αστρολογος προβλεψεις 01/08 Τρίτη

erwtikes-11314

αστρολογος προβλεψεις 01/08 Τρίτη

Τα σχέδιά σας για την πρώτη ημέρα του Αυγούστου μπορεί να αλλάξουν τελείως και να έχουν εντελώς διαφορετική εξέλιξη. Αποφύγετε συγκρούσεις, εντάσεις και ίντριγκες. Μπορεί να προκύψει μια ενδιαφέρουσα ευκαιρία για επιπλέον εισόδημα, μεγαλύτερα κέρδη ή περισσότερους πελάτες, ανάλογα με το αντικείμενο της εργασίας σας. Θα έχετε μια ευνοϊκή μέρα για πώληση ακινήτων, διαφόρων ειδών και άλλα.

Κάποιος μπορεί να σας δώσει εξοπλισμό ή αντικείμενα που δεν χρησιμοποιεί πια αλλά θα είναι σημαντικά και χρήσιμα για εσάς. Εάν έχετε προσδοκίες για να πάρετε κάποια χρήματα σήμερα, μπορεί να υπάρξει μια ασυμφωνία, κάποια καθυστέρηση ή απογοήτευση σε σχέση με αυτό.

 

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη σήμερα μην παίρνετε στα σοβαρά τις υποσχέσεις, πληροφορίες και κάθε είδους κουτσομπολιά που θα φτάσουν στα αυτιά σας (ακόμη κι αν κατά βάθος θέλετε να είναι αλήθεια). Οι γυναίκες θα έχουν μια συνάντηση ή συγκέντρωση που θα σχετίζεται με έναν άντρα. Είναι πιθανό να μιλήσετε για τυχόν δεσμεύσεις που θα έχετε μέσα στην εβδομάδα. Οι άντρες θα έχουν μια συνομιλία με ένα παιδί ή εγγόνι ή θα έχουν μια συνάντηση μαζί του. Θα προκύψει ένα γεγονός που θα κάνει την ημέρα σας ενδιαφέρουσα ή ξεχωριστή.

zodia-taro-45

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω μπορείτε να περιμένετε μια έκπληξη σήμερα. Οι γυναίκες μπορεί να εμπλακούν σε μια δυσάρεστη κατάσταση εξαιτίας κάποιας διαμάχης, σύγκρουσης και ανεξέλεγκτης εξέλιξης. Οι άντρες καλό θα ήταν να δουλέψουν περισσότερο και να περάσουν περισσότερο χρόνο με την οικογένειά τους. Αυτό θα τους δώσει περισσότερη ενέργεια, που θα την χρειαστούν αυτή την εβδομάδα και τον μήνα που μπήκε.

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, θα είναι μια ημέρα όπου θα είστε πολύ απασχολημένοι με την εργασία σας και καλό θα ήταν να οργανωθείτε σωστά. Οι γυναίκες θα λάβουν σημαντικά νέα, πληροφορίες ή προτάσεις. Θα έχετε μια ενδιαφέρουσα και αρκετά δυναμική μέρα, με πολλά γεγονότα. Οι άνδρες θα μπορέσουν να απολαύσουν μια καλή και επιτυχημένη ημέρα, ειδικά εάν γνωρίζουν τι και πώς να κάνουν τα πράγματα τη στιγμή που πρέπει. Σήμερα θα προκύψει μια ενδιαφέρουσα ιδέα.

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο της Εκλειψης Αυγουστου  2017 αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

Για όσους γεννήθηκαν στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων η ημέρα θα είναι ευνοϊκή για αγορές ή υλικά κέρδη. Σήμερα μπορείτε να λύσετε τα οικιακά σας προβλήματα και να τελειώσετε με τις υποχρεώσεις σας. Η ερωτική σας ζωή θα είναι ενδιαφέρουσα λόγω διαφορετικών γεγονότων, ανταλλαγής μηνυμάτων, συναντήσεων ή κάποιου νέου ραντεβού. Σήμερα μπορείτε να επιτύχετε μια απροσδόκητη εξέλιξη που θα είναι υπέρ σας, σε μια συγκεκριμένη περίπτωση. Μπορεί να προκύψουν κάποια προβλήματα με μικρά παιδιά, που θα είναι περισσότερο άτακτα και ανεξέλεγκτα σήμερα.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75