνη σε χάση, Τοξότες με ωροσκόπο σε γήινοζώδιο.
Διαβάζεται πάντα τον ωροσκόπο σας.

zodia-taro-45

 

Ζώδια της Φωτιάς:

Κριός: Φυλαχτείτε από ερωτικές σκοπιμότητες αλλά και άτομα που θα σας προσφέρουν πολλά, που από τώρα ήδη διαισθάνεστε ότι δεν θα ολοκληρώσουν τα λόγια τους. Επίσης, και από την δική σας πλευρά, μην επιχειρήσετε προσέγγιση αυτές τις ημέρες, θα αποτύχει.
Love Luck: ! ! !

Λέων: Είσαστε στο επίκεντρό όλων. Ειδικά για όσους έχουν αφήσει ημιτελείς ερωτικές ιστορίες, το μόνο σίγουρο είναι ότι από τις 17-08 και ύστερα, αυτές θα τους προσεγγίσουν με σκοπό την επανένωση αλλά και κάτι περισσότερο. Σχέσεις που μόνο στο παρόν κουράζουν, θα χαθούν από το ενδιαφέρον σας.
Love Luck: ! !

Τοξότης: Κάποιος σιγοψιθυρίζει το όνομα σας, και αυτό σε λίγες ημέρες θα γίνει επικοινωνία και συνάντηση, όχι όμως με δική σας παρότρυνση. Οι όψεις του Άρη με τον αστρολογικό φαινόμενο της Πανσελήνου, θα σπάσουν τη συναισθηματική σιωπή μια παλιάς γνωριμίας – αγάπης, που σας έρχεται με πολλά δώρα.
Love Luck: ! ! !

Ζώδια της Γης:

Ταύρος: Οι ευχές σας έχουν εδώ και καιρό εισακουστεί. Τώρα όμως είναι και το κατάλληλο χρονικό διάστημα, και οι συνθήκες γόνιμες, για να έρθετε και πάλι κοντά σε κάποιον που ακόμη τρέφετε τρυφερά συναισθήματα. Και φυσικά κάτι ανάλογο, και από την άλλη πλευρά προς εσάς.
Love Luck: ! !

Παρθένος: Ανάμεσα σε δύσκολες επιλογές θα πέσετε εσείς οι Παρθένοι, πριν ακόμη ο Ήλιος να εισέλθει στο σπίτι σας. Κάποια προσωπικότητα, που σε παλιότερους χρόνους σας είχε γυρίσει την πλάτη συναισθηματικά, τώρα θα σας παρουσιαστεί και θα ζητήσει κάτι εκ νέου.
Love Luck: ! ! !

Αιγόκερως: Τα λόγια σας θα πρέπει να είναι μαζεμένα όλο το επόμενο χρονικό διάστημα, καθώς θα βρεθείτε ανάμεσα σε πολλές προτάσεις για σχέση. Αυτό είναι πιθανόν να αφορά και ένα άτομο, που πριν λίγο καιρό σας είχε μπερδέψει με τη διφορούμενη συμπεριφορά του.
Love Luck: !

prodosia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Ζώδια του Αέρα:

Δίδυμοι: Είναι ραγδαίες οι εξελίξεις που τρέχουν στην προσωπική σας ζωή. Αυτό είναι μια κατάσταση που πιθανόν να σας πιέσει, καθώς θα σας αποκαλυφθούν γεγονότα και πολύ παρασκήνιο, που εσείς οι ίδιοι αγνοούσατε εντελώς. Κρατήστε την ανάσα σας, και μην αντιδράτε ενστικτωδώς.
Love Luck: ! !

Ζυγός: Είσαστε ανάστατοι και θα γίνετε ακόμη περισσότερο, αν αγνοήσετε τα ερωτικά σινιάλα που σας στέλνει ξεχωριστή προσωπικότητα, που κάποτε είχατε κάτι δυνατό – παθιασμένο. Δεν έχει καμία σημασία, αν είσαστε στο τώρα σας μέσα σε σχέση. Θα σας γίνουν προτάσεις που θα σας βάλουν σε σκέψεις.
Love Luck: !

Υδροχόος: Τα φώτα επάνω σας και το Κάρμα να ολοκληρώνει τις επιθυμίες σας. Ζητήστε το απόψε και θα γίνει. Σχέσεις που διατηρούν επικοινωνιακές αποστάσεις ασφαλείας, θα μηδενίσουν πια τους χρόνους και τις διαφορές τους, και η μόνιμη επανασύνδεση θα είναι το μόνο καλό αποτέλεσμα.
Love Luck: ! ! !

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ζώδια του Νερού:

Καρκίνος: Οι διπλωματικές κινήσεις που κάνατε το προηγούμενο χρονικό διάστημα, θα έχουν τον συναισθηματικό τους αντίκτυπο στο τώρα. Από τις 18-08 και μέχρι τις 25, θα δείτε τουλάχιστον δύο άτομα να σας εμφανίζονται από το παρελθόν, και να σας ζητούν διάλογο και ευκαιρία για επανένωση.
Love Luck: ! !

Σκορπιός: Υπάρχει πραγματικά μια ψυχική κούραση, αλλά αυτό είναι κάτι που μέχρι να φύγει αυτός ο δύσκολος μήνας θα το έχετε ξεπεράσει, μέσα από ευχάριστα γεγονότα που θα σας έρθουν από αγαπημένα άτομα. Μέσα σε αυτά, και κάποιος που δεν έπαψε ποτέ να σας σκέφτεται, και να περιμένει την κατάλληλη ώρα για επανένωση.
Love Luck: ! ! !

Ιχθείς: Διαλέξτε τι επιθυμείτε να κάνετε από τώρα. Ήδη έχουν αρχίσει οι ενοχλήσεις από το πρόσφατο παρελθόν σας, και με πλήρη αποκάλυψη των προθέσεων τους. Επίσης, να είσαστε έτοιμοι και για μια ερωτοφιλία, που θα σας ξαφνιάσει μέσα από ερωτική εξομολόγηση… αληθινή.
Love Luck: !