Άνοιξη 2019, Αναλυτικό Ωροσκόπιο για όλα τα ζώδια Μέρος 1ο

karkinos-pathos

Άνοιξη 2019, Αναλυτικό Ωροσκόπιο για όλα τα ζώδια Μέρος 1ο

Άνοιξη Κριός

Αγαπητοί Κριοί, αυτή η Άνοιξη προβλέπεται να σας φέρει ενδιαφέρουσες ευκαιρίες καριέρας. Κάποιοι θα αποφασίσετε να ξεκινήσετε την ατομική σας επιχείρηση ή να υιοθετήσετε καινούργιες ιδέες στην ήδη υπάρχουσα.

Να είστε ανοικτοί και δεκτικοί σε κάθε καινούργια πρόταση και προοπτικοί: Έχετε τα φόντα να πετύχετε πολλά, γι’ αυτό μην χάσετε την ευκαιρία! Να αναμένετε ότι θα μπουν και καινούργια άτομα στον επαγγελματικό κύκλο σας.

zodia-taro-45

Άνοιξη 2019, Αναλυτικό Ωροσκόπιο

Στη διάρκεια της Άνοιξης θα θελήσετε να βγάλετε από το σπίτι σας οτιδήποτε δεν σας είναι πλέον απαραίτητο. Θα αποφασίσετε να πουλήσετε κάποια αντικείμενα ή περιουσιακά στοιχεία. Αυτό θα ενισχύσει τον οικογενειακό προϋπολογισμό σας. Η εποχή ενδείκνυται για αποφάσεις σχετικά με οικογενειακά ακίνητα: Μπορεί να προβείτε σε μεταβιβάσεις τους ή ανάθεση των υποχρεώσεών τους σε άλλους συγγενείς.

Οι γυναίκες Κριοί προβλέπεται να κάνουν ταξίδια, για οικογενειακούς ή ρομαντικούς λόγους. Αλλά καλείστε να είστε προσεκτικές αυτή την περίοδο, για ερωτικά καβγαδάκια που θα προκαλέσει η ζήλια! Και οι άντρες Κριοί ενδέχεται να έρθουν σε σύγκρουση με το ταίρι τους. Αφορμή θα σταθεί ένα ταξίδι ή άτομα που ζουν σε άλλο σπίτι. Η Άνοιξη θα σας χαροποιήσει όλους με επιτυχίες των παιδιών ή άλλων νεαρών ατόμων της οικογένειάς σας, σε σχέση με την εκπαίδευση ή την καριέρα τους!

Διαβαστε στο Άνοιξη 2019 Αναλυτικό Ωροσκόπιο προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

taro-zodia-76

Άνοιξη Ταύρος

Αγαπητοί Ταύροι, αυτή η Άνοιξη θα είναι σημαντική για την εξέλιξη των σχεδίων σας. Θα ασχοληθείτε με υποσχέσεις που έχετε λάβει από ένα άτομο του στενού σας κύκλου. Μια έναρξη που θα κάνετε, θα αποτελέσει τη βάση επιτυχίας σε ένα επαγγελματικό ή οικογενειακό σχέδιό σας. Θα βιώσετε ευχάριστα συναισθήματα από κάποια ανέλπιστα χρήματα, που θα ενέχουν την ευκαιρία βελτίωσης των εισοδημάτων σας από επαγγελματικές δραστηριότητες. Ευχάριστες οικονομικές ειδήσεις σας αναμένουν και αν έχετε μια οικογενειακή επιχείρηση.

Αυτή την εποχή θα σχεδιάσετε μια σημαντική αγορά ή αλλαγή χώρου κατοικίας σας. Φροντίστε να έχετε λάβει εκ των προτέρων την έγκριση όλων των μελών της οικογένειάς σας! Κάποιοι αναμένεται να χαρείτε για κάποια οφέλη που θα λάβετε από ένα συγγενικό πρόσωπο. Για τις γυναίκες Ταύρους, η φετινή Άνοιξη θα είναι μια πολύ σημαντική περίοδος. Τώρα θα καταφέρετε να υλοποιήσετε τα σχέδια και τις προσδοκίες σας!

Ίσως υπάρξουν διαφωνίες στο περιβάλλον της γειτονιάς: Θα προκληθούν από κουτσομπολιά ή δολοπλοκίες που αφορούν εσάς ή ένα μέλος της οικογένειάς σας. Προβλήματα θα υπάρξουν και με μία γυναίκα, που θα ανήκει στον ευρύτερο κοινωνικό σας κύκλο. Θα σας λυπήσει μια είδηση για ένα άτομο ή γεγονός, που θα αφορά την χώρα που ζείτε.

chartomantia-098

Άνοιξη 2019 Δίδυμοι

Αγαπητοί Δίδυμοι, αυτή η Άνοιξη θα διέπεται από πολλά σημαντικά γεγονότα! Θα βιώσετε πολλές και ποικίλες εμπειρίες, που η εξέλιξή τους θα επεκταθεί μέχρι την άνοιξη της επόμενης χρονιάς. Καθεμιά από αυτές θα καταλήξει σε μεγάλες επιτυχίες. Κάποιες θα αποτελέσουν προϋπόθεση για την ανάδυση καινούργιων και ευνοϊκών ευκαιριών που θα αλλάξουν τη ζωή σας!

Αυτή η εποχή ευνοεί την αίσια εξέλιξη των νομικών σας υποθέσεων, μέχρι και την ολοκλήρωσή τους. Μην αμελήσετε τη λήψη εγγράφων ή άλλων απαραίτητων στοιχείων, που θα καθορίσουν την κατεύθυνση που θα χαράξετε σε μια ιδέα σας. Να είστε προετοιμασμένοι για λίγη ανησυχία ή νευρικότητα σε αυτά τα διαστήματα. Είναι πιθανό να αντιμετωπίσετε προβλήματα με μια γυναίκα: Θα προσπαθήσει να σας εξαπατήσει με πλασματικές πληροφορίες ή να σας χρησιμοποιήσει προς όφελος των σχεδίων της. Αυτή η συγκυρία θα σας αναγκάσει να πάρετε αποφάσεις για το μέλλον της σχέσης σας μαζί της.

Άνοιξη 2019, Αναλυτικό Ωροσκόπιο

zwdia-zvdia-alex

Παράλληλα, αυτή την περίοδο θα λήξει μια προβληματική κατάσταση ή υποχρέωσή σας, προς ένα περιουσιακό στοιχείο δικό σας ή της οικογένειάς σας. Η εποχή ενδείκνυται για εργασίες ανανέωσης ή ανακαίνισης του σπιτιού σας. Στη διάρκεια της Άνοιξης θα έχετε μια απρόβλεπτη επίσκεψη ή συνάντηση με μια γυναίκα. Αυτό το γεγονός θα σας γεμίσει αίσια συναισθήματα. Ένα καινούργιο πρόσωπο αναμένεται και στον εργασιακό σας χώρο. Οι γυναίκες Δίδυμοι θα διατηρήσετε την αισιοδοξία σας για πετυχημένες εξελίξεις σε επαγγελματικό επίπεδο. Οι άντρες Δίδυμοι θα έχετε την αίσθηση ότι έπονται προσωπικές αλλαγές!

Άνοιξη 2019 Καρκίνος

Αγαπητοί Καρκίνοι, αυτή την Άνοιξη προβλέπεται να σας απασχολήσουν κάποια περιουσιακά θέματα. Ίσως έχετε υποχρεώσεις ή δεσμεύσεις με ακίνητα που ανήκουν στην οικογένειά σας, που τώρα θα έχουν αίσια έκβαση. Να αναμένετε ευχάριστες ειδήσεις, για μια εγκυμοσύνη ή άλλη ευχάριστη συγκυρία σε σχέση με ένα κορίτσι ή μια νεαρή γυναίκα. Δεν αποκλείεται να συζητήσετε εσείς την προοπτική απόκτησης παιδιού, είτε την αξιοποίηση ταλέντων και δεξιοτήτων ενός παιδιού σας.

Στη διάρκεια της Άνοιξης θα έχετε μια δυσάρεστη αντιπαράθεση με έναν άντρα. Αφορμή θα αποτελέσει η ανυπομονησία, η κακή του συμπεριφορά ή η ανικανότητά του να χειριστεί σοβαρές καταστάσεις ζωής. Αυτή η εμπειρία θα λήξει προς όφελος και των δύο πλευρών – και θα δώσει σημαντικά μαθήματα ζωής!

Αυτή η περίοδος δεν ευνοεί τις νομικές ή δικαστικές υποθέσεις. Το πιο πιθανό είναι να βιώσετε ανατροπές, εκεί που θεωρούσατε βέβαιη την αίσια έκβαση. Παράλληλα, θα λάβετε μια πρόσκληση ή πρόταση από μια απρόβλεπτη πηγή, που θα ωθήσει να παρακολουθήσετε κάποια πολιτικά ή κοινωνικά γεγονότα.
Ενδέχεται να υπάρξουν συγκρούσεις με το ταίρι σας, εξαιτίας υποψιών ή έλλειψης εμπιστοσύνης… Δεν είναι σωστό να είστε αφελείς ή υποχείρια, ωστόσο και οι αχρείαστες αμφιβολίες μπορεί να βλάψουν την ποιότητα της σχέσης σας!

Διαβαστε στο Άνοιξη 2019 Αναλυτικό Ωροσκόπιο προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zodia-zvdia-yy