Άνοιξη 2019, Αναλυτικό Ωροσκόπιο Μέρος 3ο

349171__floral-ambition_p

Άνοιξη 2019, Αναλυτικό Ωροσκόπιο Μέρος 3ο

Άνοιξη 2019 Τοξότης

Αγαπητοί Τοξότες, κάποιο άγχος και ανησυχία προβλέπεται να επικρατεί στην καθημερινότητά σας αυτή την Άνοιξη. Είστε σε αναμονή για κάποια σημαντικά έγγραφα ή πληροφορίες – και δεν θα ηρεμήσετε μέχρι να τα λάβετε. Όμως, αυτή η ένταση μπορεί να σας κάνει ενίοτε νευρικούς και επιθετικούς στις επαφές με άτομα διαφόρων υπηρεσιών.

Είναι καίριας σημασίας να αλλάξετε την οπτική σας: Πρέπει να διατηρήσετε τη συναισθηματική και πνευματική σας ισορροπία, για να μπορέσετε να επιβληθείτε στις δράσεις και αντιδράσεις σας!

zodia-taro-45

Άνοιξη 2019, Αναλυτικό Ωροσκόπιο

Η διάθεσή σας ενδέχεται να επηρεάσει αρνητικά και την προσωπική σας ζωή. Αν δεν είστε τόσο τρυφεροί και παρόντες στη σχέση σας, θα οδηγηθείτε σε ανεπιθύμητες συγκρούσεις. Παράλληλα, θα κληθείτε να χειριστείτε μια γυναίκα, που μέσα από διάφορες χειραγωγήσεις θα προσπαθήσει να επηρεάσει τις αποφάσεις ή τον τρόπο ζωής σας. Να προσέξετε την υγεία ενός αγαπημένου σας ανθρώπου, που θα χρειαστεί προσοχή και ιδιαίτερη θεραπεία.

Αν προκύψουν οικονομικές δυσχέρειες αυτή την περίοδο, θα οφείλονται σε ελλειπή πληροφόρηση ή αβλεψίες σε πληρωμές. Το ζητούμενο για εσάς πρέπει να είναι να αυξήσετε τα εισοδήματά σας. Η εποχή ευνοεί τη βελτίωση και εξέλιξη των επαγγελματικών σας σχέσεων με καινούργια άτομα. Επίσης, ευνοούνται τα ταξίδια, ειδικά αν σχετίζονται με επαγγελματική ή προσωπική αποκατάσταση!

Διαβαστε στο Άνοιξη 2019 Αναλυτικό Ωροσκόπιο προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

taro-zodia-76

Άνοιξη Αιγόκερως

Αγαπητοί Αιγόκεροι, η Άνοιξη προβλέπεται να είναι μια αίσια εποχή για να εξελίξετε τα προσωπικά και τα επαγγελματικά σας σχέδια! Πολλοί άνθρωποι θα είναι πρόθυμοι και έτοιμοι να σας στηρίξουν, ενώ και οι συγκυρίες θα λειτουργήσουν προς όφελός σας. Σημαντικό ρόλο σε προσωπικές ή επαγγελματικές δεσμεύσεις σας, θα παίξει ένα άτομο από τον φιλικό σας κύκλο. Αλλά και οι γυναίκες θα συμβάλουν σε πολλές από τις εκπλήξεις που θα βιώσετε αυτή την περίοδο!

Στη διάρκεια της Άνοιξης θα υπάρξουν αρκετές οικογενειακές συναθροίσεις, κυρίως σε σχέση με νεαρά άτομα. Δεν αποκλείεται να κάνετε και ταξίδια, για να συναντήσετε στενούς και μακρινούς συγγενείς. Οι άντρες Αιγόκεροι θα μπορέσουν τώρα να καταλήξουν για το μέλλον της σχέσης τους. Οι γυναίκες Αιγόκεροι θα εκπλαγούν από κάποια γεγονότα, που θα επιφέρουν αλλαγές στην προσωπική τους ζωή!

Αυτή η εποχή θα είναι μια ιδιαίτερη περίοδος με πολλές επιτυχίες για εσάς. Γι’ αυτό δεν πρέπει να κάνετε βιαστικές κινήσεις ή να πιέσετε για γρήγορη εξέλιξη καταστάσεων, γιατί θα δημιουργήσετε αχρείαστη σύγχυση. Να προσέχετε τα προσωπικά σας αντικείμενα και να ασφαλίζετε τα σημαντικά σας έγγραφα, ειδικά σε δημόσιους χώρους.

Άνοιξη 2019, Αναλυτικό Ωροσκόπιο

chartomantia-098

Άνοιξη Υδροχόος

Αγαπητοί Υδροχόοι, η φετινή Άνοιξη προβλέπεται σημαντική για την εξέλιξη και υλοποίηση των επαγγελματικών σας σχεδίων! Θα είστε πιο επίμονοι και δραστήριοι στην ολοκλήρωση όσων κινήσεων έχουν ήδη ξεκινήσει. Μάλιστα θα προκύψουν καινούργιες ευκαιρίες, θα λάβετε ενδιαφέρουσες προτάσεις ή θα αποφασίσετε να ξεκινήσετε ένα νέο επιχειρηματικό εγχείρημα. Η περίοδος αυτή είναι αίσια για όλες τις οικονομικές σας υποθέσεις. Το εισόδημά σας θα αυξηθεί ή θα ευνοηθεί, από κινήσεις που θα κάνετε με ένα φιλικό σας άτομο.

Τώρα θα έχετε το περιθώριο να σταθεροποιήσετε τις οικογενειακές σας σχέσεις: Θα λήξετε μια προβληματική κατάσταση και θα έχετε σημαντικές επιτυχίες για τον στενό σας κύκλο. Η εποχή αυτή είναι ιδανική για να παντρευτείτε ή να στήσετε το δικό σας σπιτικό. Να φροντίζετε περισσότερο τον εαυτό σας και να μην αμελήσετε να χειριστείτε πιθανές ενοχλήσεις στην υγεία σας. Τα «γιατροσόφια» δεν ενδείκνυνται αυτή την περίοδο, επισκεφθείτε τον γιατρό σας! Την ίδια προσοχή να δώσετε και σε όποιο πρόβλημα υγείας προκύψει σε ένα συγγενικό σας άτομο.

Να παρακολουθείτε στενά την επαγγελματική πορεία ενός νεαρού ατόμου στον στενό σας κύκλο. Η εποχή ευνοεί κάθε δράση για την εκπαίδευση και την εξέλιξη των παιδιών και των νεαρών ατόμων της οικογένειάς σας. Οι γυναίκες Υδροχόοι καλούνται να μην παρεκκλίνουν από τους στόχους που έχουν ήδη θέσει. Οι άντρες Υδροχόοι θα ανακουφιστούν από την ολοκλήρωση μιας δέσμευσης ή μιας συμφωνίας τους!

zwdia-66

Άνοιξη Ιχθύες

Αγαπητοί Ιχθύες, με προσοχή και σύνεση καλείστε να κινηθείτε στη διάρκεια της φετινής Άνοιξης. Ενδέχεται να προκύψουν απρόβλεπτες δυσκολίες ή εμπόδια, σε ένα ταξίδι ή άλλες υποχρεώσεις σας προς άτομα που δεν ζουν μαζί σας. Να ξέρετε ότι αυτή θα είναι μια προσωρινή κατάσταση, που δεν θα οδηγήσει σε αποτυχία ή διακοπή των σχεδίων σας. Πρέπει να είστε εξαιρετικά προσεκτικοί με τα οικονομικά σας, καθώς θα έχετε περισσότερα έξοδα από έσοδα. Καλείστε να στηριχτείτε στον εαυτό σας και μόνο, ώστε να στήσετε έναν αποδοτικό προϋπολογισμό για να αντεπεξέλθετε.

Στη διάρκεια της Άνοιξης ενδέχεται να απογοητευτείτε από κάποιες καινούργιες γνωριμίες, γιατί οι τρόποι ή οι απόψεις τους δεν θα σας ταιριάζουν. Αποφύγετε την επαφή με ανθρώπους που σας πιέζουν ή απαιτούν την προσοχή σας για τα δικά τους θέματα και μόνο. Μάθετε να σέβεστε και να εκτιμάτε τον χρόνο σας!

Να είστε ειλικρινείς και καλοπροαίρετοι στην προσωπική σας ζωή, αν θέλετε να επιλύσετε κάποιες δυσάρεστες καταστάσεις. Μπορεί να είστε διατεθημένοι να διαθέσετε όλη την ενέργειά σας στη διατήρηση ή την εξέλιξη μιας σχέσης… Αλλά οφείλετε να θυμάστε ότι τίποτα δεν γίνεται με το ζόρι ή αν η άλλη πλευρά είναι απρόθυμη. Να δώσετε την δέουσα σημασία σε κάποια θέματα του σπιτιού σας, που είναι ιδιοκτησία των γονέων ή άλλων συγγενών σας. Οι γυναίκες Ιχθύες θα θελήσουν να κάνουν μια ανανέωση στην γκαρνταρόμπα τους. Οι άντρες Ιχθύες θα θελήσουν να βελτιώσουν τον οικιακό τους εξοπλισμό!

Διαβαστε στο Άνοιξη 2019 Αναλυτικό Ωροσκόπιο προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zwdia-fotia