Άνοιξη 2019, Ωροσκόπιο για όλα τα ζώδια Μέρος 2ο

erwtikes-provlepseis-zwdia-savvato-7-6

Άνοιξη 2019, Ωροσκόπιο για όλα τα ζώδια Μέρος 2ο

Άνοιξη 2019 Λέων

Αγαπητοί Λέοντες, μπορείτε να φανταστείτε να εξαρτώνται τα πάντα στη ζωή σας από κάποιον άλλο; Αυτό προβλέπεται να συμβαίνει αυτή την Άνοιξη! Φαίνεται ότι οι κινήσεις και οι αποφάσεις σας θα εξαρτηθούν από μια γυναίκα… Και το πιθανότερο είναι να ζει μακριά από εσάς.

Αυτή θα είναι μια εποχή εκπλήξεων και απρόβλεπτων γεγονότων, που αρχικά θα νομίζετε ότι δεν σας ευνοούν. Όμως η περαιτέρω εξέλιξή τους θα σας δείξει ότι κάνατε λάθος!

zodia-taro-45

Άνοιξη 2019, Ωροσκόπιο

Αρκετοί από εσάς θα σχεδιάσετε ένα ταξίδι, που θα ενέχει ένα κορίτσι ή μια γυναίκα. Θα προκύψουν καταστάσεις που θα αφορούν κάποιου είδους απομάκρυνση, στη δική σας οικογένεια ή ενός κοντινού σας ανθρώπου. Αυτή η απομάκρυνση θα αφορά συγκυρίες ζωής, όχι διαζύγιο ή χωρισμό. Παράλληλα, θα μάθετε για έναν γάμο, αρραβώνα ή κάτι ανάλογο!

Κάποια απρόβλεπτα έξοδα ή υποχρεώσεις που δεν είχατε υπολογίσει, ενδέχεται να επιφέρουν πίεση και ανησυχία στο σπιτικό σας. Το μέλλον ενός παιδιού σας ή άλλου νεαρού μέλους της οικογένειάς σας, θα προκαλέσει αντιπαραθέσεις και συγκρούσεις.

Διαβαστε στο Άνοιξη 2019 Αναλυτικό Ωροσκόπιο προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zodia-zwdia-9988

Ανοιξη Παρθένος

Αγαπητοί Παρθένοι, με ευχάριστη διάθεση προβλέπεται να διανύσετε την φετινή Άνοιξη! Θα λάβετε χρήματα από έναν συγγενή ή συνεργάτη, που θα σας χαροποιήσουν πολύ και θα τα αξιοποιήσετε για έναν σημαντικό σκοπό. Θα βιώσετε την πολυαναμενόμενη επιτυχία της συντρόφου σας ή άλλης γυναίκας του στενού σας κύκλου. Με κάποιο τρόπο, αυτή θα ωφελήσει και τη δική σας ζωή. Θα λάβετε σημαντική στήριξη για την υλοποίηση μιας επιθυμίας ή ιδέας σας. Αυτή θα προέλθει από μια γυναίκα, που δεν ανήκει στην οικογένειά σας.

Σας αναμένει μια έκπληξη, που θα αφορά ειδήσεις ή γεγονότα μέσα στη σχέση ή τον γάμο σας. Αν υπάρξουν διαφωνίες, δεν πρέπει να ξεπεράσετε τα όρια και να ανταλλάξετε προσβολές ή κατηγορίες… Θα είναι δύσκολο να ξεπεραστούν και να ξεχαστούν. Στη διάρκεια της Άνοιξης θα αναλάβετε μια δέσμευση, σε σχέση με την υγεία ενός ατόμου που δεν ζει μαζί σας. Ίσως να περάσετε μια περίοδο ανησυχίας, εξαιτίας ενός τροχαίου ατυχήματος ενός άλλου ανθρώπου. Επίσης, να προσέξετε την ψυχολογική κατάσταση ενός άντρα της οικογένειάς σας, που θα βιώσει μια αποτυχία ή απογοήτευση.

Αυτή την περίοδο θα πρέπει να επιλύσετε αρκετές γραφειοκρατικές υποθέσεις, που θα αφορούν κυβερνητικές ή τραπεζικές υπηρεσίες. Η Άνοιξη ενδείκνυται για να αλλάξετε εργασιακό πόστο ή εργοδοσία, ακόμα και να ξεκινήσετε ένα ατομικό επαγγελματικό εγχείρημα. Είναι βέβαιο ότι θα δείτε να αυξάνετε το εισόδημά σας, με όπλο τις γνώσεις και τις ικανότητές σας!

chartomantia-098

Ανοιξη Ζυγός

Αγαπητοί Ζυγοί, η φετινή Άνοιξη προβλέπεται να είναι μια έντονα συναισθηματική περίοδος για εσάς. Σας αναμένουν πολλές ρομαντικές και ανέλπιστες καταστάσεις! Ειδικά όσοι Ζυγοί είστε ανύπαντροι, είναι αίσια στιγμή να επιδιώξετε μια δέσμευση ή να κάνετε το επόμενο βήμα στη σχέση σας. Αρκετές και ποικίλες εκπλήξεις θα σας προκύψουν, μέσα από τον συγγενικό σας κύκλο… Και παρά τον αναπάντεχο χαρακτήρα τους, βαθιά μέσα σας θα αναμένετε αυτές τις εξελίξεις!

Κάποιες ειδήσεις ή γεγονότα θα σας δώσουν χαρά, καθώς θα αφορούν μια σημαντική συγκέντρωση συγγενών και φίλων. Ίσως να σας προβληματίσουν οι αλλαγές στη ζωή ενός νεαρού ατόμου της οικογένειάς σας: Αιτία θα είναι η άποψή σας ότι δεν είναι κατάλληλα προετοιμασμένο γι’ αυτές. Επίσης, δεν αποκλείεται τώρα να αναλάβετε κάποια δέσμευση σε σχέση με ένα παιδί ή άλλο μέλος της οικογένειας.

Διαβαστε στο Άνοιξη 2019 Αναλυτικό Ωροσκόπιο προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zwdia-tarw-zodia-19

Στη διάρκεια της Άνοιξης προσπαθήστε να αποφύγετε συγκρούσεις. Είναι πιθανό να οδηγήσουν σε παρορμητικές αποφάσεις και κινήσεις για τις οποίες θα είστε απροετοίμαστοι. Πρέπει να αντισταθείτε σε μια τάση να παίρνετε ρίσκα, για αλλαγές στα προσωπικά σας σχέδια. Κάποιοι μπορεί να σχεδιάζετε αλλαγές που αφορούν το σπίτι σας, σε επίπεδο ανακαίνισης ή και μετακόμισης. Ωστόσο, οι καταστάσεις θα σας δείξουν ότι βιαστήκατε να τις αποφασίσετε και θα τις αναβάλετε.

Ανοιξη Σκορπιός

Αγαπητοί Σκορπιοί, αίσια προβλέπεται να είναι για εσάς η φετινή Άνοιξη! Θα δημιουργήσει τις κατάλληλες συνθήκες για να υλοποιήσετε σχέδια ή ιδέες για το οικονομικό σας μέλλον. Θα υπάρξει μια ευχάριστη έκπληξη για είσπραξη κάποιου χρηματικού ποσού, από έναν συγγενή ή από δράσεις με φιλικά άτομα. Η περίοδος αυτή είναι η ιδανική για να κλείσετε οικονομικές εκκρεμότητες και να οργανώσετε καλύτερα τον προϋπολογισμό σας!

Στη διάρκεια της Άνοιξης ενδέχεται να σας αναστατώσουν κάποιες δυσχερείς ειδήσεις για ένα συγγενικό ή φιλικό σας άτομο. Τα άστρα σας συνιστούν να αποφύγετε διαμάχες ή παρεξηγήσεις που αφορούν χρήματα, με ανθρώπους που θα θελήσουν να σας βλάψουν λόγω ανάλογων αδυναμιών σας. Η σχέση σας μπορεί να περάσει από δοκιμασία αυτή την περίοδο, εξαιτίας σοβαρών αντιπαραθέσεων που θα προκληθούν εσκεμμένα… Εσείς παραμείνετε αισιόδοξοι, γιατί ευνοούνται οι ρομαντικές συναντήσεις και δράσεις. Μέσα από την αγάπη, θα βιώσετε ευχάριστα συναισθήματα και αξέχαστες εμπειρίες! Ειδήσεις για μια εγκυμοσύνη ή γέννα θα σας δώσουν μεγάλη χαρά

Διαβαστε στο Άνοιξη 2019 Αναλυτικό Ωροσκόπιο προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zwdia-zodia-astrologia-65