αστρολογικες προβλεψεις για δύο 13/06 Δευτέρα

tumblr_l3q72zffSm1qalt7yo1_1280-600×375

αστρολογικες προβλεψεις για δύο 13/06 Δευτέρα

ζωδια Κριός
Υπάρχουν πολλοί τρόποι να επικοινωνήσετε την αγάπη σας στο ταίρι σας. Ξεκινήστε τη μέρα τους με ένα ερωτικό μήνυμα στο κινητό τους και δεν θα καταφέρουν να σας βγάλουν από το μυαλό τους.

ζωδια Ταύρος
Το γλυκό φλερτ μέσα στην ημέρα, μπορεί να οδηγήσει σε πιο σοβαρή ερωτική δράση το βράδυ. Πείτε στο ταίρι σας τι έχετε στο μυαλό σας και προετοιμαστείτε για μια άγρια νύχτα.

 

ζωδια Δίδυμοι
Θα είστε στους δρόμους όλη μέρα σήμερα και με δυσκολία θα βρείτε μια στιγμή ανάπαυσης. Χρησιμοποιείστε το απόγευμα για να χαλαρώσετε με το ταίρι σας. Μια νύχτα αγκαλιά στον καναπέ θα είναι ξεκούραστη και ρομαντική.

zodia-taro-45

ζωδια Καρκίνος
Προσέχετε να μην δεσμευτείτε σε τόσα πολλά, που δεν μπορείτε να τα ολοκληρώσετε. Είναι καλύτερο να επιλέξετε κάποιες εκδηλώσεις για να πάτε με το ταίρι σας και μετά να προσθέσετε κι άλλες, αν έχετε τον χρόνο.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ζωδια Λέων
Ακούστε τις συμβουλές των φίλων σας σήμερα, ειδικά σε θέματα έρωτα. Επειδή είναι έξω από τη σχέση σας, μπορούν να σας προσφέρουν μια διαφορετική οπτική. Μην φοβηθείτε να δοκιμάσετε κάτι νέο.

ζωδια Παρθένος
Επιλέξτε τα λόγια σας προσεκτικά σήμερα. Υπάρχει η πιθανότητα παρεξήγησης με το ταίρι σας, αν μιλήσετε πριν σκεφτείτε. Όσο προσέχετε αυτά που λέτε, θα είστε μια χαρά.

ζωδια Ζυγός
Μπορεί να νιώθετε πως σας τραβάνε προς πάρα πολλές κατευθύνσεις αυτή τη στιγμή. Όλοι θέλουν ένα κομμάτι σας, οπότε θα πρέπει να αποφασίσετε πως θα χωρίσετε το χρόνο σας. Φροντίστε να μην παραμελήσετε το ταίρι σας!

zwdia shmera

ζωδια Σκορπιός
Αν κάτι δεν σας φαίνετε σωστό σήμερα, περιμένετε μέχρι να έχετε όλες τις λεπτομέρειες. Εσείς και το ταίρι σας δεν θέλετε να μπλέξετε σε κάτι που δεν σας κάνει να νιώθετε καλά.

ζωδια Τοξότης
Δεν θα προλάβετε να βαρεθείτε τις επόμενες εβδομάδες, έχετε πολλά πράγματα που θα σας κρατήσουν απασχολημένους. Φροντίστε όμως, να βρείτε και λίγο χρόνο για ξεκούραση. Η χαλάρωση μαζί με το ταίρι σας είναι ένας καλός τρόπος να φορτίσετε τις μπαταρίες σας.

zwdia - love

ζωδια Αιγόκερως
Το να γκρινιάζετε στο ταίρι σας για τις κακές του συνήθειες, δεν είναι καλή ιδέα. Αλλά αν το θέλουν και εκείνοι, μπορείτε να τους βοηθήσετε να αλλάξουν. Χρησιμοποιείστε μια διακριτική προσέγγιση για να τους δείξετε έναν νέο τρόπο να κάνουν κάτι.

ζωδια Υδροχόος
Ζήστε τον έρωτα σήμερα! Χαρίστε στο ταίρι σας μια ξεχωριστή βραδιά, για κανέναν ιδιαίτερο λόγο. Δώστε τους στοιχεία κατά τη διάρκεια της ημέρας, αλλά κρατήστε το έκπληξη μέχρι την τελευταία στιγμή.

ζωδια Ιχθύες
Αποφύγετε να κάνετε ιδιαίτερα συγκεκριμένα σχέδια σήμερα. Με τόσες πολλές λεπτομέρειες στον αέρα, θα θέλετε να κρατήσετε τις επιλογές σας ανοιχτές μέχρι την τελευταία δυνατή στιγμή. Δώστε στο ταίρι σας την ευκαιρία να πει και αυτό την άποψη του.

zwdia-zodia-astrologia-65