Αφροδίτη Πλούτωνας 25/10 Τα πραγματικά συναισθήματά έρχονται στην επιφάνεια

erwtikes-provlepseis-savvato-10-5

Αφροδίτη Πλούτωνας : Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα, Οκτώβριος 2019 .

Αφροδίτη Πλούτωνας : Το πάθος είναι έντονο στις 25 Οκτωβρίου 2019, καθώς η Αφροδίτη ο πλανήτης της αγάπης σχηματίζει εξάγωνο με τον Πλούτωνα τον σκοτεινό άγνωστο της αστρολογίας.

Η αγάπη γίνεται βαθιά όταν συναντιούνται η Αφροδίτη και ο Πλούτωνας, κάνουν τη ζωή σέξι, μυστήρια και πλούσια.

Ο Πλούτωνας κυβερνά όλα τα κρυφά και μυστικά πράγματα: μοναδικές εμπειρίες που αλλάζουν τη ζωή μας, υλικό πλούτο και συναισθηματικό βάθος και ένταση.

zodia-taro-45

Μπορεί να βρεθείτε στο έλεος μιας δυνατής έλξης, απώθησης, ακόμα και εμμονών τώρα. Δεν μπορείτε να κρυφτείτε από το βλέμμα του Πλούτωνα! Τα πραγματικά συναισθήματά σας έρχονται στην επιφάνεια –δέκα φορές πιο έντονα είτε αφορούν μια φιλία, μια ερωτική σχέση, έναν εργοδότη…

Είναι μια ευκαιρία να είστε πιο ειλικρινείς με τον εαυτό σας και με τους άλλους και να χτίσετε πιο δυνατές σχέσεις. Είναι επίσης μια ευκαιρία να αυξήσετε τον πλούτο σας! Ας ρίξουμε μια ματιά στην πρόβλεψη για το ζώδιό σας γι’ αυτή την όψη Αφροδίτης – Πλούτωνα:

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Τι να περιμένετε στην ερωτική ζωή σας με το εξάγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα τον Οκτώβριο του 2019

Πού θα νιώσετε το πάθος να παρασύρει τη ψυχή σας;

ζώδια Κριός

Κρατάτε τα χαρτιά σας κλειστά και τίποτα δεν μπορεί να τα ανοίξει, εκτός κι αν θέλετε εσείς! Μια κρυφή ερωτική σχέση μπορεί να αλλάξει την πορεία σας. Όπως και ασυνείδητα συναισθήματα και επιθυμίες που βγαίνουν στην επιφάνεια. Ένας κρυφός ευεργέτης μπορεί να επενδύσει στην καριέρα σας ή να πει καλά λόγια και να σας βοηθήσει να προχωρήσετε.

ζώδια Ταύρος

Η Αφροδίτη είναι η κυβερνήτης σας και το εξάγωνο με τον Πλούτωνα μπορεί να σημαίνει μόνο ένα πράγμα: το σεξαπίλ σας ξεπερνά κάθε προηγούμενο! Νιώθετε σέξι και μυστηριώδεις και μπορεί να προσελκύσετε επιφανείς θαυμαστές από τους κύκλους σας. Οι φιλικές συναντήσεις δεν είναι επιφανειακές αυτή τη στιγμή και η ειλικρίνεια επιβάλλεται. Είναι ιδανική περίοδος για να ψάξετε υποστήριξη για να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας.

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Αφροδίτη Πλούτωνας : Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα, Οκτώβριος 2019 .

ζώδια Δίδυμοι

Είστε οι αγαπημένοι των ατόμων που έχουν την εξουσία και αυτό σας δίνει τεράστια δύναμη και επιρροή. Πρέπει να γοητεύσετε κάποιον για να τον κάνετε να επενδύσει στην καριέρα σας; Θα τους κάνετε να τρώνε από την παλάμη του χεριού σας! Ή ίσως να ψάχνετε για γάμο, παιδιά και κοινό τραπεζικό λογαριασμό; Όλα αυτά είναι μέσα στις δυνατότητές σας!

ζώδια Καρκίνος

Η αγάπη σας μεταφέρει σε εξωτικά μέρη! Σας έχουν γίνει εμμονή οι μακρινοί ορίζοντες ή ένας όμορφος και μυστηριώδης άγνωστος που φαίνεται να κρατά το κλειδί της ευτυχίας σας. Η ανάγκη σας για μια σημαντική, ευχάριστη σχέση είναι μεγάλη τώρα, γι’ αυτό αδράξτε την ευκαιρία. Οι άλλοι σας παρουσιάζουν οικονομικές ευκαιρίες στο εξωτερικό ή στις εκδόσεις και τη διαφήμιση.

Διαβαστε τις Καρμικές σχεσεις των ζωδίων και το μαθημα τους 

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

ζώδια Λέων

Τα μικρά πράγματα είναι αυτά που σας επηρεάζουν, για παράδειγμα η καθημερινή επιθυμία σας για αγάπη και συντροφικότητα. Θέλετε κάποιον να μοιράζεστε μικρές, προσωπικές στιγμές μαζί του, όχι μόνο ξεχωριστές καταστάσεις. Να είστε ειλικρινείς. Η εμμονή με κάθε λεπτομέρεια της τελευταίας ερωτικής επαφής σας δεν σας βοηθά! Ένα δώρο ή μια πώληση μπορεί να σας δώσει χαρά στη δουλειά.

ζώδια Παρθένος

Η αγάπη χτυπά την πόρτα σας! Είναι τόσο σέξι και γοητευτική και η καρδιά σας χτυπά τόσο δυνατά που φοβάστε ότι θα βγει από μέσα σας! Δεν υπήρχε καταλληλότερη στιγμή για ένα ρομαντικό τετ-α-τετ. Κάποιος ξυπνά το πάθος σας και τα συναισθήματά σας γίνονται έντονα. Μπορείτε να τα χειριστείτε; Πάρτε το ρίσκο!

ζώδια Ζυγός

Η Αφροδίτη είναι η κυβερνήτης σας και η συνάντησή της με τον Πλούτωνα ανεβάζει τη σεξουαλικότητά σας κατά πολύ! Σας φέρνει επίσης σε θέση για εξουσία και επιρροή. Αυτό μπορεί να συμβεί στη δουλειά, όπου και απολαμβάνετε ξεχωριστή εύνοια αυτή τη στιγμή, στο σπίτι με την οικογένειά σας ή στο γυμναστήριο. Ένα φλερτ στο γραφείο μπορεί να χτυπήσει μια ευαίσθητη χορδή.

zwdia-3-zodia

ζώδια Σκορπιός

Είστε όσο καυτοί πάει και κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί στη γοητεία σας! Και τώρα έχετε βάλει κάποιον στο μάτι και σχεδιάζετε την επιθετική στρατηγική σας για να τον κάνετε δικό σας. Οι ατάκες σας χτυπούν τον στόχο και σας περιμένουν χαρούμενες στιγμές! Μπορεί επίσης να συναντήσετε μια πολύ κερδοφόρα ιδέα για επένδυση. Το σεξ είναι ιδιαίτερα ικανοποιητικό τώρα.

ζώδια Τοξότης

Στο σπίτι βρίσκεται η δράση! Έχετε βάλει στο μάτι το μεγάλο βραβείο και θέλετε να το πάρετε σπίτι σήμερα. Φροντίστε το σπίτι σας να είναι όμορφο και φιλόξενο. Τακτοποιήστε και χρησιμοποιήστε μερικά ωραία αρώματα ή λουλούδια. Έπειτα, ετοιμαστείτε να δεχτείτε το θήραμά σας! Η ελκτική σας ικανότητα είναι στο ταβάνι, όπως και τα έξοδά σας… Αγοράστε κάτι όμορφο για το σπίτι σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098

ζώδια Αιγόκερως

Σαν μάγοι, μπορεί να υπνωτίσετε σχεδόν τους πάντες γύρω σας τώρα. Χρησιμοποιήστε αυτή τη δύναμη! Μόλις το μαγνητικό πεδίο σας πιάσει κάτι, δεν πρόκειται να το αφήσει να δραπετεύσει. Οι σκέψεις και τα λόγια σας έχουν τη δύναμη να προκαλέσουν αγάπη ή μίσος σε οικογένεια και συναδέλφους. Χρησιμοποιήστε τα με σύνεση! Και προσπαθήστε να μην παρασύρεστε από εμμονές.

ζώδια Υδροχόος

Η αγάπη είναι βαθιά, έντονη και μετασχηματιστική –ειδικά αν είστε στο ίδιο μήκος κύματος με το ταίρι σας και μοιράζεστε τις ίδιες αξίες. Αυτό είναι πραγματικό διεγερτικό! Κάποιος είναι ιδιαίτερα ελκυστικός και αυτό ξυπνά μέσα στη συνήθως πιο ψυχρή ιδιοσυγκρασία σας άγνωστα βάθη πάθους. Μια κερδοφόρα πρόταση μπορεί να σας περιμένει.

ζώδια Ιχθύες

Τα συναισθήματα είναι έντονα! Τώρα θα μάθετε πώς νιώθετε πραγματικά για έναν φίλο και πώς νιώθει κι εκείνος για σας. Το ίδιο ισχύει και για μια σχέση. Μπορείτε να εμπιστευτείτε αυτό το άτομο; Μοιράζεστε όνειρα και ιδανικά; Η Αφροδίτη είναι στο ζώδιό σας και η γοητεία σας είναι στην κορυφή. Γιατί δεν τη χρησιμοποιείτε για να έρθετε λίγο πιο κοντά;

Διαβαστε τις Καρμικές σχεσεις των ζωδίων και το μαθημα τους 

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zwdia-9988