Δεύτερο 15ήμερο Μάιος ΄19

zwdio-aderfi-psyxi

Δεύτερο 15ήμερο Μάιος ΄19

Ίσως το καλύτερο διάστημα του έτους. Προμηνύει σε όλα τα ζώδια τον ερχομό των Διδύμων αλλά και την άφιξη του Καλοκαιριού.
Δεύτερο 15ήμερο Μάιος Πιο αναλυτικά:

Κριός

Μην πάτε πάλι πίσω, σε ερωτικές προτάσεις που θα σας γίνουν. Ξέρετε ότι οι συνθήκες οι δύσκολες παραμένουν ίδιες και τίποτα δεν έχει βελτιωθεί. Κάτι καλό προκύπτει και στα οικονομικά σας δεδομένα.
Θετική ημέρα : 17/05

zodia-taro-45

Ταύρος

Σίγουρα εσείς θα ηρεμήσετε. Ο Ήλιος φεύγει προσεχώς από το ζώδιο σας και αυτό σε κάθε επίπεδο θα σας ανακουφίσει. Ίσως και με πιο ψύχραιμη διάθεση να δώσετε λύσεις.
Θετική ημέρα : 19/05

Δίδυμοι

Εσείς είστε απλά οι καλύτεροι …του χωριού! Με τον Ήλιο να είναι πάνω σας, εσείς όλα αυτά τα σχέδια που είχατε για την σχέση αλλά και την εργασία σας, σίγουρα θα γίνουν ακόμη πιο εύκολα και άμεσα.
Θετική ημέρα : 22/05

Διαβαστε στο Άνοιξη 2019 Αναλυτικό Ωροσκόπιο προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zodia-0988

Καρκίνος

Το μόνιμο θέμα που σας απασχολεί, είναι πως θα πείσετε τον άνθρωπο που πραγματικά αγαπάτε, να δώσει όλη την παρουσία και την προσοχή του, σε εσάς. Αυτό θα γίνει από το τέλος του Μαΐου!
Θετική ημέρα : 26/05

Λέων

Κάποιος από το χαμένο σας παρελθόν, θα σας πλησιάσει το τρίτο δεκαήμερο του μήνα, και θα σας φέρει κοντά σε αποκαλύψεις, που ούτε καν πηγαίνει ο νους σας. Ίσως και κάτι νέο να σας προτείνει.
Θετική ημέρα : 23/05

Δεύτερο 15ήμερο Μάιος ΄19

Παρθένος

Είστε μέσα σε ένα μόνιμο εργασιακό άγχος, που θα σας φέρει όμως άμεσα και κοντά σε μια νέα επαγγελματική επιτυχία, και αρκετό χρήμα που θα λύσει πολλά από τα προβλήματα σας τα πρακτικά.
Θετική ημέρα : 19/05

zodia-zwdia-9988

Ζυγός

Το ότι έχετε σχέση, ή ότι είστε κοντά σε έναν άνθρωπο δεν σημαίνει ότι πρέπει και να σταματήσετε να έχετε επαφή, με όλους του άλλους γύρω σας γνωστούς και φίλους, που ήδη έχουν αρκετά παράπονα.
Θετική ημέρα : 18/05

Σκορπιός

Είναι από την δική σας την μεριά άσκοπο, να προσπαθείτε να φέρετε μέσα στην ερωτική σας καθημερινότητα άτομα, που δεν έχετε ακόμη γνωρίσει ποιοι είναι! Μην σας σπρώχνει η μοναξιά χωρίς έλεγχο!
Θετική ημέρα : 30/05

Τοξότης

Με τον Δία πάνω σας, και σε ανάδρομη κίνηση το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να βρείτε χρόνο για να ασχοληθείτε με την εργασία αλλά και την προσωπική σας ζωή, που τα έχετε αφήσει σε δεύτερη μοίρα.
Θετική ημέρα : 25/05

taro-zodia-098

Αιγόκερως

Δεν μπορείτε να ταιριάξετε με όλους. Πολλές φυσικά οι προτάσεις που έχετε γύρω σας, αλλά μόνο ένα άτομο, μέχρι στιγμής έχει προκύψει κάποιο ενδιαφέρον σας! Οι εξελίξεις πολλές.
Θετική ημέρα : 22/05

Υδροχόος

Τρέχετε για όλα και όλους, και αυτό είναι κάτι που σας κάνει τώρα να μην έχετε χρόνο για να ασχοληθείτε με τον άνθρωπο σας, που χρειάζεται την παρουσία και την συμβουλευτική σας καθοδήγηση.
Θετική ημέρα : 24/05

Ιχθείς

Δεν υπάρχουν άλλα προβλήματα, μέσα στον δεσμό σας πια και το μόνο που ζητάτε τώρα είναι να μιλήσετε για το κοινό σας μέλλον. Μάλλον το έτερον σας ήμισυ θα σας προλάβει σε όλα.
Θετική ημέρα : 26/05

Διαβαστε στο Άνοιξη 2019 Αναλυτικό Ωροσκόπιο προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zwdia-66