αστρολογος προβλεψεις 02/07 Κυριακή

sxeseis-sagapw

αστρολογος προβλεψεις 02/07 Κυριακή

Την Κυριακή, πολλοί από εσάς θα έχετε προσχεδιασμένες υποχρεώσεις σχετικές με παιδιά ή νεαρά άτομα. Η σημερινή μέρα μπορεί να είναι πολύ σημαντική για μια συγκεκριμένη δουλειά ή δέσμευση, καθώς και για τις σχέσεις σας με συναδέλφους και συνεργάτες.

Μερικοί από εσάς θα πάρουν μια σημαντική απόφαση σχετική με μια τωρινή ή μελλοντική υποχρέωση, με κάποια εργασία στο σπίτι και άλλα. Για πολλούς από εσάς η Κυριακή ευνοεί μια συγκέντρωση, συνάντηση ή παρουσία σε μια ειδική περίσταση, μέσω της οποίας θα εμφανιστεί μια νέα ευκαιρία ή τύχη.

 

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, θα είναι μια ημέρα κατά την οποία θα υπάρξουν όνειρα ή πραγματικά γεγονότα που θα σχετίζονται με μια παλιά αγάπη. Είναι πιθανό να βιώσετε κάτι ευχάριστο σε σχέση με αυτό. Θα είναι μια μέρα γεμάτη αγάπη και διασκέδαση, στον πραγματικό ή το διαδικτυακό κόσμο. Είναι πιθανό να λάβετε χρήματα στο σπίτι σας από μέλη της οικογένειας ή από συγγενείς.

zodia-taro-45

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, σήμερα μπορεί να εκπλαγείτε από κάποια δυσάρεστα νέα για κάποιον που γνωρίζετε και ζει μακριά από εσάς, σε άλλη πόλη ή χώρα. Είναι επίσης πιθανό να αποχωριστείτε κάποιον από τον φιλικό σας κύκλο, λόγω διαφόρων συνθηκών ζωής. Οι σχέσεις σας με τους αγαπημένους σας σήμερα θα πρέπει να βασίζονται σε κοινούς στόχους και ενδιαφέροντα. Μπορεί να χρειαστεί να εμπλακείτε πιο σοβαρά στην επίλυση προβλημάτων, που θα σχετίζονται με άτομα από το οικογενειακό σας περιβάλλον.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου σήμερα μπορεί να εκπλαγείτε από μια συζήτηση, μια κίνηση προσοχής ή ένα δώρο από μια γυναίκα, που δεν είναι ανάγκη να είναι συγγενής σας. Είναι πιθανό οι γυναίκες που ανήκουν σε αυτά τα τρία ζώδια, να κάνουν μια απροσδόκητη αγορά, να κερδίσουν κάποιο βραβείο που δεν περίμεναν ή να βγάλουν κάποιο κέρδος. Στη δουλειά σας (εάν δουλεύετε σήμερα), μην επιτρέψετε σχόλια και συζητήσεις σχετικά με τις πράξεις ή με την ιδιωτικότητα των συναδέρφων, πελατών και συνεργατών σας. Εάν καταφέρετε να προστατέψετε τον εαυτό σας από τέτοιες πράξεις, θα είστε σε θέση να περιμένετε μια αποδοτική και επιτυχημένη μέρα.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων θα πρέπει να είστε προσεκτικοί τώρα. Μην ενισχύετε τις ελπίδες των παιδιών ή των εγγονιών σας, για περισσότερη υλική ή οικονομική βοήθεια ή για επιπλέον δώρα. Οι γυναίκες που ανήκουν σε αυτά τα τρία ζώδια μπορεί να έχουν οικονομικές σχέσεις (θετικές ή αρνητικές) με άτομα από κοντά και μακριά. Σήμερα όλα θα εξαρτώνται από εσάς και τις δικές σας αποφάσεις και πράξεις – και οι επιτυχίες και οι αποτυχίες.

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο Καλοκαίρι 2017  αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις